X.

43 6 0
                                    

,,Bože môj! Dylan, čo tu robíš?!" neveriaco poviem. Asi by som sa mala štípnuť, či to nie je sen, ale musím si držať uterák.

,,Zabudla si zatvoriť okno, tak som si povedal, prečo nevojsť dnu." celú si ma premeria pohľadom a ja sa začnem červenať. Bože toto je ta najtrapnejšia situácia na svete!

,,Mohol by si ísť do obývačky, prosím." zahanbene poviem a on sa usmeje. Zodvihne sa a zastaví pri mne. 

,,Si taká krásna." pošepká a chytí mi sánku. Naše pery delí pár centimetrov. Dylan sa ešte viac priblíži a skoro ma pobozká, no potom ma pustí a odíde. Celá rozklepaná sa oblečiem a upravím v zrkadle. CARA NEPOKAZ TO! Otvorím dvere a potichu prejdem do obývačky za ním. Dylan stoji pri stene s fotkami a uprene sa na díva. Väčšinou je na nich Sam ja tam mám asi 5 fotiek dokopy, no Dylan sa díva iba na tie moje. Prečo musí byť tak sexy a zároveň tak tajomný?! Otočí sa a pozrie sa na mňa jeho,už známym, pohľadom. ,,To je tvoja sestra?" ukáže na jednu z fotiek a ja prikývnem. ,,Chodíš s Theom?" zrazu zmení tému a ja sa zamračím. Uvedomím si, že som ešte nikdy nepočula Dylana vysloviť Theove meno.

,,Nie. Nechodím s ním." odpoviem mu.

,,Vonku to vyzeralo inak..." 

,,To že sa s niekym objímem, neznamená, že s ním chodím! A prečo sa vôbec ty do toho staráš?!" vyhŕknem.

,,Prečo sa do toho starám? Pretože nechcem aby si sa bavila z ľuďmi ako je Theo." príde ku mne bližšie.

,, Prosím?! Nemám sa baviť z ľuďmi ako je Theo? A s kým sa mam akože baviť? S tou tvojou úžasnou partiou, ktorá sa mi vysmieva na každom kroku? Theo bol prvý človek, ktorý bol ochotný mi to tu ukázať! S tebou sa rozprávam dokopy tretí raz a už mi niečo zakazuješ?! Veď sa ani nepoznáme!" toto vyzerá na ďalšiu hádku, ale keď si to tak vezmem, tak sa skoro stále hádame.

,,Ja viem, že sa nepoznáme, ale nechcem aby ten buzerant ublížil ďalšiemu dievčaťu, na ktorom mi záleží!" smutne sa pozrie do zeme. Na ktorom mu záleži? Záleží mu na mne? Zase je tu ten pocit, kedy neviem čo si mám o ňom myslieť.

,,Ako ti môže na mne záležať, keď ma ani nepoznáš?" opýtam sa.

,,Poznám ťa viac než  si myslíš. Odkedy som ťa prvý krát videl, niečo sa so mnou deje. Nikdy som takýto nebol. Vždy som si držal rolu zlého chalana a všetky dievčata, ktoré ma chceli som hneď odkopol, no odkedy si tu ty myslím len na teba!" povie a ja sa potajme štipnem. Vážne mi povie toto chalan, o ktorom som si myslela, že sa s ním nikdy nebudem baviť? Chvíľu tieto slová spracuvávam. 

,,Aj ja na teba stále myslím. Si taký tajomný a mňa to k tebe stále ťahá. Také typy chalnov ako si ty som  radšej obchádzala, no ty si iný. Páčiš sa mi." priznám a Dylan sa ku mne priblíží ešte viac.

,,Keď som videl tých chalanov ako ťa hodili na zem, myslel som že ich zabijem. Vtedy som zistil, že ma niečim priťahuješ a doteraz neviem čím." postaví sa oproti mne a chytí mi tvár do dlaní. ,,Aj ty sa mi páčiš." povie a stane sa to, na čo som myslela od prvej chvíle, čo som ho uvidela. Pobozká ma. Jeho pery sa dotknú mojích a mne sa podlomia kolená, no Dylanove ruky ma silno držia. Zrazu sa Dylan oddelí a moje prey zacítia chlad. Oprie si jeho čelo o moje a pozrie sa mi do očí. ,,Ani nevieš ako som na túto chvíľu čakal." usmeje sa a ja sa usmejem tiež. Dylan O'brien ma práve pobozkal!


,,Kráska vstaň. Musím ísť ." zobudí ma hlas toho božského chalana a ja otvorím oči. ,,Choď si ľahnúť." povie a pobozká ma na čelo. ,,Dobrú." pošepká, a potom odíde. Na hodinách si všimnem, že je 2:34. Ospato prejdem do izby a tam sa ponorím do ďalšej ríše snov.

Ráno ma prebudí otravný tón budíka a ja sa pomaly vyhrabem z postele. Umyjem sa, oblečiem a vojdem do obyvačky. Vážne sa to stalo? Vážne ma Dylan pobozkal? Usmejem sa a zahrýznem si do pery. Celá natešená,že ho zase uvidím nasadnem do auta. Zaparkujem na svojom zvyčajnom mieste pri škole a jeho partiu zbadám na zvyčajnom mieste, no BEZ NEHO. Do riti! Čo ak si zo mňa budú robiť srandu? Čo aj isto budú. Opatrne vystúpim a pomaly kráčam smerom k nim. Keď som kúsok od nich jeden sa zasmeje.

,,Aha, koho to tu máme!" kývne hlavou na mňa a mne sa začnú potiť dlane.

,,Nechajte ju na pokoji." ozve sa za mnou a ja skoro od šťastia vyskočím. Otočím sa a všimnem si Dylana, ktorý kráča k nám.

,,Ale Dylan, len sme sa s ňou chceli pohrať. Neber to tak vážne!" zasmeje sa znovu ten istý a ja sa zamračím.

,,Ani sa jej nedotkneš." povie Dylan a chytí si ma okolo pása. Už len toto v mojom bruchu rozlieta roj motýľov a ja si zahrýznem do pery.

,,Ako myslíš." pokrčí plecami ďalší chalan a Dylan ma potiahne za ruku dovnútra. 

,,Nevšímaj si tých kokotov. Nevedia čo so sebou." povie. 

,,Nie sú to nahodou tvojí kamaráti?" zamračím sa.

,,Sú, ale nie takým spôsobom ako si myslíš ty. Za to že sa s ními kamošim nebudem k ním milý. Sme jednoducho takí. Ale aj tak sa im výhýbaj. Nikdy neviem čo by ti mohli spraviť, kebyže tam nie som. Musím ísť ." povie odrazu a odíde ďalšou chodbou. Celý Dylan. Vojdem do triedy a všimnem si Thea, ktorý mi zakýva. Kývnem mu hlavou a sadnem si na svoje miesto. Zabudla som sa včera Dylana spýtať, že čo myslel tým že nechce aby Theo ublížil ďalšiemu dievčaťu? Spravil Theo v minulosti zlé? Preto sa tak nemajú radi? Budem to musieť zistiť. Či už od Thea alebo Dylana. 

,,Ahoj." ozve sa Theov hlas.

,,Ahoj." poviem mu a začnem sa hrať s mobilom.

,,Čo si včera ešte robila?" opýta sa a ja mám pocit, akoby vedel, že bol Dylan u mňa.

,,Išla so hneď do postele. A ty?" zaklamem mu.

,,Stretol som kamaráta, tak sme boli chvíľu na pláži, a potom som išiel tiež domov." povie aj on a ja spojím pery do tenkej čiary. Do triedy vojde známa vôňa a ja zdvihnem oči od mobilu. Dylan sa mierne zamračí, keď ma zbadá s Theom. Hneď ako si sadnem mi príde od neho SMS-ka.

Prečo si s ním?! -Dylan

Ešte si mi nepovedal, prečo sa s ním nemám baviť. -CARA

Ale povedal! -Dylan

Ja si nič take nepamätám -CARA

To si isto všetko zabudla kvôli tomu bozku :P Nemusíš byť zo mňa až tak vedľa -Dylan

Áno jasné...niesom nemusíš sa bať -CARA odpíšem mu a vypnem mobil. Má pravdu som z neho naozaj vedľa a veľmi!

,,S kým si píšeš?" opýta sa Theo. 

,,S mojou kamarátkou z Oregonu." zase zaklamem. Za tento týždeň klamem stále!

,,Aha." vôbec sa mi s Theom nechce rozprávať a netuším prečo. Veď je to ten istý Theo ako včera! Stále je to chalan, s ktrým sa bavím od začiatku!

 Do triedy vojde učiteľka a Theo odíde späť na miesto. Nech tento deň rýchlo ubehne!



MYSTERIOUSWhere stories live. Discover now