BÖLÜM 2

28 2 0
                                    

Baygın gibi numara yapayım dedim o da olmadı o bana doğru yaklaşınca korktum mehmet sandalye ye oturdu  içimden konuşuyorum sandım birden bire ağzımdan" mehmet "kelimesi çıktı.

Ne yapacağımı bilmiyordum mehmet yerinden kalktı hemen" aslı " dedi ve yanıma geldi.

Ben ne yapacaktım nasıl açıklayacaktım resmen mehmete ilanı aşk etmiştim" beni nasıl buraya getirdiğini "sordum bana " ve "senin evde olacağını biliyordum hemen arabama bindim anneni babanı aradım eve gitmelerini söyledim sana bisey olacak diye çok korktum iyiki sana bisey olmadı sen benim en iyi arkadaşımsın kardeşimsin sen benim aslı " dediği anda sanki kaynar sular dökülmüştü başımdan aşağıya tokat yeseydim bu kadar koymazdı bu kadar canımı acıtmazdı canımı ben o anda yerin dibine girmiştim ne yapacağımı bilemedim bende" evet sen benim kardeşimsin en iyi dostumsun" dedim ama o an kendimi zor tutuyordum aglamamak için ama olan oldu yapacak bişey yoktu.

Mehmetin bana öyle bir bakıyordu ki ona bakmamak için kendimi zor tutuyordum mehmet yanımdaydı ben doya doya bakmak yerine ona bakmamak için kendimi zor tutuyordum aslında ben onu Özgeden kurtarmak isterdim çocuk senin değil eniştesinin demek çok isterdim ama o mutlu olsun diye ona bişey olmasın diye susuyordum.

Annem ve babam geldi içeri o kadar korkmuşlar ki sarıldılar durmadan "iyiyim yeter Anne baba ya ölmedim yaşıyorum merak etmeyin "dedim annem sinirlendi hemen babamı da alıp dışarı çıktı mehmetle tek başıma kalmıştım yine çok korkuyordum.

Mehmet birden bire "sen bana ne dedin intihar etmeden önce telefon açıp ne dedin bana "dedi.

Bende ne yalan atsam diye düşünürken birden "ben seni mi aradım ben eski sevgilim 2 yıl ilişkim olan mehmeti aradım sanıyordum kusura bakma ya sen benim en iyi arkadaşımsın kardeşim gibisin benim sana öyle düşünürsün mehmet "dedim ama inandı mı bilmiyorum.

"Ben öyle sanmadım tabikide ben sadece şaşırdım ama saçma sapan bişey düşünmüşüm kusura bakma aslı sen benim kardeşimsin "dedi ben yine kafayı yedim ne kardeşi ya ben seni seviyorum kardeşin değilde sevgilin sevdiğin olsaydım demek istedim ama nerde bende o cesaret ben onu ancak ölürken söylerim sevdiğimi söylersem bir daha göremem seni uzaklaşırsın benden diye ancak kardeş olarak idare edeceğiz.

Mehmet birden bire "biz yarın düğünüm var nikah şahidim sensin aslıcım "dedi ben o an ölmekten başka bişey yapmak istemiyordum ben nasıl sevdiğim adamın nikah şahidi olurum ya ölmek istiyorum ölmek diye bağırmak istiyorum o kadar kötüyüm ki şuanda ağladım kendimi tutamadım tek işim gidip Özgeyle konuşmak bu ne acele ya "ben hemen üstümü giyip gitmek istiyorum "dedim.

"Neden ağlıyorsun aslı neden hemen   çıkmak istiyorsun hastaneden daha yeni geldin kendine hiçbir yere gidemezsin ben seni bir yere bırakmam yarın için kendini toparlaman lazım yarın en iyi arkadaşının düğünü var çok mutluyum aslı çok "dedi.

"Ben gitmek istiyorum isim var Mehmet ben iyiyim yarın iyi olacağım merak etme benim şimdi üstümü giyip gitmek istiyorum çıkarmısın "dedim bana sinirli sinirli bakarak "tamam aslı tamam çıkıyorum "dedi.

Hemen üstümü giyip odadan çıktım "ben gidiyorum görüşürüz "dedim mehmet ne olduğunu anlamadı şaşkın şaşkın arkamdan bakıyordu.

Ben hemen bir taksiye atladım Telefonumu çıkardım özgeyi aramaya başladım açmıyordu telefonunu ısrarla aramaya devam ettim sonunda açtı hanim efendi "efendim aslı "dedi sanki rahatsız etmişim sinirden benimle sert sert konuşuyordu.

"Özge ben size geliyorum seninle konuşmam lazım "dedim.

"Müsait değilim düğün hazırlığı yapıyorum olmaz gelemezsin "dedi endişeli endişeli konuşuyordu.

"Eniştenle ilişkini biliyorum mehmete gidip söylememi istermisin özge hemen konuşmak istiyorum seninle geliyorum yanına nerdesin "dedim.

Öyle korktu ki hemen "ben evdeyim gel konuşalım tamam kimseye söyleme"dedi.

Hemen yanına gittim kapıyı çaldım kapıyı açtı "gel aslı gel "dedi.

Rengi kireç gibi olmuştu o kadar korkuyordu nasıl bir kız bu ya ablasını yigenine açmıyor eniştesiyle ilişkisi var hemde mehmet deli gibi aşıktı özgeye kendisini bir gram bile sevmeyen bir kadını seviyordu.

Oturdum hemen bana "öyle bişey yok nerden çıkardın o benim eniştesiyle ablamın kocası yegenlerimin babası öyle bişey yok aslı nerden çıkardın onu "dedi.

Bende" o gün eniştesinin is gezisinden geldiği gün onunla konuşurken duydum sonra takip ettim seni eniştenle buluştun gördüm seni özge yalan atma bana seninle bir anlaşma yapacağız "dedim.

"Ne anlaşması hem inanmaz ki sana mehmet bir daha konuşmaz seninle mehmetin bebeğini taşıyorum bebeğinin annesine mi inanır yoksa sana mı "dedi öyle bir gülüyordu ki tam bir şeytandı mehmet nasıl bu şeytanı nasıl seviyordu aklım almıyordu ya kafayı yiyeceğim bide benim karşımda ben suçluymuşum gibi beni eziyor şeytan işte ne olacak.

"Karnındaki bebekte mi mehmetin DNA testi yap ta görelim eniştenin mi yoksa mehmetin mi hadi yapta görelim özgecim ben mehmet arayıp söyleyeyim olanları istersen "dedim öyle kötü oldu ki küçük dilini yuttu sanki mehmet üzmesine izin veremem.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jan 23, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

BENİ UNUTMAWhere stories live. Discover now