Kapitel 5

849 31 11
                                    

-Vanessas perspektiv-

Viktor puttade in mig i lägenheten och sa argt åt mig att ta av mig skorna och gå in till sovrummet. Eftersom jag vet hur arg han kan bli så gjorde jag som han sa och knöt försiktigt upp ena skon.

-Men förfan skynda dig! Halv skrek Viktor och sparkade till min arm. Jag gjorde som han sa och knöt snabbt upp den andra och gick sedan direkt in till sovrummet.

-Sätt dig! Sa han och pekade på sängen. Jag nickade osäkert och satte mig ner. Jag kollade ner i mitt knä och väntade på att han skulle säga något.

-Erkänn att du fortfarande har känslor för Felix. Sa han lite lugnare den här gången. Jag kollade upp på honom och gav honom en vad-fan-säger-du minn.

-Haha är det de du tror? Skrattade jag och lade min ena hand på hans ben. Han puttade bort handen lika fort igen och kollade argt på mig.

-Jag har ju förfan sett var du har skrivit till honom på Twitter och sen när du väl ser honom så glor du på honom. Förklarade han argt.

-Men snälla Viktor det var två år sedan. Det var jag som gjorde slut! Sa jag och försökte lugna ner honom. Han vände blicken till mig och innan jag hann reagera så stod jag upptryckt mot väggen. Viktors läppar var hårt pressade mot mina och hans händer var kupade över mina bröst. Hans läppar drog till slut ifrån, men de pressades lika fort tillbaka fast på min hals denna gång. Hans händer gled ner för mig mage o stannade vid tröjkanten. Han drog bort läpparna och passade då på att dra av mig tröjan.

-Snälla Viktor gör inte så här. Sa jag och puttade undan honom. Han tog ett hårt grepp i mina armar och kastade ner mig på sängen. Han satte sig snabbt över mig så att jag inte skulle försöka ta mig därifrån. Han hasade ner för mina ben och drog av mig både byxorna och de små string trosorna jag hade på mig. Han kröp sedan uppåt igen och knäppte snabbt upp min bh. Hans händer var överallt på mig och även hans läppar.

-Ligg stilla nu så behöver jag inte göra dig illa sötis. Viskade han och pussade mig på näsan innan han reste sig upp ur sängen och försvann ut i hallen. Efter någon minut kom han tillbaka med ett par handklovar i handen. Han satte fast ena sidan runt mina händer och den andra sidan i sängen. Han flinade mot mig och drog sedan av sig sina kläder. Han lade sig över mig igen och särade på mina ben och tryckte sig sedan in. Han jobbade snabbt och höga stön lämnade hans mun.

-Oh baby.. Stönade han och sedan kände jag hur han kom i mig. Han pussade mig på läpparna innan han tog på sig sina kläder och försvann iväg från min lägenhet. Jag försökte få bort handklovarna men det gick verkligen inte. Jag kunde inte ropa på hjälp för om någon skulle komma in så skulle de se mig helt naken.

-------------------------------------------------------
Heeeeey! Idag fick ni lite Dirty;) jag tyckte att det var dags för det och hoppas att ni också tyckte de:) men iaf vill ni att jag ska fortsätta på den här lilla novell/bok så kommentera gärna det så jag vet. Och tack för alla jätte fina kommentarer som jag fick på förra kapitlet! Det betyder SÅÅÅÅÅÅ mycket när ni kommenterar:) Love ya så ses vi på onsdag igen❤️

I Will Try againWhere stories live. Discover now