Chapter 3 - Zahrada

108 13 0
                                    

Na další den ráno jsem si rovnou oblékla uniformu, či jak se tomu říká, a šla rovnou do sídla. Byla jsem tam asi o 2 hodiny dříve, ale to nevadí. Aspoň udělám svou práci dříve a dříve odejdu. Tedy doufám. Dorazila jsem do sídla a podívala se na své úkoly. Dnes jsem na zahradě, jelikož je léto a potřebuje to tam "uklidit".

Nečekala jsem, že královská zahrada může být tak.. Špinavá.

Zrovna jsem plela záhonek, když ke mě přiběhl jeden královský, nikým nehlídaný pes a začal po mě skákat. ,,Ošklivý pejsek, ošklivý, přestaň!" bránila jsem se. Olizoval mi radostí obličej a já se smála. ,,SEDNI!". Poslechl mě a sednul si. Hlavu natočil mírně do strany.

Vzala jsem klacík a hodila mu ho někam do dálky. Mezitím jsem si sundala uniformu, pod kterou jsem měla ještě normání tílko a riflové kraťásky. Sundala jsem si i své ošoupané Conversky a dala je na hromádku k uniformě.

Pustila jsem ty zahradní stříkačky, které jsou umístěné v zemi a stříkají dokola. Ano, zapomněla jsem, jak se tomu říká.
Když to začalo stříkat, tak jsem se začala mezi nima točit a tancovat. Milovala jsem, když kapky chladivé vody dopadaly na mou opálenou pokožku.

Zavřela jsem oči a tancovala. Ale v tom jsem narazila do tvrdého předmětu a spadla k zemi. Otevřela jsem oči a koukla nahoru.

,,Ahoj Jamie.." pousmál se a pomohl mi vstát.
,,Ahoj Harry" koukla jsem se na něj a začervenala se.

,,Byla sranda na tebe koukat.. Jak jsi tancovala v malém deštíku a smála se." Zasnil se a pak se na mě kouknul.



Prince Harry (H.S. CZ FF)Where stories live. Discover now