2

4.9K 142 14
                                    

POV TESS

Verdrietig staar ik naar de foto van mij en Benthe toen ik in het ziekenhuis lag. (Media) "TESS!" roept een stem die mijn kamer in stormt. "Benthe" zeg ik minder enthousiast dan normaal. "Tess vertel me wat er is!" roept ze en kom voor mij op mijn bed zitten.
"IK MOET NAAR EEN FREAKING KOSTSCHOOL DAT IS WAT ER IS!" schreeuw ik en val huilend in haar armen. "Wat? Waarom?" vraagt ze nu ook verdrietig. "Mijn ouders zeiden en ik citeer 'Dat is beter voor je'" zeg ik tegen Benthe haar schouder aan.
"Ik moet morgen al weg.." zeg ik terwijl ik nog dieper in Benthe haar armen kruip. "Dat mag niet! Je mag niet weg!" schreeuwt zij nu ook huilend. "Ik weet het en om het allemaal nog erger te maken ze hebben me in het voetbalteam daar ingeschreven" zeg ik nog steeds huilend. Ik maak me los uit de knuffel en zie nu dat Coco, mijn hondje, bij ons is komen zitten. Ik lach een beetje en aai hem over zijn hoofd. "Ik ga je zo erg missen bitch" zegt Benthe tegen mij terwijl de tranen niet stoppen. "Ik jou ook trol" zeg ik en vlieg weer in haar armen. "Kom we gaan even naar beneden dan kunnen we geld vragen voor de film" zeg ik terwijl ik mijn tranen droog. Onze make-up is helemaal uitgelopen maar ik geef daar geen zak om. Ze mogen best zien dat we het hier moeilijk mee hebben. We lopen zwijgend naar beneden en lopen dan samen naar de woonkamer. "Lieverd je hebt hier, uhm, een beetje" zegt mijn moeder die naar mijn wangen wijst. "Nou en dit is jullie schuld" zeg ik en pak Benthe haar hand. "Mag ik geld voor de bios?" vraag ik. "Bios? Je mag niet naar de bios" zegt ze. "Papa zei van wel dus geef me dat facking geld" zeg ik en steek mijn hand uit. "Mam ik moet morgen weg! Dit is als afscheid van mijn vrienden die ik gedwongen moet achterlaten!" roep ik terwijl mijn moeder me nog geen geld heeft gegeven. "Best" zegt ze en geeft me een twintigje. "Dankje" zeg ik terwijl ik Benthe mee naar boven trek. "Lieverd ik pak je koffer in. Foto's enzo moet je zelf doen" zegt mijn vader. "Is goed pap" zeg ik terwijl ik mijn schoenen weer aantrek en Benthe mee naar de voordeur sleur. "Laten we gaan" zeg ik terwijl ik de voordeur open en Benthe mee naar buiten trek. Ik gooi de deur dicht en laat Benthe los. "Kom dan gaan we naar de jongens ik moet het hun ook nog vertellen" zeg ik en Benthe knikt. Ik pak mijn vergrendelde mobiel en ontgrendel hem. Ik klik op het whatsapp icoontje en ga naar de groep.

U: Jongens we moeten praten..

RUBENNN😍😂: Wow volgens mij is het ernstig..

DEXIEEE🦄: Ja indd.. De plek waar we altijd zitten?

U: We zijn daar in 5 minuutjes..

RUBENNN😍😂: Ik ook x

DEXIEEE🦄: Ik binnen 4 zjz x

Ik klik op mijn homeknop en vergrendel mijn telefoon. Ik loop naar Benthe die ondertussen haar fiets al van het slot heeft gehaald. Benthe stapt op en begint met fietsen. Ik neem een aanloop en spring achterop.
We fietsen zwijgend naar de plek waar we altijd zitten met z'n vieren. Ik spring van de fiets af als we er bijna zijn. Ik begin te rennen naar de plek als ik zie dat Dex er al is. "DEXIEEE!" roept ik en spring huilend in zijn armen. "Hey Tess! Tess wat is er? Hey rustig. Shht Tess!" zegt hij. "Ik-" probeer ik maar begin nog harder te huilen. "Hey jongen- Woah Tess wat is er?" vraagt Ruben die er blijkbaar net was. Ik wurm me uit de armen van Dex en spring dit keer in die van Ruben en begin bij hem ook te huilen. Ik kijk over mijn schouder en zie Benthe ook huilen wat me breekt. Ik kijk naar haar en spring uit Ruben' armen. "Het spijt me" zeg ik en ren nu bij Benthe in haar armen. "Wat is er Tess?" vraagt Ruben. "Ik moet naar een freaking kostschool" zeg ik happend naar adem. De jongens kijken me gebroken aan en ik begin weer te huilen. "Waarom?" vraagt Dex. "Dat is beter voor me zeiden mijn ouders" zeg ik terwijl ik me huilend in hun armen laat vallen. "Wanneer?" vraagt Ruben. "Morgen" antwoordt Benthe voor dat ik dat kan doen. "Dan hebben we alleen vandaag nog" zegt Dex zacht en er rolt een traan over zijn wang. Ook bij Ruben rolt er een traan. Ik pak Dex zijn gezicht vast en veeg de traan weg. Hetzelfde doe ik bij Ruben.
"En om het allemaal nog erger te maken hebben ze me daar in het facking voetbalteam in geschreven" zeg ik met een waterig lachje. "Jij en voetbal HAHAHAHA" roept Dex en even later lachen we met zijn alle over het feit dat ik voetbal moet gaan spelen. "Ik ga vanavond mee naar de bios Point break toch" zeg ik. De jongens knikken. "Maar dat vanavond nu hebben we alle tijd om nog samen dingen te doen" zeg ik en kijk naar Benthe die er stil bij zit. "Eah trol ik blijf niet voor altijd weg!" roep ik naar haar en ze begint te lachen. "Kijk zo wil ik mijn trol zien" zeg ik terwijl ik lachend in het gras val. "Laten we voetballen" zegt Dex. "Kunnen we je hier en daar wat leren" zegt Ruben. Lachend geef ik hem een duw tegen zijn schouder. "Heb je een bal bij dan?" vraag ik en kijk hem aan. "Natuurlijk" zegt hij en pakt zijn bal en trapt die richting het trapveldje. "Oke" zeg ik en sta op en trek Benthe ook omhoog.

KostschoolWhere stories live. Discover now