Alt er fantatisk

771 32 2
                                    

Anthon og jeg havde nu fået snakket ud om alt og havde aftalt at starte helt forfra, hvilket var utroligt dejligt. "Har du måske lyst til at se en film, eller skal du hjem igen?" Spurgte han pludselig. Jeg havde alligevel ikke fået noget tidspunkt jeg sku være hjemme på, så det ku jeg vel godt. "Ja, det vil jeg gerne" Sagde jeg og smilte. Han nikkede og smilte igen. "Okay henter lige min computer, bare sæt dig op i sengen" Sagde han og gik ud af værelset.

Vi havde nu begge sat os til rette i hans seng og havde valgt en film. Anthon havde fået lov til at vælge, da jeg alligevel var ligeglad med hvad vi så. Han startede filmen og vi begyndte at se den. Midt inde i filmen var der nogle hunde som pludselig blev mishandlet. Jeg kunne pludselig høre et snøft. Jeg vendte mig imod Anthon og kiggede straks forskrækket op på ham og så, at han havde helt røde øjne. "Hey er du okay?" Spurgte jeg. Han kiggede på mig. "Jeg kan bare ikke lide når dyr bliver mishandlet" Svarede han og tvang et smil frem. Jeg kiggede overrasket op på ham. "Årh mulle" Sagde jeg og grinte lidt. Hvor var han sød. Jeg troede slet ikke at det ramte ham så hårdt, selvom jeg også selv syntes det var forfærdeligt når dyr blev mishandlet.

Jeg tog min hånd op og aede blidt hans kind. "Ved du godt at du er et virkelig fantastisk menneske?" Sagde jeg og smilte sødt til ham. Han rødmede svagt og skulle lige til at tørre sine øjne, da jeg afbrød ham. "Vent!" Sagde jeg. Han kiggede forvirret på mig. Jeg lænede mig tættere på ham og kyssede hans tårer væk. Jeg trak mig stille og kiggede direkte ind i hans helt lyseblå øjne. Han smilte svagt og fjernede en tot hår, som var faldet ned i mit ansigt. "Ved du godt hvor smuk du er?" Sagde han og kiggede forelsket på mig. Den her gang var det mig der rødmede. Han grinte lidt og lænede sit ansigt tættere på mit og lukkede øjnene. Hans bløde læber ramte pludselig mine og vi begyndte at kysse meget intimt. Lige nu når vi sad her og kyssede, ku jeg godt mærke, at det var Anthon jeg skulle være sammen med og ingen andre.

Umulig kærlighedWhere stories live. Discover now