Chapter 3 (Theresa and Elitsa)

249 29 22
                                    

На следващия ден станах адски рано,понеже бях много развълнувана.Оговорихме се да се чакаме в 8 на скалите,защото му била изникнала някаква работа следобед.Там никой не сърфираше.Бях сигурна,че ще ме излага супер много, затова реших да отидем на усамотено място.Станах от леглото и побягнах съм кухнята.Направих си едно яйце на очи и го сложих на една филийка с шунка.Взех дъската си от хола и грабнах филийката.Тръгнах към скалите.Не живеех далеч от плажа.По пътя изядох закуската си.Щом стигнах видях Гилински.Той свали тениската си и откри стегнатото си тяло.Преглътнах бавно.Забелязах новата му черна алена дъска.Биваше си я.Той също ме видя.Усмихна се и ми помаха.Това момче е доста горещо.
Отидох към него и той ме поздрави.
-Здравей,Лорън!Много си секси с този бански.
-Здравей,Джак.Внимавай с думите!-отвърнах заплашително аз.
-Добре,секси.Хаха.Харесва ми да те дразня.Хайде да влизаме във водата.-понечи тръгне към водата,но аз го спрях.
-Господинчо,трябват ти много тренировки на сухо преди да влезеш в океана.-обясних аз,а той просто направи натъжена физиономия.
-Добре тогава.-съгласи се той.
-Сложи си сърфа легнал и легни върху него.Започни да гребеш все едно си във водата.След това се изправи и опитай да балансираш тялото си с ръце.Гледай да не се пребиеш.-обясних му какво да прави.
-Пфф,това било много лесно.-каза той и започна да изпълнява това,което му казах.Но,когато стигна до балансирането се случи,това че господин Голямата Работа падна и си натърти задника.
-Хаха!Казах ли ти,че не е толкова лесно.-започнах да се смея с цяло гърло аз.
-Не се смей,а ми помогни да стана!-изкомандори той с намусено лице.Аз му подадох ръка и той се изправи.Продължихме тренировката до 15 часа,като той се преби може би 5 пъти и целия е в рани,но какво да го правя.
-Е,Джак справи се добре.Ще се видим утре по същото време на същото място.-съобщих аз.
-Добре.До утре.Дано вече да влизаме в океана.
-Ще видим!-провикнах се аз,защото вече бях далеч.
Здравейте,ето я новата глава.Извиняваме се за закъснението,но и двете бяхме много заети последните няколко седмици.Все пак ще ви помолим за изразите мнението си за главата!Благодарим за четенето!Чао!
Love:Theresa and Elitsa.♡♡♡

Surf Girl.Where stories live. Discover now