hoofdstuk 3

27 1 1
                                    


ik werd wakker in mijn kamer ,ik had gisteren eindelijk mijn kamer genoot ontmoet en uit kunnen pakken. mijn kamer genoot heet Angelina Johnson, ze is erg aardig en is ook een quidditch fan we konden het goed met elkaar vinden. ik stond snel op en liep naar de badkamer , met mijn blauwe ogen keek ik mezelf aan, terwijl mijn nu warrige lange donker blauwe lokken over mijn schouders vallend.ik stap even snel onder de douche en kam daarna mijn haren in model en doe mijn gewaad aan,

als ik uit de badkamer loop zie ik Angelina op bed zitten ''goeie morgen '' zegt Angelina vriendelijk

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

als ik uit de badkamer loop zie ik Angelina op bed zitten ''goeie morgen '' zegt Angelina vriendelijk. ''morgen ,ik ga naar de groten zaal ik verga van de honger''zeg ik terwijl ik richting de deur loop.''later'' antwoord Angelina. Als ik in de grote zaal aankom zie ik Fred, George, Isaac en nog een andere jongen zitten , ik ga naast ze zitten en begroet ze en begin gelijk met eten.'' Merlijns baard dit eten is hemels ''zeg ik als ik vol zit .''nou jij kan veel op ''zegt Fred ''we zouden je moeten uitnodigen bij ons thuis mam maakt altijd veelsteveel eten misschien kan je ons helpen ''zegt George lachend.'' ha ha ''zeg ik op een sarcastische toon ''ik eet allen zoveel omdat ik gisteren niet veel op had behalve dat snoep in de Hogwarts express''zeg ik terwijl ik mijn armen kruis voor mijn borst .'' ik zat te denken hé , sinds ik blauw haar heb maar niet in ravenclaw zit zou ik mijn haar rood met goud verven ?'' vraag ik . na allemaal knikjes en jaa's heb ik besloten dat , de eerste weekend dat we naar hogsmade mogen dat ik mijn haarverf zou kopen.





kort hoofdstuk iknowww maar ik wou gewoon even wat posten xp het volgende hoofdstuk gaat veel langer worden ;P

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Apr 23, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

the twins HP fanficWhere stories live. Discover now