Flettede fingre

652 41 9
                                    

Veronika og jeg havde fået lagt alle dyner og tæpper ud, i mens drengene stod og prøvede at få sat gang i grillen. "Ej Alexis, skal vi ikke gå ned i vandet?" Spurgte Veronika pludselig og grinte. Jeg kiggede på hende med store øjne. "Er du sindsyg! Det er sku da skide koldt" Svarede jeg og grinte med. "Er du en tøs?" Spurgte hun og smilte flabet. Jeg rystede på hovedet af hende og rejste mig hurtigt op og hev min bluse over hovedet. Vi fik hurtig vores tøj af og begyndte at løbe ud mod vandet. Jeg kunne mærke at drengene nedstirrede os totalt. Vi grinte højt og løb ud i vandet. Et lille skrig undslap min mund da jeg mærkede hvor koldt vandet var. Vi svømmede lidt rundt dernede og gik så op igen. "Fuck jeg fryser!" Udbrød jeg. Veronika grinte og vi gik tilbage til drengene.

Maden var endelig færdig og vi sad nu og spiste vores mad. "Hvordan fanden kan i få jer selv til at gå derud?" Spurgte Teodor og de andre drenge kiggede på os. Veronika og jeg kiggede på hinanden og grinte. Vi var pakket ind i virkelig mange tæpper og dyner da vi frøs helt vildt. Jeg tog en tår af mit glas med cola i, og mærkede pludselig en hånd oven på min. Jeg kiggede til siden og så at det var Anthons. Heldigvis kunne de andre ikke se det da vores hænder var under dynen.

Jeg rødmede lidt og kunne ikke lade være med at smile. Jeg vendte min hånd om og flettede vores fingre sammen. Han sad også og smilte lidt. "Kan jeg ikke lige snakke med dig bagefter?" Hviskede han pludselig.

Umulig kærlighedWhere stories live. Discover now