4. Vybijená

3.2K 304 124
                                    

Vybijená je hromotlucká a agresivně militaristická sportovní hra kterou mají učitelé ve vzláští oblibě,(asi se rádi koukají na sado maso. Jinak si to vysvětlit neumím.). A právě vybijená, jak jste si jistě již z názvu všimli, bude dalším tématem mé příručky.

Jak už jsem zmínil, je to silně militaristická hra. Tudíž nepochopitelná a naprosto stupidní věc kterou my anarchisté a další duševně vyvinutější bytosti, nepochopíme a ani nechceme pochopit,(kdo by vo to tak asi stál?). Ale tento manuál tu není jen od toho aby pomouval(hloupé, brutální a podporující terorismus,) sporty. Tudíž pokusím se nesklamat vás a poradit jak přežít vybijenou.

Divili byste se jak je k tomu potřeba ,alespoň trochu, znalosti psychologie(nebo spíš magie? To už je na vás.) Přesně tak. Díky vědeckému a profesionálnímu pozorování jsem pochopil pochody myšlenek toho kdo zrovna drží míč a potencionálních obětí. Také velice záleží na pohlaví. Ano, a já bych s dovolením začal s chlapci.

Muži byli odjakživa lovci. Snažily se aby byla kořist veliká. Možná vás to překvapí ale právě z tohohle důvodu je uniknout chlapci snažší než dívce. Příslušníci této polarity si vždy vybírají silnou kořist. Nějakého silného a ctižádostivého sportovce. Tomuto efektu říkám "lovcovo ego". Nechtějí se "zahazovat" s někým kdo podle nich nemá právo mít tu čest být jím vybitý. Toto absurdistické a arogantní chování je skvělé. Díky němu můžeme v klidu chodit kolem něj(pokud ho nebudem přímo provokovat) a zpívat irskou lidovku a u toho tančit irský tance(tedy pokud je umíte. Já ano takže pohoda :-)). On se mezitím zaměřuje na svou kořist a vy máte hromadu času prchnout.

Pokud cvičíte s příslušnicema něžného pohlaví je to těžší. A i mé informace nemusí být vůbec přesné neboť s dívkami jsem vybiku již dlouho nehrál. (U nás máme totiž tělocvik rozdělený. To je jen taková informace o českém a ne moc objektivním školství.) Každopádně ženy byli odjakživa sběračky. Což znamená že dívky se podvědomě zaměřují na množství zastřelených a ne na jejich váhu. Pokud to říkám správně, když se dívce dostane míč zběžně se rozhlédne a střelí buď po nejbližší a nebo první osobě kterou uvidí.(V podstatě tak jak to nám radí On.) Proto je dobré se vyhnout jakémukoliv uzřením střelkyně. Je dobré utéci co nejdál a neschovávat se v rozích jinak je konec. Můžete se schovat v davu to je asi tak nejsnadnější.

Nyní se dostávám k té spíše magické části.  Pokud se občas zajímáte o okultismus jako já,(ne, Ďábla opravdu nevyvolávám,) možná jste se seznámily s pojmem magie slova. Funguje to takto, když se na mne někdo otočí narovnám se abych vypadal o něco větší( i když bych řekl že s mojí velikostí to působí spíš komicky než strašidelně.) a řeknu jasně a panovačně "Ne" ,většinou u toho natáhnu ruku s dlaní vztyčenou. Pokud to provedu správně a samo se mi to nabídne (většinou tak že si na to zčista náhla vzpomenu) je to v suchu. Pokud je to špatně dopadnu s rozpláclým ksichtem( a můžu si leda tak hrát na buldoka.) Další možnost magického principu je zalést do rohu skrčit se a v mysli si vyzualizovat svou neviditelnost. Poté kolem vás většinou jen proběhnou. Tyto způsoby vám moc nedoporučuji pokud nepraktikujete tato stará umění. Nevím jaký dopad by to na vás mělo.(Buď by se to nepovedlo(což je pravděpodobnější), nebo byste přemutovali ve vlkodlaka(což je ještě pravděpodobnější.).)

A nyní k těm radám které fungují úplně na všechny (tedy až na vlkodlaky, ty by podle mě ani nemuseli na tělocvik pokud by nechtěly). První rada je od mého kamaráda. Praktikujeme ji oba ale on mi ji připoměl. Když se k vám dostane míč musíte se pokusit ho hodit co nejdál. Je jedno jestli někoho sejmete, hlavně abyste měli dostatek času než se k vám zase vrátí. Přesto se držte jednoho pravidla, nestřílejte tam kde je On. Jednou jsem to porušil a když jsem utíkal ozvalo se: "Au! Koukej kam stříláš do prdele!" Něco mi říkalo abych pak Jemu nechodil na oči.
Pokud hrajete v malé tělocvičně začne fungovat efekt "vlka a oveček". Ten co má míč způsobí to že od něj všici utečou na druhou stranu a vytvoří stádo "ovcí". Za každou cenu se ho držte. Tento efekt pracuje na pudu že v jednotě je síla.( Stará osvědčená klasika.)  Pak je tu strategie zvaná, "stínová hra". Ta funguje tak že se  schováte za nějakého člověka(většinou za toho nejširšího, ten ale bývá dost často už zabraný,) a kopírujete každý jeho pohyb. Dávejte ale pozor aby se neotočil. Mohlo by ho to urazit.Nakonec rada která se hodí velice často(bohužel). Když vás natlačí na zeď, musíte zmonitorovat všechny možné únikové cesty. U zdi je to jakž takž možné, zato v rohu je to prakticky nadlidský úkol(v té chvíly je lepší být ten vlkodlak.) A pokud se vám to přece jen nakonec povede, dejte se na zběsilý úprk. Kličkujte, mrskejte sebou po zemi(ale ne zase jako treska na suchu, to byste se moc daleko nedostali.) Hlavně se musíte snažit dostat se zpátky do stáda. Bohům žel je to nepravděpodobné. Tudíž pokud jste pohyblivější začněte se vyhýbat míči. Jestli naopak nejste musíte se schulit do klubíčka a doufat že to nebude moc bolet. Můžete vsadit na milosrdenství a poprosit střelce aby dal malou ránu. Nejlepší je když jste odvážní a míč chytnete. To je ale velice ojedinělý případ. Neboť většinů jsó to takový hulváti kteří davajů takové prdy že z nich zůstávají ďury ve zdi.(Zatraceně, zase ten moravskej přízvuk.)

No tak doufám že se díky této kapitole už nebudete cítit při hraní vybijené tak ohroženě jako jsem se dříve cítil já. Hodně štěstí a nechť nad vámi bohové bdí přeje Váš Ashekus.

PS: Tato kapitola měla být původně až pátá ale díky zuzimachackove jsem ji napsal dřív. Nasadila mi brouka do hlavy a já nad tím tak dlouho přemýšlel až jsem z toho vyplodil todle. Za to ji velice děkuji.

PSS:Omlouvám se že to tak dlouho trvalo než jsem napsal něco dalšího. To víte Vánoce dokážou člověku pěkně zatočit hlavu :-) Jinak doufám že jste si je užily pěkně v pohodlí a klidu domova s velkejma hordama cukroví a dárku. Samozřejmě s pořádnou dávkou štěstí, zdraví a radosti.

PSSS: Takk (Norsky děkuji) za všechny vote a comment. Opravdu si toho moc vážím. Jste fakt ÚŽASNÍÍÍÍ.

PSSSS: Omlouvám se za všechny gram. chyby. Četl jsem to jen tak abych věděl jestli mi něco nevypadlo.



Jak přečkat tělocvik a nezemřítWhere stories live. Discover now