mesaj

2.1K 82 2
                                    

Multimedia:Sevda

Ali'den...

" lan yok öyle bisey diyorum anlamiyomusunuz oglum siz "

" tamam kardesim sen öyle diyosan öyledir...ama o nasıl kıskançlıktır ya öyle "

" serkan o  s*kt*g*m çeneni kapat yoksa çok kötü olacak "

Sabahtan beri şu gerizekalılarla mahallenin basında durmuş sinirli bi sekilde  ugrasıyodum

neymis " sevdayi çok kıskanmışım "

yok efendim " sevdadan hoşlanıyomuşum "

daha neler hem ben sadece mahallemin kızına sarkıntılık ettiği icin o kadar sinirlendim yoksa hoslandığım falan yok . Ama gel de bunu bu dümbüklere anlat.

sinirle elimde ki sigaradan bi yudum daha aldım ve umuta  dönerek;

" lan umut  ne oldu senin  o kız meselesi kızı ayarlayabildin mi kendine,gerçi sen beceriksizsindir simdi bi halt edememişsindir "

" ayıp ettin kardesim geçen senin partinde dans ettik daha sonrada numarasını istedim o da verdi yanlız yengeniz fena haberiniz olsun artık beni kendine nasıl bağladıysa  simdiden aklımdan hiç cıkmıyor "

" aman aman bi kız icin kılıbık olmada ne yapıyosan yap yoksa dinime imanıma  seni kılıbık erkek diye yanımda gezdirmem haa haberin olsun "

Serkanın bu sözüne güldüm ve umuta baktığımda çoktan serkanın üzerine atlamıştı bile.

Seviyorum ya bu herifleri beni deli etselerde gercekten ikiside benim kardesim.onlar salak salak  atışırken bende sevdayı düşünmeye başladım acaba simdi napiyodur hem partiden sonrada hic görmedim onu ayrıca o semih şerefsizinin sözlerinden dolayı da oldukça korkmustur zaten.daha fazla dayanamayarak cebimden telefonumu cıkardım ve sevdaya mesaj yazdım;

Gönderilen; sevda

" o günden sonra bi daha hic görüşemedik ayrıca  o serefsiz semihte  sana hiç bisey yapamaz bunun icin korkuyosan da sakın korkma olurda senin karşına falan çıkarsa hemen bana haber ver oracıkta hallederim o herifin işini neyse sen bunları düşünme hadi sana iyi dersler "

Diyerek mesaji yolladim bizimkilere döndüğümde merakla bana bakiyolardi onlara " ne var ? " gibisinden kaş göz yapınca serkan lafa atladı;

" hayırdır kardesim kiminle mesajlasıyodun yoksa sevda yengemizle mi ? "

Diyerek umutla beraber gülünce kendimi daha fazla tutamayarak ikisine birden daldım.

Sevda'dan

Alinin attığı mesaj sonrası yüzümde istemsizce bi gülümseme olustu.

Nasılda beni düşünüyodu bu böyle.

offf kızım saçmalama sadece mahallesindeki kızı korumaya çalısıyodur baska bisey yoktur diyerek kendimi toparladım ve telefonumu cebime koyarak dersi dinlemeye başladım.yanımdaki gözdeye döndüğümde o da telefonuyla uğrasiyodu.gözde benim en sevdiğim arkadasımdı.buse ve gözdeyi gercekten çok seviyodum gözdede  bizim iki üç sokak ötemizdeki mahallede oturuyodu.ama nedense hic buseyle anlasamiyolardi. Ikisinin arasinda kalmak bu dünyada en son isteyeceğim seydi ama hepte basıma geliyodu sürekli ikisi arasında secim yapmami istiyolardi ve bende ikisinide çok sevdiğimi ve tercih yapmayacağımı söylüyodum.

Tenefüs zili caldığında gözdeyi zar zor ikna ederek hemen yan sınıfımızdaki busenin yanına götürdüm.kapıdan içeri girdigimizde buse hemen ön sırasından yanımıza geldi.

" ayy neler oldu neler sevda bi bilsen "

" ne oldu kız "

" Umutla konuşuyoruz "

" n ne ..nasıl sen çocuğa numaranımı verdin "

" şeyy evet istedi bende verdim "

" çok iyi yapmışsın busecim salak mısın kızım hayır anlamıyorum daha yeni tanıştığın huyunu suyunu bilmediğin bi çocuğa nasıl numaranı veriyosun sen ? "

" kesinlikle sevda çok haklı gerçi ben alıştım artık busenin bu hareketlerine ne de olsa kendisi tam bir erkek avcısı olduğu için hiç tereddüt etmeden vermiştir numarasını "

Gözdenin bu lafının üzerine buse hemen sinirli bi şekilde kendini savundu ;

" bana bak kızım benim hakkımda doğru konuş yoksa senin saçını başını yolarım ona göre "

Bunlarin yine her zamanki gibi kavga edeceklerini anlayınca hemen araya girdim ve sağ tarafıma buseyi sol tarafımada gözdeyi alarak kollarına girdim ve okulun bahçesine doğru yürümeye başladık.

~~~~

Buseyle beraber gözdeyi mahallelerinin önüne bırakıp kendi mahallemize doğru yürümeye basladik.aslında ben buseyle gözdeye göre daha iyi anlasiyodum ama yine de gözdeyi de çok seviyodum.zaten buseyle gözdede birbirlerini seviyolardı ama yine de kavga etmeden de duramıyolardı.
Buseyle beraber mahalleye girince buse bi işi olduğunu söyleyip yanimdan ayrıldı ne işi olduğunu sorduğumda da önemli olmadığını söyleyip gitti bunu sonra ondan öğrenirdim ama simdi yorgun olduğum için üstelemedim.

Tam evimin kapısının önüne girdiğimde arkamdan ismimi duymamla geri cekildim ve bana seslenen kişiye baktım
bu Aliydi.

KARMASIKWo Geschichten leben. Entdecke jetzt