Hazırlıklar

10.6K 363 45
                                    

Berk duydukları karşısında şok olmuş bir şekilde Burak'a bakıyordu. Şule'yi yine öksürük krizi tutmuştu. Bu kız her şaşırdığında öksürüyor muydu?! Burak'ın yanındaki bu çocuk, Alper, onun erkek arkadaşı?! Tamam biseksüeldi ama bu kadar çabuk mu yani? Dikkatini Burak'ın konuşması dağıttı.

"Onlar da seninle tanıştıklarına memnun oldular Alp. Böyle göründüklerine bakma, hazırlıksız yakalandılar biraz." dedi gülümseyerek. Ardından bakışlarını onlara çevirip gözlerini pörtletti.

Berk hemen Başak'a doğru baktı. Başak da en az onun kadar şaşırmıştı. "Ne yapacağız?" der gibi ona bakıyordu. 

"Eveet Alp. Bu Berk. Şehre henüz yeni taşındı. Geeçn hafta doğum günün kutladık daha hatta. Çok tatlı değil mi sence de?" dedi Burak.

"Evet. Tanıştığıma memnun oldum Berk."

Berk şaşkınlıktan dili tutulmuşçasına, konuşamıyordu. Kekeleyerek "B-ben de." diye cevap verebildi. Ardında Burak elini Başak'a çevirdi.

"Bu da Başak. Sana ondan daha önce de bahsetmiştim. Kendisi en yakın arkadaşım olur. Onu hep güzel bulmuşumdur. Gerçi sen ne dersin bilemem de." dedi son cümlesinde kıkırdayarak. Berk, Burak'ı boğabilirdi.

"Memnun oldum. Gerçekten bileklerini mi kestin?" diye karşılık verince Alper, Burak öksürmeye başladı. "Patavatsızlık yapmayalım değil mi canım?" diye araya girdi.

Berk ikisini de şu an öldürebilirdi. Ne hakla ona bahsedebilirdi?! Başak kendine gelmek istercesine "Memnun oldum ben de." dedi. Gülümsemeye çalışıyordu ama yapamıyordu belliydi.

"Gelelim Şule'ciğime. Kendisi bizim grubumuzun neşe kaynağıdır. Ama bugün gülümseyemiyor. Neden acaba?" dedi Burak. Yine kıkırdıyordu. 

"Memnun oldum. Hepiniz çok güzel insanlarsınız." dedi Alper. Bu çocuk gülümsemeden duramaz mıydı?! Tam bu sırada birinin telefonu çaldı. Alper "Ah affedersiniz. Hemen geliyorum." diyerek masadan biraz uzaklaştı. Demek ki onun telefonuymuş.

"Eee nasıl buldunuz? Sizce nasıl biri? Off çok tatlı değil mi ya?" dedi Burak. Sarhoşmuşçasına.

Berk bu çocuğun ne yaptığını anlamıyordu. Bir anda irkildi. Çünkü Başak elini masaya vurmuştu. Sinirli ama kısık bir sesle "Sen ne yapmaya çalışıyorsun be?!" dedi.

Burak şaşırmıştı. "Nasıl ne yapıyorum?" diye sordu. 

Şule araya girdi. "Ne demek nasıl ne yapıyorum? İyi misin sen?! Bu ERKEK!"

Burak gülmeye başlamıştı. "Size bunu anlatmıştım. Ben biseksüelim. Yani erkeklerle de kızlarla da çıkabilirim. Doğal yani. Şu sıralar nedense erkekler daha çekici geliyor." 

"Bu çocuk bizden büyük Burak! Ne halt ediyorsun?!" dedi sinirle Başak. Berk şimdilik susuyordu.

"Yahu ne halt edeceğim?! Siz delirmişsiniz." Tam bu sırada Alper masaya doğru geldi. 

"Çocuklar kusra bakmayın, gitmem gerek. Özür dilerim. Bir ara tekrar görüşürüz umarım." dedi. 

Burak "Görüşürüz canım." dedi ve yanağına bir öpücük kondurdu. Berk kafasını Başak'a çevirdi yeniden. Başak sinirliydi. 

Alper gidip de yalnız kaldıklarında tekrar tartışmaya başladılar.

"Bu çocuk burada okuyor Burak! Onun yanında mı kalacaksın?!" dedi Şule. Berk onu ilk kez böyle görüyordu. 

"Hani İzmir?!" 

"Hayallerimiz?"

"Biz?"

"Ya bir sakin olun! Sadece birkaç aylık düşünüyorum. Eninde sonunda ayrılacağım. Saçmalıyorsunuz." 

Aşk Yıldızlara BenzerWhere stories live. Discover now