6. Důvod

10.4K 930 341
                                    

 Schylovalo se k druhému úkolu, když jsem dostal školní trest od Moodyho.

Už jsem vám někdy říkal, že Grangerová se zřejmě učí i jak být krajně nebezpečná pro své okolí? Vážně raději bych strávil bombovou noc v posteli s atomovou zbraní než Grangerovou!

Stál jsem znuděně opřený o strom a pozoroval jak se naší kruvalští šampónci producírují na své lodi. Jako nafetovaný žralok jezdili neustále dokola a Viktor Krum si omylem zapomněl vzít tričko. Hrdě se předváděl, jak umí pádlovat a všechny dívky slintaly. Chvíli jsem se bavil tím, že jsem jim přičaroval obojky a se šňůrou od sluchátek dělal, že venčím buldoka, jenž slintá nad granulemi, ale po chvíli mě to přestalo bavit.

Shovívavě jsem si pozoroval své břicho a otočil se od jezera. Viktorovo svalstvo vypadalo jako himalájské kopce, ovšem já byl tak nabušený, že mé břicho připomínalo rovníkovou nížinu vhodnou pro vysázení banánové plantáže. Dokonce se mě už jeden Afričan psal kolik chci za hektar a zda mě může pohnojit, což jsem mu samozřejmě nedovolil.

Vydal jsem se skromnou lesní cestou, jelikož ve společnosti Kruvalských jsem si připadal jako Voldy u kadeřníka. Stejně trapně. A jelikož maminka říkala, že vše se musí rozchodit, vydal jsem se minimálně na pouť do Mekky.

Došel jsem na malou louku a zakopl o testrála. Jo, to je to zvíře, co vidí pouze Potter, ovšem sundejte Pottrovi brýle a věřte, že něco v okruhu 5 centimetrů vidí.

Sedl jsem si vedle děla, která zahajovalo úkoly v turnaji, a užíval si krásné přírody, avšak pokaždé, když jsem zavřel oči, viděl jsem vypracované tělo a připadalo mi, že muchomůrky pádlují na lodi. Raději jsem oči opět otevřel a rozhlédl se kolem sebe, když jsem ji zahlédl.

„Ále kohopak to tu máme. Vyjdu si takhle na procházku a potkám někoho, koho jsem tak dlouho neviděla. Nechápu jak jsem bez něj mohla tak dlouho žít," protáhla Hermiona a založila si ruce na prsou.

„A kde konkrétně jsi potkala svůj mozek?" zeptal jsem se jí a lehl si na trávu.

„Řekla bych co jsi, ale nebudu sprostá, Malfoy!" křikla a sedla si vedle mne. Já vám říkal, že se po mně neustálé sápe, ale mám pro ní špatnou zprávu. Vedle ni bych neležel ani na hřbitově, to raději budu nesmrtelný a budu si doživotně kupovat Koregu a protézu s Voldym a Pottrem, protože jak tvrdí Voldy, Potter je jako kocour, zabije ho pouze parní válec.

„Co tady vlastně děláš?" zeptal jsem se jí a přemýšlel jak bude znít moje parte.

Zde leží Malfoy, co na něj Grangerovou osud namontoval, A tím ho krutě zamordoval.

Nebo

Duch Grangerová se kolem Draca mihl. Posléze hrozný osud ho stihl.

Jo to by šlo.

„No šla jsem pomoct Hagridovi pojmenovat kozy," řekla Hermiona a nad něčím se zamyslela.

„Jak pojmenoval ty tvoje, příkopová propadlina jedna a dva?" vyprskl jsem. Jo, tohle by mohly být moje poslední slova. „Ne vážně Hermiono, brzy do tvé podprsenky budou proudit davy turistů. Každý chce vidět nejníže položené místo na světě." smál jsem se vlastnímu vtipu a Grangerová zrudla. Postavila se a začala šermovat rukama.

„Vypadni," křikla a já vstal máchla rukou k dělu a zrudla víc.

„Okamžitě vystřel!" zařvala až ptáci odletěli a já z ní vážně dostal strach. Popadl jsem louč a podpálil knot u děla. Až když knot dohoříval, jsem pochopil, že jsem měl vystřelit pouze obrazně a ne vážně zapálit dělo, které právě teď mířilo na loď Kruvalu.

Popadl jsem své věci a vyběhl pryč z paloučku. Dřív něž jsem doběhl dolů ozvala se rána, cítil jsem vodu a všude kolem se vznesly třísky.

Když vlna odstoupila zahlédl jsem Kruma přikrčeného na kuse desky, v ruce držel pádlo velikosti párátka a na hlavě mu doutnala čapka. Objemné svalstvo mu obepínal nafukovací kruh s dominantní kachní hlavou, kterou Krum mačkal v domnění, že je to kormidlo. Na rukou měl záchranné rukávky s mudlovským sloganem: S Barbie dokážeš cokoliv na světě!

Nepřirozeně narovnaný pádloval k břehu a všichni se otočili k místu odkud vyšla rána. Věřili byste že Grangerová tam stále stála?

No prostě Hermiona, neustále si musí z něčeho střílet.



Slova autora:

*nevím co dodat* prostě šestá část:3


Věnování:

Moc děkuju za podporu a omluv se za mě bratrovi, že ho kvůli mě rušíš smíchem:3


Dramione's Problems- First YearWhere stories live. Discover now