no.8

2.6K 105 4
                                    

F E L I X

Jag satt i sängen med en gitarr i famnen. Klyschiga sångtexter kom ur min mun och mina fingrar spelade ackord på instrumentet jag höll i. Leendet på mina läppar vägrade att försvinna. Jag älskade verkligen det. Mina ögon slöts och jag lät bara tonerna flöda.

Dörren öppnades och mina ögon lika så. Min röst dog ut och fingrarna försvann från strängarna. Oscar kom in och gick för att sätta sig på sin säng.

"Fortsätt du", sa han leendes.

Jag skrockade lågt. Återgick till låten jag innan han störde sjöng på. Oscar satt i skräddarställning och satte händerna mot ansiktet och lät armbågarna träffa sina knän. Hans ögon slöts och han log brett.

Låt efter låt sjöng jag, och Oscar verkade inte tröttna. Jag drog med fingrarna över strängarna i det sista ackordet. Oscar suckade nöjt.

Han förflyttade sig från sin säng till min. Han la undan gitarren och drog mig in i sin famn. Hans läppar träffade min nacke och jag rös försiktigt till. Jag flätade samman mina händer med hans som var knutna om min överkropp.

"Din röst är så himla vacker", mumlade han mot min nacke. "Jag kan lyssna på den i timmar."

"Jag blir generad, Oscar", sa jag försiktigt.

Han vände om mig mot sig och tog sina händer om mitt ansikte. Han smekte med tummarna över mina kinder och kysste min panna lätt.

"Honey, jag älskar dig, och jag vill prata om dig med någon", sa han. "Och du är den enda jag kan prata om dig med."

"Oscar", sa jag dröjande och kände hur mina kinder snabbt blev röda. "Älskling."

Oscar log brett. Hans läppar träffade mina i en öm kyss. Våra läppar samarbetade perfekt tillsammans.

Han gjorde mig glad. Oscar gjorde mig väldigt glad. Han fick mig att le. Jag älskade honom.

"Sjung någonting för mig, Felix hjärtat", sa han enkelt.

Jag skrattade lågt och la mig bekvämare i hans famn. Han höll hårt om mig och log. Klyschiga kärlekstexter lämnade mina läppar, återigen. Jag log jag med, för jag älskade att få sjunga. Oscar suckade nöjt.

"Du gör mig så glad", mumlade han när jag hade slutat sjunga.

"Babe, du är nästan klyschigare än låtarna jag sjunger", skrattade jag lågt.

Han log mot mig innan han lätt slog till mig på kinden. Jag tittade lite förnärmat på honom, men vi började direkt att skratta båda två. Oscar brottade ner mig till liggande ställning i sängen. Han höll hårt i mina handleder och flinade mot mig. Han kysste mina läppar om och om igen. Jag började skratta åt hans ivrighet.

Han lät våra läppar släppa varandra och tittade leendes på mig. Han släppte sitt lite för hårda grepp om mina handleder och reste sig till sittande ställning igen.

Hans blick tittade allvarligt på mig, men jag kunde inte ta honom på allvar då hans fluffiga hår låg rufsigt över hela hans huvud. Luggen låg mot hans panna och hans stora blå ögon såg på mig. Jag tittade tillbaka på honom med en lika allvarlig blick, men hade ett lite leende på läpparna.

"Du är så vacker, och du är bara min", viskade han och började plötsligt le.

"Bara din", svarade jag.

-

Just nu sitter jag på ett tåg på väg till Stockhoooooolm!! Jag är själv och fett alone för min kompis kunde inte åka med mig </3

HALLÅ OM DET ÄR NÅGON SOM BOR I STOCKHOLM/BARA ÄR I STOCKHOLM SOM SKULLE VILJA VARA MED LILLA MIG SÅ SKULLE JAG BLI VÄLDIGT GLAD, SKRIV TILL MIG DÅ <3333

Roommates » foscarWhere stories live. Discover now