Capitolul 50.

1.5K 114 51
                                    

Din perspectiva lui Harry:

- Voi fi tătic, voi fi tătic, iuuhuuu !

- Iar eu voi fi mămică, voi fi mămică, iuhuuu !

Ok. Eram în culmea fericirii. Pe Chloe au externat-o aşa că ajunsi acasă, am sunat toţi prietenii apropiaţi şi am dat o petrecere în cinstea bebeluşului care acum se produce în burta lui Chloe. De fapt s-a produs, dar mai are de stat pe acolo ceva vreme. E ca şi cum s-ar muta într-o casă nouă şi da wtf. Nu mai ştiu ce vorbesc, sunt prea fericit.

Băieţii erau şi ei fericiţi pentru noi. Louis spunea că datorită farmecelor lui s-a produs un Harry junior sau o Chloe junior. Zayn prezicea viitorul bebeluşului de pe acum. Niall cânta cântece de copii în cinstea bebeluşului, iar Liam se gândea la un nume. În schimb fetele erau în treaba lor. Erau în culmea fericirii, mai ales Chloe care mai avea puţin şi începea să plângă.

După toată gălăgia de acolo Chloe a obosit. Aşa că am dus-o în camera noastră şi am avut mare grijă să aibă tot ce îi trebuie. O iubesc la nebunie !!!

Din perspectiva lui Chloe:

Oh, da. Au trecut 6 luni de când am aflat că sunt însărcinată. În tot acest timp Harry m-a îngrijit şi m-a curtat ca pe o prinţesă. Acum e ora 3 dimineaţa şi eu nu dorm pentru că frumosu' meu bebe nu are stare. AUUUU. Spatele. Offf. Oh, nu. Nu din nou te rooog.

Am sărit din pat şi m-am îndreptat spre toaletă. Bleax..greţuri.

Harry doarme ca un porc şi eu mor aici încet. Am intrat, întâi cu burta care era cât un tanc, în dormitor. Harry dormea cu gura căscată şi sforăia. Am luat o pernă şi i-am aruncat-o peste faţă.

-Harry ! am strigat eu în şoaptă.

-Hmmm..

-Harry, trezeşte-te !

-De ceee..mă întrebă el cu o voce somnoroasă. Aww, îl mănânc. Ce drăg...ăăă. Da, să revenim la oile noastre.

-Harry..am poftă de căpşuni.

-Căpşuni ? La ora asta ? Offf. Dar de unde să fac eu rost de căpşuni ? Suntem în mijlocul iernii.

- Nu mă interesează. Bebele vrea căpşuni, ce să fac ?

Harry se ridică somnoros din pat. Se îmbrăcă cu ochii închişi, îşi luă cheile de pe masă şi veni la mine sărutându-mă. Apoi ieşi pe uşă. După câteva minute l-am sunat.

- Uhm..Harry. Vreau şi zmeurică, cireşe, banane, iaurt de fructe de pădure, corn cu ciocolată, jeleuri cu aroma de coca-cola, nutella şi mai vreau şi...

- Chloe, nu mai vrei nimic.

-....

- Chloe ?

- Harry..

-Chloe, ce ai ?!

Din perspectiva lui Harry:

Am auzit o bubuitură şi pe Chloe gemând de durere apoi strigând pe fundal. Inima mi se opri. Am întors maşina şi am pornit spre casă cu viteza luminii. În casă toate luminile erau aprinse. Am intrat pe uşă. Simon coborî pe scări cu Chloe în braţe. Ea..sângera.

- HARRY, PORNEŞTE MAŞINA ! CHLOE PIERDE COPILUL !

- CE ?!

Am ieşit ca un fulger pe uşă şi am pornit maşina. Tremuram. L-am lăsat pe Louis la volan şi am urcat în spate ţinând-o pe Chloe de mână. Am început să plâng de frică.

Living with One DirectionWhere stories live. Discover now