3.2 -yılbaşı özel-

3.7K 164 26
                                    

Her şey o kadar boka sarmıştı ki bugünün yılbaşı olduğunu bile unutmuştuk. Bugün 31 Aralık'tı ve akşama Cody'nin yılbaşı partisi vardı. Cody bizim okuldandı ve her sene klasik olarak organizasyon yapardı. Aynı şekilde bu sene de.

Dün Justin'le olan telefon görüşmemizden beri iyi değildim. Bu yüzden partiye gidermiyim bilemiyorum.

Ben kara kara düşünürken kapı çaldı.
Hızla yerimden doğrulup kapıya ilerledim, açtığımda karşımda Harper vardı.

"Kızım ne duruyosun öyle? Hadi! Akşama parti var. Ne giyeceksin? Kıyafetin hazır mı? Saçını nasıl yapacaksın? Ah, kıyafetine uygun aya-"

"Lanet olsun Harper!" Diyerek sözünü kestim. "Nefes al biraz. Ayrıca hayır hiçbir şey hazırlamadım. Hatta gidecek miyim, emin değilim."

Ağzını bir karış açarak bana baktı. "Ave, sen mal mısın? Her sene bir nevi onur konuğu edasında oraya sen ve ben gideriz. Şimdi gelmeyeceğini mi söylüyorsun?" Aslında dediği doğruydu. Her sene illa ki katılırdık. Güzel olurdu.

"Bilemiyorum Harp. Justin'le kavga ettik ve iyi hissetmiyorum."

Dudaklarını büzerek beni koltuğa doğru çekiştirdi. Oturduğumuzda konuştu "Hadi, anlat bakalım."

-

Anlatacaklarım bittiğinde derin bir nefes aldım. Harper ise konuşmaya başladı.

"Bak bebeğim, senin üzülmene asla dayanamadığımı biliyorsun. Mutlu hissetmen gerek, bunu hakediyorsun. Şimdi hemen git ve kıyafetlerini seç. Oraya gidiyoruz. Aksi takdirde gidip Justin'in kıçını tekmelemem gerekecek." Gülümsedi.

Bu kızı seviyordum. Her şekilde yanımdaydı.

"Aptal" dedim "iyiki varsın." Ona kocaman bir sarılmak verdim ve yerimden zıpladım. Ki kalçama hadi acele et anlamına gelen tokadı yedim. Ona ters bir bakış attığımda "Defol." Dedi. Ben hızla odama
giderken arkamdan kahkaha atmıştı.
Bende gülmeye başladım.

-

Saat akşam 6'ya geliyordu ve ben hazırlanmıştım. Harper da odaya girdiğinde o, bana ben aynaya bakıyordum. -görünüşü multimedia-

"Kızım oha! Mükemmel olmuşsun. Siktir git şuradan benden güzel olmamalıydın, gitmiyorum." Deyip sahte bir somurtkanlıkla kollarını bağlayıp yatağa oturdu.

"Seni gerizekalı, aslında sende mükemmelsin fakat şuan göstermedin." Deyip güldüm.

"Evet evet şimdi ben hazırlanmalıyım. Kıyafetlerimi getirmiştim." Deyip torbalarını aldı ve giyinme odama girdi.

-

Harper da sonunda hazırlandığında evden çıkmaya hazırdık.

Onu süzüp "Bak sana senin de mükemel olduğunu söylemiştim." Deyip ona sarkıyormuş edasında göz kırptım. -Harper'da multimedia'da-

"Teşekkür ederim canım." Dediğinde ikimizde kahkaha atıp evden çıktık.

-

Cody'nin evine geldiğimizde kapıyı çalıp, açılınca ağır adımlarla içeri geçtik. Ortam gayet sakin görünüyordu. Herkes kendi halindeydi. Gözümü herkesin üstünde gezdirdim. Dikkatimi çeken kimse yoktu.

Harper kulağıma yaklaşıp "Justin yok." Dedi. Onu aradığımı fark etmişti.

"Evet, fark ettim." Deyip gülümsemeye çalıştım.

purpose // jbحيث تعيش القصص. اكتشف الآن