Chapter 2 - Je mi ctí vás poznat, veličenstvo.

132 14 2
                                    

Ráno jsem vstala podobně jako včera, ale tentokrát s pocitem, že mám zázemí. Na sídlo jdeme v deset hodin ráno, ale já už se teď, v 8 hodin ráno, připravuji. Vykonám ranní hygienu a připravím si dnešní oblečení. Chci udělat menší dojem, tak si vlasy učešu a nechám své jemně vlnité vlasy splynout na ramena. Na obličej si dám korektor, poté trochu mejkapu, namaluji si oči a dokončím to pudrem. Své, pro mě plné, rty si natřu jelením lujem a začnu se oblékat. Můj outfit se zkládá z normálních černých skinny jeans s dírami na kolenech, černého trička a černé kožené bundičky. 

Naposledy se shlédnu v zrcadle a se spokojeností jdu do kuchyně s účelem se najíst. Překvapí mě Julie, když sedí u stolu s právě uvařenými míchanými vajíčky a pomerančovým džusem. Ihned si sednu ke stolu, poděkuji, popřeju Dobrou chuť a pustím se do jídla. 

Řeknu vám, lepší vajíčka jsem v životě snad nejedla. Když mám dojezeno a dopito, dojdu do kuchyně, umyji nádobí po Julie a po mě. Když zjistím, že je půl desáté, rychle vyběhnu do chodby, kde na mě čeká Julie, a nasadím si černé Conversky. Mobil si dám do kapsy a vyrazím s Julie k sídlu.


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Dorazily jsme k sídlu a strážci, nebo jak se jmenují, nám otevřeli bránu, spíše nškolik bran, než jsme se dostaly na dvůr a poté do hlavního sálu, kde už nás očekávali král s královnou a.. A princ Harry tam nebyl. Uklonily jsme se, Julie se s nima pozdravila a já podala ruku nejdříve králi a vyslovila ,,Je mi ctí vás poznat, veličenstvo." Poté jsem ji podala i královně ,,Je mi ctí vás poznat, veličenstvo." 

Když jsme odcházeli pro oděv, tak jsem se ještě uklonila a poté se vydala za Julie, která mi podala služebnický úbor a já se šla do komůrky převléct. Julie též dnes uklízela a tak jsme si rozdaly úkoly.

Já: Pokoj královny a krále, komnaty po celém sídle, záchody v nejvyšším poschodí, hlavní sál, pokoj prince Harryho.. Říkají mi, že princ Harryho je veliký bordelář. 


Uklidila jsem skoro vše zadané na papírku a zbývala mi ta poslední položka: Harryho pokoj. Tak. Jde se na to. 

Zaťukala jsem na jeho dveře a po slově Dále jsem vešla a viděla tu smršť. Málem jsem dostala infarkt. ,,Dobré ráno, veličen-". Přerušil mě ,,Harry. Jen Harry." řekl neutrálním tónem hlasu a dále pokračoval ve hrách na svém.. Iphonu? To koukám. Začala jsem skládat čisté oblečení na jeho stole z bukového dřeva ,,Dobře. Dobré ráno, jen Harry.." řekla jsem pobaveně a on se zamračil. Sklopila jsem rychle pohled a pokračovala v uklízení. ,,Omlouvám se." 

Po zbytek svého uklízení jsem na sobě cítila jeho pohled. Bylo mi to až kurva nepříjemné. Koukal se na mě zamyšleně, když jsem skládala jeho boxerky a špinavé házela do pytle na špinavé oblečení. Když jsem našla nerozbalené balení jahodových kondomů, dala jsem mu je do šuplíku, kam si určil. Když jsem našla schovaný časopis Playboy a různé Porno pod schovaným oblečením, které bylo schované pod jeho postelí, rychle zrudnul, vzal si ten časopis a schoval ho do nějakého šuplíku. 

To koukám.. Ale je to kluk. Vyrušil mě z mého přemýšlení ,,Prosímtě, neznámá služebná, ty jsi nějak tak ve stejném věku, znáš tuhle hru?" ,,Ano, znám.. A jsem Jamie." ,,Dobře Jamie, umíš tenhle level?" ,,Ano, pujčte mi to." Začala jsem to hrát a dostala jsem ho přes ten level. ,,A kolik ti je, Jamie?" ,,Dvacet." ,,Hezký věk." ,,Uhm děkuji? A Vám je kolik?" ,,Dvacet jedna. A tykej mi." Mrknul a já už odešla, protože jsem měla uklizeno. 


Myslím, že to bylo trochu divné.. Jak trochu, spíše kurevsky moc divné.


------------------------------------------------------------------

Děkuji za vote, zlatíčka a doufám, že vás ten příběh baví<33.. 

Hope ya like it^^.


Prince Harry (H.S. CZ FF)Where stories live. Discover now