hoofdstuk 2

31 1 1
                                    

George en ik lopen door de gangen op zoek naar fred. Tot we hem vonden samen met Jessie, Fred probeerde Jessie te versieren maar, Jessie had duidelijk geen interesse in Fred. George pakte de jeukpoeder en gooide het richting Fred & Jessie , binnen een paar seconden begonnen Jessie en Fred te jeuken als twee honden met vlooien . George en ik lagen plat van het lachen ,daardoor zagen Fred en Jessie ons we stopten met lachen en begonnen te rennen terwijl Fred en Jessie ons jeukend achterna rennen."GEORGE EN FINALLY ALS IK JULLIE TE PAKKEN KRIJG D DAN, JE WILT NIET WETEN WAT DAN" hoorde we Fred schreeuwen.George en ik slopen snel n lokaal in zodat we konden verstoppen voor Fred ,Jessie is ondertussen naar haar kamer gerend. We hoorden Fred voorbij rennen , toen we zeker wisten dat Fred weg was begonnen we the giegelen wat snel uitliep tot een lachbui. "DAT was hilarisch" zei George terwijl hij de tranen van Zn wangen veegde. "Hun gezichten Dan " Ik veegde Mijn tranen ook weg. Nadat we uit waren gelachen liepen we het lokaal uit , we begonnen terug te lopen naar de gryffindor leerlingenkamer tot ik opeens over mijn gewaad struikelde en voorover viel .KLAP ''MERLIJNS BAARD GAAT HET?'' gilde George uit bezorgdheid .''ughh '' was het enigste wat ik uit kon brengen. ''JE POLS FIN WE MOETEN NU NAAR DE ZIEKENZAAL'' gilde hij weer. ik had mijzelf proberen op te vangen met mijn hand ,ik hoorde George weg rennen om hulp te halen terwijl ik langzaam wegzakte .




toen ik de volgende morgen wakker werd voelde er iets niet goed, mijn pols voelde raar aan en ik had barstende koppijn .''wat is er gebeurd en waar ben ik?'' dacht ik hardop. ''je was gisteren gevallen en je had je pols gebroken ,een jongen genaamd George Weasley had hulp gehaald ik ben madam pleister en jij bent?'' toen ze dat zij wist ik alles weer we hadden jessie de hufflepuff student en Fred in de maling genomen met jeukpoeder . ik viel en raakte bewusteloos door de pijn'' mijn naam is Finally Finnigan '' zei ik , ik schrok op ''MIJN EERSTE SCHOOLDAG EN IK LIG IN DE ZIEKENZAAL ?'' schreeuwde ik uit . mijn vader zal woest zijn en mijn broertje Seamus zou me uitgelachen hebben ik zie hem al rollen van het lachen en zeggen""hoe krijg je dat nou voor elkaar "ik zakte mijn hoofd weer in mijn kussen maar zat weer recht toen ik een stem naast me hoorde ''als het je beter laat voelen ik heb mijn enkel gebroken omdat ik mijn pad wou oppakken'' zei de stem die van een jongen een paar bedden naast mij lag. ''wie ben jij ik ben Finally Finnigan '' zei ik vriendelijk .''mijn naam is Isaac Jones " zei de jongen met een grote lach."jou Ierse accent is best schattig" zei hij terwijl hij mij een knipoog gaf . Ik begon te blozen want niemand had dat ooit tegen mij gezegd ik was meestal een van de jongens, altijd rond grappen en quidditch spelen, ik werd nooit echt als een meisje beschouwd ze behandelde me als een van de jongens. " dank je isaac ,waar kom jij eigelijk vandaan " vroeg ik nieuwsgierig bij mij was het duidelijk dat ik Iers was door mijn accent maar isaac had er geen." Ik kom uit Amerika mijn vader is hierheen verhuisd omdat hij overgeplaatst is naar de Engelse ministerie " zei hij ."heb je nog broertjes of zusjes ?" Vroeg ik daarna ."Nee ik ben enigst kind en jij?" Vroeg hij . " een broertje Seamus " ik wou vragen in welke afdeling hij zat maar madam plijster kwam tussen ons in ." Nou jongens ik denk dat het tijd is om naar de grote hal te gaan want het is weer etenstijd, toen ik op de klok keek was het al half 5! . Ik stond snel op en wachtte op isaac zodat we samen naar de hal konden lopen, toen we daar waren ging ik naast Fred en George zitten die me een knuffel gaven " wow we waren zo.." begon George met een bezorgde blik "bezorgt echt waar " zei Fred terwijl hij de zin voor George afmaakte. "Awh jongens t was niks ergs ik heb vaker een gebroken pols gehad " lachte ik . Ik merkte dat er iemand naast me ging zitten ,ik keek opzij en zag isaac zitten. Ik schenkte hem een glimlach en begon met eten want ik was uitgehongerd!!

foto van Isaac                                                          ^^^  

ओह! यह छवि हमारे सामग्री दिशानिर्देशों का पालन नहीं करती है। प्रकाशन जारी रखने के लिए, कृपया इसे हटा दें या कोई भिन्न छवि अपलोड करें।

foto van Isaac                                                          ^^^  

A/n

Heeyy hopelijk hebben jullie van het hoofdstuk genoten .ik heb hier hard aan gewerkt en ik zat er een paar maanden mee vast maar, t tweede hoofdstuk is af ,ik hoop dat ik morgen nog een hoofdstuk kan schrijfen

Lost of love, finn.🙌

the twins HP fanficजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें