Hoofdstuk 56

9.8K 651 133
                                    

"Brandon is een klootzak," snuif ik. Mira knikt instemmend, nadat ze ook op de bank neerploft.

We hebben net het hele appartement weer een schoonmaakbeurt gegeven, het was al nodig voor Brandon kwam, maar na zijn bezoekje werd het ondragelijk. We hadden het een uur volgehouden, tot Mira dacht dat ze een spin zag. En ja, die spin kon overal zitten. Dus eerst sloten we onszelf buiten, maar later toen het wel erg laat werd, besloten we dat het tijd was om een einde te maken aan de rommel en hebben we alles opgeruimd.

Het is nu verdomme vijf uur in de ochtend. Het heeft ons zes uur geduurd, om het allemaal op te ruimen. Ik zal Brandon de rekening van de schadevergoeding nog opsturen. Ik heb namelijk een nieuwe manicure nodig. En een pedicure, aangezien ik mijn tenen tegen alle hoeken in het huis aan heb gestoten. En nog natuurlijk de emotionele schade. Dat zal hem heel veel gaan kosten.

"We gaan deze verdomde 'mijn hart is gebroken' routine niet weer opnieuw doen. Laat Brandon zien dat je boven hem staat! For god sake! Je staat al boven hem! Laat hem dat verdomme ook eens zien!" Mira is duidelijk klaar met Brandon zijn bullshit.

"En dat hij nog steeds durft om je proberen in te palmen! Hij maakt me zo verschrikkelijk boos! Laten we naar zijn huis gaan." Mira maakt al aanstalten om op te staan, en haar honkbalknuppel te pakken, maar ik houd haar tegen.

"Nee Mir, je hebt gelijk. Ik sta godverdomme boven hem. En daarom moet ik gewoon doorgaan met mijn leven." ik heb haar aandacht gelukkig weer getrokken, want ze gaat zitten en kijkt me afwachtend aan.

"Ik ben er klaar mee. Met Brandon, en met Keith. Ik moet verder kijken dan hun twee. Er zijn meer vissen in de zee, toch?" ze fronst.

"Ja, klopt. Maar je moet oppassen. Want jij lijkt alleen maar voor de gevaarlijke haaien te vallen, in die ózo grote zee van je."

Ik weet dat ze gelijk heeft. Ze heeft verdomme gelijk. Ik vond de veilige nerds nooit goed genoeg. Ik wilde, wil, altijd het type die sneller zouden komen dan de politie, als er een inbraak zou zijn. Hij zou de crimineel persoonlijk in elkaar slaan, gewoon omdat het een vieze flikker zou zijn. Iemand die om drie uur in de nacht, met mij mee pizza zou gaan halen, en niet thuis zou blijven en slapen omdat het koud is. Iemand waarmee je diepe gesprekken kan voeren, omdat je weet dat diegene je tegen alles zal beschermen en je kan diegene vertrouwen, omdat het de liefde van je leven is. En als ik dit zo denk, kan ik maar aan één persoon denken. Eén persoon, die al die dingen voor me zou doen, en waarschijnlijk zelfs meer. Eén persoon, die het vechten waard is.

En die ene persoon gaat trouwen om geld.

Dikke doei, ik dacht het niet. Lucy wil de strijdt met me aangaan? Kom maar op. Deze keer serieus. Ik zal ze laten zien, dat liefde belangrijker is dan geld. Dat Brandon en ik bij elkaar horen. Hij houdt van me, hij heeft het zelf gezegd. Als het moet, zal ik de bruiloft zo veel saboteren als nodig is. Maar ze gaan verdomme niet trouwen. Niet zolang ik nog op de aarde rond wandel. Niet zolang Brandon niet van Lucy houdt.

Als hij van Lucy had gehouden, had het een ander verhaal geweest. Maar nu ik de reden weet van hun relatie, zal ik er alles aan doen om die zogenaamde 'relatie' aan stukken te scheuren.

"We bewaren die honkbalknuppel voor later," vertel ik Mira. Ze klapt vrolijk in haar handen. "Oké, en de pepperspray? Ik bedoel, we kunnen Lucy haar ogen uitspuiten zodat ze onopgemerkt met de verkeerde trouwt?"


----------------------------------------------
EINDE.

HAHAH nee omg sorry. Dit is niet het einde. Het is oneerlijk van me om zo te doen, nu ik 400K reaDS HEB!!! DANKJE DANKJE DANKJE!

Het spijt me voor mijn slechte grapjes... Morgen komt er waarschijnlijk nog een stukje!! :) XOXOXOXO

He loves me, crazy isn't it?Where stories live. Discover now