1. ▤BÖLÜM▤

323 38 123
                                    


NOT: arkadaşlar. İlk bölümler direk KaiSoo Ya giriş olmayacaktır. Yada direk ola bilirde. Emin değilim. Sadece ufaktan bazı şeyleri öğrenelim istiyorumda. İyi okumalar. Ve kötü bir yazar olarak saçma bir fic olucak emin olun... bunun için şimdiden üzgünüm...
============

"O küçük sürtüğü getirin bana!"

Önüne fırlatılmış, yerde diz çökmüş olan aciz bedenin üstüne oturmuş, kulak memesini kopartırcasına emerken sormuştu KyungSoo.

"Beni özledin mi bebeğim?"

"Gggg elini çek oradan Soo"

"Ne o yoksa İsteMİYORmusun?!"

Jimin'in penisine dahada fazla baskı yaparken konuşmaya devam etti.

"Biliyorsun. Sana daha 2 saat önce sakso çekmiştim yine yapa bilirim?"

"Mgghh S-Soo"

Penisinde ki baskı ve yüzünün etrafında ki dille inlemesini dindiremeyerek yana doğru eğmişti boynunu.

"Ahh! Anladım boynuna o tatlı ısırıklarımı bırakmamı istiyorsunn büyük bir zevkle yaparım bebeğim"

kızarmış boyunda dilini gezindirirken tam Jimin'in üyesinin üstünde yerini almıştı. Onun demesi ile 'en tatlı konum' yeriydi. Dişleriylede deriyi çekiştirmeye çalıştı kopartmak istercesine.
Dudaklarınıda boyna bastırınca büyük ama bir o kadar da boğuk inlemeler kazanmıştı KyungSoo.

"S-Soo"

Baykuş gözlü karşısında ki bedeni aldırmadan yavaşça soğuk zemine yatırdı ve tişörtünü avuçlayarak hızla yırttı. Pürüsüz vicutta ellerini gezdirirken kasıklara doğru gelince araya tırnaklarınıda katıp ufak daireler çizerken altında kıvrılan kişiyi izliyordu.
Yavaş yavaş dudaklarının olduğu yere kadar gelip dilini vicuda deydirerek zikzaklar çize çize aşağıya doğru tekrar ilerleidi. Biraz daha aşağıya kayarak pantolondan belli olan şişkinliğe değdirdi narin parmaklarını.

"S-Soo hggg pa-pantolumu çıkar lü-lütfengg"

Kyungsoo inleyen fahişeye içinden acırken kemeri açıp hızla pantolondan kurtardı ve kenera koydu. O kemeri takmakla hata yaptığını anlayamayan jimin sadece gözlerini kapaltmış onları izleyen adamları görmezden gelmeye çalışıyordu. Fermuar ve düğmeyide açtıktan sonra pantolonu biraz aşağıya indirdi ve ufak penisi boxarın üstünden okşamaya başladı. Jimin kıvrandıkça KyungSoo dahada baskı yaptı. Daha, daha fazla baskı!!

"Ihh a-acıyor yapma"

Hala kıvrınırken söylemişti tatlı fahişe. KyungSoo boxar deliğinden Jimin'in penisi zar zor çıkartıp dikleşmesine neden olacak şekilde sıkmaya başlamıştı ve dilide çılgınca penisin ucunda oynaşıyordu sanki yanına bir dil daha ister gibisine.

Boxeri tam çıkarmadığı için topları hala içerideyde ve KyungSoo istediği gibi onları elleyemeyince doğruldu ve hızla boxeri çekti.

"Ahhhgg"

Acıyla kıvrınan jimin'i görünce dahada sırıttı. 'herşey yeni başlıyor' sessizce mırıldandıktan sonra yanlarında ki 30 santimlik olan kalın cetveli aldı ve Jimin'in bacaklarını aralamadan, gelişi güzel cetveli deliğe yarısını hızla sokup içinde haraket ettirmeye başladı.

"D-Durr yapma Nolurrr aghhh a-acıyor SOO yapma çıkar onu içimden"

Kyungsoo dinlemeden daha fazla soktu.

"Eğer susmazsan hepsini içine dayarım ve kalır orda o zaman görürsün sen SENİ KÜÇÜK OROSPU"

Kyungsoo ilk defa biri için üzülse bile umursamadan eline ufak bir bıçak aldı ve minik çizikler atmaya başladı aciz bedende. Her seferinde attığı çizgiyi derinleştirerek daha da fazla kanamasına neden oldu. Tabi bıçağı bazı yerlere saplayıp icinde döndürdüğünü de unutmamak gerek!

"K-Kyung.... soo lütfen yapma"

Jimin'in ağlaması ile bıçağa kenara koyup arkalarında ki mandal ve çivi kutusunu aldı.

"Bu tatlı melekler canını biraz yakıcak. Ah biraz mı dedim? ÇOK FAZLA YAKICAK TIPKI BENİM CANIMI YAKTIĞIN GİBİ YAKICAK!! Ama merak etme. Senin yaptıkların ile karşılaştırırsak bunlar melek olup cehenneme uçarlar!"

Jimin'in aklına eskiler gelince dudaklarını dişleyip ağlamamak için kapatmıştı gözlerini.

"KONUŞSANA! HATIRLADIN DİMİ!? BEN O OLANLARIN HİÇ BİRİNİ UNUTMADIM JİMİN!! ALDIĞIMIZ O KIYAFETLERİ ATMADIM! ÇEKTİĞİMİZ O FOTOĞRAFLARI YAKMADIM! BEN SENİN SAYENDE İYİ OLMUŞTUM ve yine senin sayende tekrar bu hale döndüm. Fakat sana teşekkür etmem gerek. Senin ne olduğunu da görmüş oldum. Zaten her gece birini becermek varken seni ne yapayım dimi?"

"Soo?? Ben..."

"Sen ne!? He, sen ne?! Pişmanmısın yoksa ha? Daha çoook pişman olucaksın Jimin. Çok hemde!"

Adice sırıtırken dişli mandalları eline tek tek alıp ilk önce göğüs ucuna kıstırdı. Ordan boynu, dili, kalçaları, hatta göz kapakları, en sonda ise penisi. Tam bitirmişti ki sonra vaz geçip toplarında aynısını yaptı. Paslı çivileride bıçakla çizdiği yerlere sapladıktan sonra elindeki kutuyu yere fırlatıp yaptığı şah esere(!) Şöyle bir baktı.

"Harika!"

Üstüne atlayıp onu parçalamamak için son gücü ile durarken yanda ki kemer aklına gelince, eğilip aldı ve eline dolayarak,

"Hşş Bu biraz acıtıcak"

sözünü bitirmeden hızla sırt üstü yatan çocuğa savurdu kemeri. 'gerçek kırbaç yerini tutmasa bile en azından buda can yakıyor' kendi kendi konuşmasını sürdüyorken bir yandan devam da ediyordu. 'Hele ki sert tarafı ile vurunca süper olur' düşüncesini gerçekleştirerek aynısını yaparak, vicudunu resmen delik deşik etmişti Jimin'in. Dişli mandallarında bir kısmı fırlamış, bir kısmıda hala durmaktaydı. Çiviler ise daha fazla girmişti vicuda. Kanlar ise hızla lav gibi fışkırırken, Kyungsoo bu manzara karşısında büyük bir haz alarak izliyordu herşeyi.

Bir süre geçtikten sonra, bayılmak üzere olduğu fark edince, yanına diz çöküp saçlarından çekerek dudaklarını tam kulakların hizzasına getirdi.

"Biliyorsun. Sana eskiden deger verdim. O yüzden yaşaman için serbest kalıcaksın. Ve ah! Ufak bir iyilikte yapmıs olucakyım."

Lafını bitirip, bir kez daha olanları ve planını gözden geçirdikten sonra derin bir nefes alarak konuşmasına devam etti.

"üç oda. büyük,orta,küçük. Bunlardan birini seçeceksin. Odalara görede üç iş.
Eğer büyük odayı seçersen. Gay barda fahişe olarak is yapıcaksın. Tabi hergece türlü türlü adamların altında inliyceksinde.
Orta büyüklükteki odayı seçersen, yine gay barda olucaksın. Tek fark garson olarak calısıcaksın. Ama, eger müşteri seni isterse itiraz yok.
Küçük odayı secersende. Ünlü bir otelde bavul tasıma görevlisi olarak calısıcaksın. Fakat. Eger olurda seni isterlerse aynı sekilde itiraz etmek yok! Sana yaptığım son iyilik bunlar. Bilmiş ol."

Ayaga kalkıp, üstünü düzelterek adamlara doğru yöneldi.

"Onu eskiden kaldığımız yazlığa eletin. Doktor çağırın yaralarını temizleyip, ona baksın. 1 hafta orda dursun. Sonra secim yapar. Gerisni biliyorsunuz. Ve gitmeden Jimin. Yaptığımız ve baskaları ile yaptıgın sex videoları şuan o çok sevdiğin yeni sevgilinin elinde olmalı. Büyük ihtimal izliyordur."

Sözü bitince yerdeki kemeri alıp boş arazinin çıkışına doğru ilerlemeye basladı.

"Uww saat ne ara geçti. Mezalık ziyareti vakti!"

Eline aldığı telefonu tekrar yerine koyup, eskiden çektiği tüm işkenceleri düşünerek o iğrenç yere yürümeye basladı kyungsoo.

~~~~~

"Tam üç yıl oldu. Baba..."

Uzun süren yürümeden sonra, derin bir nefes alarak ölülerin yattığı mezarlığa dışarıdan baktı. ve, sadece baktı...

Selam! KaiSoo ile alakası olmayan bir bölüm. Sjsjsjs
Merak etmeyin. Yakında Kai'mizde gelicek! Kısa, ve tam olmadık yerde bıraktığım için affedin. Bölümler ilerledikçe anlayacaksınız;) Ha. Birde. Ne zamandır yazmadım. Onada kızmayın. Ailevi nedenlerden gelememiştim. Ama artık burdayım!

Ne kadar kötü bile yazsam yorumlarınızı bekliyorum!

BÜCÜR PLAYBOYΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα