Bittin sen !

1.6K 75 3
                                    

Multimedia:Sevda&Ali
                      Buse&Umut

Ali'den

Tam iki gün! Koskoca iki gündür sevdadan haber alamiyoduk.onun ortada olmadığını ve hala ondan haber alınamamasını öğrendiğimden beri ölü gibiydim.

Neden böyle oluyodum bilmiyorum ama gercekten ondan haber alamamak iyi olup olmadığını öğrenememek ve onun o güzel masum suratını görememek canımı acıtıyodu.

evet eğer bunun adı aşksa ya da her ne b*ksa ondandı iste bunu sevdayı bulamadığım zaman kendime itiraf etmiştim.

sevdanın en son kızlarla olduğunu ve kirtasiyeye gitmek için yanlarından ayrıldığını ve bi daha da sevdadan haber alınamadığını öğrenmistim.şu an sevdanın ailesi ve arkadaslariyla beraber karakoldaydık polisler sevdanın  kırtasiyeye giden ara sokağın mobese kameralarında görüntülendiğini söylemislerdi.ve bizde hep beraber bi umut karakola gelmistik.sevdanın annesi zaten perisan haldeydi babası ise annesini teselli etmeye çalışıyor bir yandan da kendisi ağlayıp duruyodu.buse ve adının gözde olduğunu öğrendiğim kızda sevdaya sahip çıkamadıkları için kendilerini suçluyolardı ve bi yandan da " ablam nerde ? " . " nereye gitti ? " diyerek ağlayan kardeşini sakinleştirmeye çalışıyolardı.ve simdi polislerin bizi odaya cağırmalarını bekliyoduk.
En son sevdayla  kalbimin atışlarını depara takmasını sağlayan sözleri söyledikten sonra bi daha görüşememiştik.benim ona güven verdiğimi ve benim yanımda kendini huzurlu hissetiğini söylemisti.bende onun yanından hemen gitmek zorunda kalmıştım çünkü hayatımda en çok koktuğum şey bi kıza bağlanmakti ve bende bundan korktuğum icin çekinmistim ve hemen yanından uzaklaşmak zorunda kalmıştım simdi düşünüyorum da keşke hemen gitmeseydim yanından " bende senin yanında kendimi hiç olmadığım kadar iyi hissediyorum " deseymişim keşke diyorum.

Polisler bizi içeri çağırdıklarında
Hemen hepimiz birden içeri girdik.ilk önce sevdanın  bi kaç fiziksel özellikleriyle ilgili bilgi aldılar daha sonra da mobese kayıtlarını incelemeye başladık.sevda ara sokakta yürüyodu ve sokak tenhaydı mobese kamerası mahallenin ortasındaki marangoz dükkanın tepesinde olduğu için hersey gayet net gözüküyodu.daha sonra sevdanın arkasından biri hızlı hızlı ona doğru yürümeye başladı ama sevdanın arkası dönük olduğu için o kişiyi görmemisti.daha sonra çocuğa yakından bakınca SEMIH olduğunu anladım ve o an ayak parmak uçlarımdan beynime kadar hızla bi sinir yükselmeye başladı.

Ulan semih bende seni bulup o s*k*t*ğ*m kafanı patlatmazsam bana da ALI demesinler...

Bittin oğlum sen !

KARMASIKWhere stories live. Discover now