3 KÖTÜ KIZIN AMACI

92 10 0
                                    

Üniversiteye Hazırlanan 3 kız; Rüya,Elis ve Melis çok endişeliydiler. Aa Pardon! Ben bu kızları tanıtmayı unuttum... Her neyse tanıtayım;
Elis'ten başlamak istersek; Elis durumu iyi olan bir ailenin tek kızıdır.Annesi ve babası ona çok düşkündür. Her istediğini almıştır ancak Elis o bildiğimiz zengin ailelerin şımarık, bencil , cimri kızlarından değil. Tam tersine çok iyi, yardımsever, aşık bir kız. Güzel mi güzel..Ailesine çok düşkün o da. Okuyup , meslek edinmek istiyor. Ayrıca spor takılmayı çok sever. Çok fazla abartı sevmez.
Melis ise Fransız bir ailenin kızı. Fransa da doğdu. 5 yaşında annesi babası ve küçük kardeşiyle ordan ayrılıp Türkiye'ye yerleştiler.Türkçe biliyor.Tam tersine süslü ve abartı seven biri..Kıvırcık sarı saçlarını çok seviyor. O da aşık,güzel ve yardımsever.
Son olarak Rüya ise maddi durumları pek iyi olmayan ailenin 3. en büyük kızı. Annesini babasını çok seviyor.O da aşık, güzel ve çok duygusal. 2 kız kardeşi var.Okuyup, meslek edinip ailesini saraylarda yaşatmak istiyor.Genelde ne spor ne de çok süslü sever ancak kırmızı ruju çok sever.

Bu 3 kızımızı da Tanıttık.Kötü kızlar nerede? dediğinizi duyar gibiyim. Kötü kızların adları ise; Tuana,Banu ve Burcu'dur. Bunlar Ortaokul 5. sınıftan beri Elis, Melis ve Rüya'yı kıskanmışlardır...Öylesine Kıskandılar ki onların sevdiği çocukları bile ellerinden almak için çabalıyorlardı. Rüya Rüzgar'ı, Elis Eymen'i, Melis ise Tolga'yı seviyordu. Bir keresinde Yanlışlıkla Elisin eli Eymenin eline değdi diye Tuana yaygarayı çıkartmıştı. Onları öğretmene bile söyledi! Elis'in o 5. sınıftaki o olayını Elis hiç unutmaz. Rezil ve rencide olmuştu. Kendini korumaya, yalan atmaya çalışsa da , bahane bulsa da o cadı denen Tuana onları öğretmene söylemişti.


3 KÖTÜ KIZIN AMACI- TanıtımWhere stories live. Discover now