~EPILOG~

1K 125 18
                                    

Mám tu pro vás krátký epilog už takhle ráno, kdyby se ve škole náhodou někdo nudil, což je samozřejmě nemožné, že jo O:) dekuju za veškerý ohlasy ať už v podobě hvězdiček nebo komentářů, vážím se toho :)

Z pár dnů odstupu se staly týdny, které přecházeli postupně v měsíce a ani jeden se nesnažil navázat kontakt s druhým

Trápili se, první dny pro Maggie byli hodně těžký, jako by v hlavě měla jen Ashe a to, že ublížila jemu, nestarala se o sebe, v životě byla zlomená tolikrát, že jí bylo jedno, že je znovu... Ale Ash, člověk, kterého pořád jaksi sledovala, díky tomu, že byl slavný, k němu měla jakýsi přístup. Viděla jeho smutné oči, které se postupem času rozzářili, získával světlo, které ho předtím opouštělo.

Dřív to byla Mag, kdo byl jeho světlem... Nepřiznal by to, ale možná, že jí měl víc jak rád. Choval k ní zvláštní city, které se jen k člověku, kterého znáte 3 měsíce a jen po internetu, chovat dají.

Mag nebyla připravená. Nebyla připravená na otevření se, na lásku, na její přijetí. A proto to udělala, proto to všechno ukončila tak, jak ukončila.

Přála si s ním psát, přála si ho mít, protože on jí držel, ačkoliv zem se pod ní podlamovala a vznikala pod ní propast. On byl ruce, které jí nenechali spadnout...

A to, že byl slavný, že mohla poslouchat jeho hlas, vidět jeho obličej, jí pomáhalo a zároveň ubližovalo. Často si pročítala jejich společný chat, mezitím, co poslouchala rozhovory, ve kterých si pořád dokola přetáčela jeho odpovědi. Bylo jí jedno, co říká, hlavně že slyšela ten hlas. A jeho fotky zdobili její telefon, ačkoliv to bylo divný, nikdo nepřišel na pravý důvod, nikdo ho neznal.

Nikdo nevěděl, že to byla ona, kdo ukradl tomu Ashtonovi srdce. Nikdo netušil, že není jen obyčejná fanynka, ale má v jeho srdci, i v srdci ostatních kluků ze skupiny, jakési místo.

Vzala mu srdce, vyrvala a rozdrtila. Ale on to pro ní udělal, vzdal se svého štěstí pro to její.

O tomhle láska snad je, ne? Obětovat všechno pro dobro druhého. Obětoval pro ní to nejdůležitější - vlastní štěstí, úsměv, lásku...

A po pár měsících se to postupně slepovalo a Ash se cítil svým způsobem zase kompletní. V hlavě měl spoustu vzpomínek, v hlavě měl, když byli ve stejnou dobu ve Španělsku a on jí tam viděl... Viděl jí, jak se směje a v tu chvíli věděl, že se zamiloval, stoprocentně a úplně. Neřekl jí ani slovo, nevšimla si ho, bavila se a smála a on by dal cokoliv za to být důvodem, proč se směje.

Ale časy se mění, a tak dospěl, schoval si malý šrám, který mu připomínal, co cítil a našel si někoho, kdo vzal zbytek jeho srdce a zdravého myšlení a zamíchal to. Našel dívku, kterou miluje a se kterou chce strávit život, Maggie už pro něj byla pouhou vzpomínkou, koneckonců stejně jako on pro ní, ačkoliv ona takový štěstí ještě neměla.

Nebolelo to, už ne, přestalo to, ale nenašla nikoho, kdo by jí pomohl zapomenout.
V tu dobu, kdy se Ash začal na veřejnosti ukazovat šťastně po boku jiné dívky jí měl čekat taky někdo, kdo jí život změní a obrátí naruby.


Funny [Ashton Irwin texting CZ]Where stories live. Discover now