Cum să fii granj/tamblăr/indi

243 23 15
                                    

Suntem în 2016 însă unele pizde preferă anii '90, chiar dacă ele s-au născut în 2001, 2002 sau 2003. Adică să adopți stilul grunge ( aka pizdele-emolete-cu-posereală-şi-alea-alea).

Ca să fii granj/tamblăr/indi trebuie:

- să ai neapărat tumblr : lol,cum să fii tumblăr fără să ai tamblăr.

- să ai o îmbrăcăminte adecvată :
-tricourile: trebuie să ai neapărat un tricou cu Nirvana sau The Ramones în garderobă. Nu contează că nu știi exact dacă sunt feluri de mâncare sau firme de haine, poartă-le cu încredere.
-blugii: obligatoriu să fie negri şi rupți. Nu strică nici ăia de la 2nd hand. Cu cât sunt mai uzați cu atât mai bine. Like a bosche.
-încălțămintea: dacă ai tricou cu Nirvana care e death metal și te face automat metalistă, trebuie să ai neapărat bocanci. Da' şi ăstia rupți şi murdari de parcă ai umblat prin căcat cu ei. Yk, cu cât e mai vintage cu atât e mai grunge. Să fie Dr. Martens. Da' luați de pe site-uri poloneze, să fie purtați.
-accesorii: veșnicii ochelari rotunzi mari cât planeta Jupiter cu reflexii d-ălea gen Galaxy şi sârmă la gât că altfel nu ești granj (poate mai Îți mai atașezi şi crucea lu' David sau pentagrama, că ești satanistă)

-păr : aici îs două metode prin care poți obține o nuanță super spălăcită de (obligatoriu) verde, albastru, mov sau roz. Îți decolorezi păru' până rămâi aproape cheală, apoi ți-l vopsești cu ceva Manic Panic şi apoi te speli până se decolorează şi devine ca o pulă sau pui puțină vopsea şi 1 tub de balsam de păr. De asemenea, să nu iți vopsești rădăcinile. E mult mai granj sa le lași să crească până ajung la jumătatea lungimii părului.

- make-up : eyelineru' e și el obligatoriu, însoțit de fondul de ten cu vreo 34 de nuanțe mai deschise ( bcs more dramatic) şi eyeshadow d-ăla maro de parcă ați fost învinețite în bătaie.

-pe site-urile de socializare : ești degeaba dacă pe Facebook nu ai copertă cu Nirvana şi poze cu descrieri gen : " We are sad teens with happy faces". Pe Tumblăr tre' să dai reblog la toate pozele granj, efectivla toate, şi sa ai nume gen: Just another sad teen, I am a monster, Lady Gaga is Queen ,etc. De Wattpad nu mai zic. N-ai coperți tamblăr, nu ești granj clar.

- comportament: badass, totally badass. Dacă dai pe strada de metalişti sau punkeri, sa le dai cu muie ca tu ești mai jmek ca ei că nu știi nici ce tricouri porți. S! te dai mare că fumezi da' doar pe ascuns că dacă te prind ai tăi... . Să zici că bei ( Strongbow cel mult) bere, Whisky, țuică, tăt şi să fii în limbă după pletoşi.

P.S : dacă cumva ai descoperit Burzum sau Darkthrone nu uita să îți iei tricou cu ei, să îți iei și corpse paint, te duci într-un cimitir, faci poza așa de "black metalsită" da' la descrierea de pe Insta sa pui : "nothing else matters" că black şi heavy îi tot una.

Acesta este un pamflet și nu va oblig sa-l tratați ca atare.

experienţe şi adevărOù les histoires vivent. Découvrez maintenant