Kapitel 8

798 34 3
                                    

Måndag•
-Vanessas perspektiv-

Jag öppnade sakta ögonen och stängde dom lika fort igen på grund av ljuset. Jag försökte vända mig om men ett par armar höll fast mig så att jag inte kunde röra mig. Jag öppnade ofrivilligt ögonen och kollade mig bakom mig där Viktor låg och sov. Jag suckade och lade ner huvudet igen. Jag tänkte tillbaka på kvällen igår. Allt jag kom ihåg var att jag och Viktor bråkade om allt möjligt. Allt ifrån vad som hade hänt under dagen till något som hände för månader sedan. Kvällen slutade med att jag gick gråtandes till sängen och lade mig och sen antar jag att Viktor kom i lade sig efter att jag hade somnat.

Plötsligt kände jag hur två läppar nuddade min hals. Jag vände mig om och såg rakt in i Viktors ögon.

-GodMorgon älskling. Sa han och pussade mig på näsan.

-Mm gomorron. Mumlade jag och vände bort min blick. Jag reste mig sedan upp ur sängen och lämnade sovrummet. Jag gick direkt till köket och började göra iordning smörgåsar. Jag hör hur Viktors fotsteg kommer närmre o närmre och tillslut stannar dom bakom mig och hans armar slingrar sig runt min kropp. Hans läppar lämnar avtryck på min hals medan han kramar om mig hårdare.

-Snälla sluta. Ber jag och tar mig ur hans grepp och går sedan o sätter mig i soffan. Jag slår på tvn och låsas vara jätte intresserad av programmet. Viktor kommer efter några minuter och sätter sig bredvid mig och lägger sig arm om mig. Jag är snabb på att flytta mig ifrån honom.

-Är du fortfarande sur? Frågade han och vände sin blick till mig.

-Vafan tror du? Säger jag surt och blänger på honom.

-Men sötis jag kommer verkligen inte ihåg att vi träffades på dagen eller att jag skulle ha bundit fast dig. Säger han och lägger sin ena hand på mitt ben.

-Nae men då kanske du ska kolla upp ditt minne. Sa jag surt och puttade bort hans hand. Han suckade högt och reste sig ur soffan och försvann in i sovrummet. Jag satte kvar vid tvn i några minuter innan jag också gick in i sovrummet för att kolla vad det var han gjorde.
När jag kom in stod han och packade ner hans kläder som han hade lämnat här.

-Jag tror att jag åker hem och bor där ett tag. Sa han och kollade på mig. Jag nickade och släppte förbi honom i dörröppningen. Jag kollade runt i rummet och såg att hans ryggsäck stod kvar. Jag tog upp den och skulle precis gå ut och lämna den till honom när en liten påse med några tabletter åkte ut.

-Tar du droger? Frågade jag argt och höll upp påsen framför Viktors ansikte.

-Varför snokar du blad mina saker? Frågade han argt och tog påsen från mig.

-Det är därför du inte kommer ihåg något! Du hade drogat innan! Sa jag och kollade på när Viktor tog sina saker och lämnade lägenheten.

-------------------------------------------------------
Heeeey! Lite tråkigt kapitel kanske men aja man kan inte få allt. Iaf om ni kanske tycker om novellen/boken så kommentera och gilla gärna så blir jag jätte glad ❤️

I Will Try againWhere stories live. Discover now