9. Dlhá noc plná rozkoše

5.4K 143 10
                                    


Začala ma zbesilo bozkávať a ja som jej to ochotne vracal. Vrtela sa na mojom kamarátovi a ja som cítil, ako sa mi znova do neho hrnie krv. Bol som pripravený na ďalšie kolo s ešte väčšou erekciou. Prevalil som Megg pod seba, ale naše pery som nechal stále spojené v jedno.

Odtiahol som sa od nej a pozeral na jej žiadostivý výraz. Začal som pravou rukou blúdiť po jej tele a ľavou som si podopieral hlavu. Megan sa za mnou načiahla hlavou a znova pritisla svoje pery na moje. Sklonil som sa aby si mohla položiť hlavu a ďalej som ju bozkával. Rukou som zablúdil k jej stredu a nechal ju tam položenú.

Ústami som jej láskal jej dokonalé prsia a užíval si to, ako ju vzrušovala moja ruka medzi jej nohami. Mal som ju tam len položenú a Megg pod ňou krúžila, ako keby tancovala. Tá jej nadržanosť ma nenormálne vzrušovala a robila so mnou divy. Ona celá robila so mnou divy ako ešte nikto.

"Chtivá." vopchal som do nej prst, ale nehýbal som s ním. Začala sebou vrtieť a chytila mi ruku aby s ňou mohla hýbať. Ale to som nechcel robiť. Obidve ruky som jej mojou jednou uväznil za hlavou.

"Nedočkavá." začal som pomaly vrtieť prstom v jej vnútri a pozeral sa na výsledok môjho takzvaného týrania. Musím uznať, nenormálne ma to bavilo.

"Nenásytná." pošepkal som jej do ucha a strčil som do nej aj druhý prst. Z hrdla jej vyšiel hlasný ston a začala zrýchlene dýchať, ale ja som nemal v pláne skončiť s provokovaním. Práveže naopak, chcel som s tým pokračovať ešte aspoň chvíľku. Aj keď popravde, týmto som zväčšoval aj svoju erekciu a už ma to začalo bolieť, aký som bol z nej vzrušený.

"Nadržaná." neprestával som pokračovať v slovnom provokovaní, ale ani v tom úchylnom. Párkrát som vysunul a zasunul prsty do nej a zase som prestal. Megg na mňa zazerala, ako keby som jej ublížil a to vo mne vyvolávalo chuť ju tu hneď prehnúť. Ledva, ledva som sa ovládal, aby som tými prstami nezačal hýbať poriadne a nevyšiel jej v ústrety.

"Prosím." zastonala mi pri uchu v snahe dostať sa zo zovretia mojich rúk a prinútiť moju ruku pracovať. Ale to sa jej nepodarilo a preto naďalej len vrtela so svojou panvou a hýbala s ňou hore-dole. No ani to jej moc nepomohlo, pretože som prstami pohyboval spolu s ňou.

"Nie, nie princezná. Ešte sa chvíľku spolu pobavíme." usmial som sa na ňu a videl tú žiadosť v jej očiach. Ách jaj, no dobre, pre tentokrát vyhrala, ale tieto noci budú dlhé a my dvaja si ich poriadne užijeme.

Presunul som sa medzi jej nohy a prudko ho do nej vrazil. Doslova zakričala na celú moju izbu a ja som jej zakryl ústa mojou rukou. Neviem, či rodičia sú alebo nie sú doma a to je docela dosť veľký problém. Začal som sa hýbať rýchlejšie a prirážať čoraz silnejšie. Megg sa mi zakúsla do ruky, keď pochopila, prečo jej zakrývam ústa, ale aj tak z nej naďalej vychádzali stony, len našťastie nie také hlasné, aké by boli, kebyže má voľné ústa.

Zrazu zadržala dych a ja som vedel, čo to znamená a preto som prestal. Megan na mňa seriózne nasrane zazrela a ja som sa len pousmial. Vytiahol som z nej svojho kamaráta a prešiel k stolíku.

"Zlatko, síce bez ochrany je to nenormálne vzrušujúce, ale náhoda je sviňa a kebyže sa urobíš, išiel by som hneď za tebou." odpovedal som na jej nechápavý výraz a z krabičky vytiahol kondóm.

"Ja sama." postavila sa z postele a prešla ku mne. Podal som jej našu kamarátku do rúk a nechal to na nej. Nasadila mi kondóm a zhodila ma na posteľ. Sadol som si na kraj a čakal, dokiaľ ku mne pristúpi.

Mrchy vedia!Where stories live. Discover now