BÖLÜM 1

42 0 0
                                    

Ben aslı 22 yaşındayım esmer siyah saçlı çok güzel bir kızım ben mehmeti seviyorum ama o beni nolmal arkadaşı olarak görüyor bilmiyor onu sevdiğimi ben onunla parkta birden bire bayıldım gözlerimi açtığımda ise mehmet karşımdaydı.

Esmer saçları biraz uzun Kıvırcık onun gözlerine öyle bir baktım ki ilk defa birini ilk görüşte böyle bişey hissetmemiştim. İşte o gün bugündür mehmet benim en iyi arkadaşım 3 yıldır arkadaşım 3 yıldır onu sevdiğim

Mehmet bir kızı sever evlenmek ve evlenmek işte fakat o kız kendi enistesiyle birliktedir. Mehmet'in evlenmemesi için elimden geleni yaparım ama mehmet ben ne desem inanmıyor en iyi arkadaşını silecek kadar çok seviyor damlayı ve ben onların evliliklerini engellemek için elimden geleni yaparım.

Bir gün damlayla konuşmaya gidiyordum birden kızı evden çıkarken gördüm ve arkasından takip etmeye başladım.

Telefonla konuşuyordu "tamam geliyorum canım bekle biraz daha bende özledim seni sonunda is gezisinden döndün mehmette çalışıyor hemen geliyorum " dedi telefonu kapattı acaba mehmeti kiminle aldatıyordu o kadar merak etmistimki damlayı takip etmeye devam ettim ve sonunda onun yanına gelmişti yani eniştesinin yanına ben o an gördüğüm zaman şoka girdim nasıl yapar mehmete bunu mehmet sevmiyorsa neden onunla birlikte neden kandiriyordu bilmiyordum.

Herşeyi unuttum kızı incelemeye başladım sarışın uzun saçlı gözleri yeşil acaba bende bulamadigi onda bulduğu neydi ben ondan daha çok mutlu ederdim onu neden beni sevmedi diye diye düşünürken birden bire bu tarafa bakmaya başladılar bende hemen farkettim oradan gitmeye başladı.

Mehmeti aradım "mehmet seninle bişey konuşmam lazım çok önemli işin yoksa buluşalım mı "dedim .

Mehmette "ne oldu kötü bişey mi oldu "dedi

"Ya telefonda konuşacak konu değil buluşunca anlatırım mehmet geliyorum yanına "dedim. Kapattım telefonu aslı bir taksiye binerek Mehmetin yanına gitti ve Mehmeti görünce ne yapacağımı bilemedim söylesem mehmet üzülecekti ben Mehmeti çok seviyorum onun üzülmesini istemem bi yandanda söylemek istiyorum mehmet o kızın ne mal olduğunu ama öğrendikten sonra ya kendine bişey yaparsa ondan çok korkuyordum ondan dolayi mehmete zarar gelmesin diye mehmete söyleyemem bi yalan uydurmam lazımdı birden aklıma bişey geldi.

Özgeye mesaj atıp beni aramasını söyledim beni hemen aradı ve telefonu açtı aslı "efendim canım hemen geliyorum" dedi kapattı telefonu ve mehmete" benim gitmem lazım "dedi ve kapıyı kapatıp hemen çıktı nereye gidecegimi ne yapacağımı bilmiyordum ben onu üzmek istemiyorum ama o kızın da Mehmeti aldatmasını izleyemem bişeyler yapmam gerekti.

Bundan 2 gün sonra beni mehmet aradı" baba oluyorum özge hamile 1 hafta içinde evleniyorum " dedi ve o an tek istediğim ölmekti bende "ne güzel evleniyorsun hayırlı olsun mehmet "dedi telefonu direk yüzüne kapattım. Odama gittim ağladım tek düşündüğüm mehmetti ben onu uzmeye kıyamıyordum ama o kız onu aldatmıştı ve o bebek kesin o adamındı nasıl yapar ablasının kocasıyla 2 tane yegeninide düşünmüyordu ben ölmek için evde ne kadar ilaç varsa hepsini topladım
Tek tek ilaç kutularını açmaya başladım elime doldurmaya başladım.

Ağzıma almak direk yutmak istedim çünkü ben sevdiğim adam başkasıyla evleniyordu ağlayarak elimdeki ilaçları ağzıma aldım su bardağını aldım su içtim hemen ve ilaçlar boğazından inerek mideme iniyordu yarım saate kadar artık kendimde olmazdım sevdiğim adamı da bırakıp gidiyordum bi avuç daha ilaç aldım onuda içtim artık yaşamak için bir sebebim yoktu yıllardır mehmeti seviyordum ama mehmet her sevgilisini benimle tanıştırdı ben onu o kadar severken o bana eziyet ediyordu.

Telefonu aldım elime mehmeti aradım "mehmet kendine iyi bak allaha emanet ol dedim seni çok seviyorum sana deli gibi aşığım " dedim telefonu kapattım.

Beni aramaya başladı bende telefonu komple kapattim yatağıma yattım ölmek için bayılmak için bekledim birden bayıldım gözlerimi açtığım da hastanedeydim yan koltukta mehmet oturmuş benim uyanmamı bekledi. Uyandığımı ona belli etmek istemiyordum çünkü tek hatırladığım onu arayıp aşık olduğumu söylemiştim mehmetin yüzüne nasıl bakardım nasıl açıklardım.

BENİ UNUTMAWhere stories live. Discover now