11.kapitola

62 10 2
                                    

ANABETH

,,Ehm..uhm....Rone? Mužů se tě na něco zeptat?"
,,Jasně, ty si se mnou můžeš dělat, co jen budeš chtít." Vyzívavě na mě mrknul.

Ach ty jeho perverzní kecy. Z těch jednou zešílím. Protočila jsem očima a radši pokračovala: ,,Co bych měla vědět? Jak bych na tebe měla reagovat?"

Po položení mé otázky Ron výrazně zbledl. Teď spíše připomínal smrt.
,, Tys nás slyšela? A opravdu to chceš vědět? Já nejsem informován o nic víc než ty. Takže ti to musí říct Hylas. A ten se vrátí až za hodinu."

~~~~

,,Počkat vysvětli mi to znovu. Jakže se jmenujete a co to znamená?" Nechápavě jsem nakrčila nos.

,, ODPV tak se náš spolek jmenuje. Jinak řečeno Ochránci Duše Prvního Vlkodlaka. Jednou za sto let se objeví člověk, vlkodlak, který v sobě přenáší kousek duše prvního vlkodlaka a my jej musíme chránit. A udržujeme tak mír a rovnováhu mezi Nidis a Salom. Během své existence rozdělil svou duši na 7 části, 6 jedinců už jsme ochránili. Sedmého už 18 let hledáme. Konečné jsme uspěli." Hylas se na mě kouzelně usměje.

,,Kdo je to? Chci ho poznat. Už mě nenapínejte."

Zmučeně si povzdychne a sotva slyšitelně zašeptá: ,,Jsi to ty."

Celá se napnu a strnu.
,,Co..Cože? To snad nemyslíš vážně! Celých osmnáct let vím, že jsem jiná. Každý mi to připomíná a teď tohle? Sorry, to je na mě už moc. Vypadněte z mého vězení! Okamžitě!"

,,Ale..." snaží se Ron, jenže já ho zase pěkně umlčím. ,,Chci být sama. Tak už jďete!"

,,Pak ti řeknu zbytek pravdy. Až budeš připravená. Zatím odpočívej." Uslyším zašeptat Hylase, ještě dřív než se za ním zavřou dveře a já zůstanu sama se svýma zrádnými myšlenkami.

To byl zase jednou den....

Moc se omlouvám, že kapitola dlouho nebyla. Ale co dodat? Prostě nebyly nápady a já byla tak strašně líná něco napsat :) :D

Doufám,že jste i přesto se mnou vydrželi.

Evca1234 ;)

Vlčí zrádceWhere stories live. Discover now