Neodcházej

2.4K 136 0
                                    

Udělala jsem to. Nohu jsem rychle pokrčila a kopla Rika mezi nohy. Po zaůpění se svalil a já utíkala než mi někdo podrazil nohy. Spadla jsem a ret mi začal téct víc. V tom mě Cory chytil a přišpendlil na zem. "Notak jen tu krev" křičel a byl slyšet chtíč v jeho hlase. Okamžitě jsem začala sát až jsem si vysála vsechnu krev a nakonec už netekla. Cory se přibližoval ke krku a já si teprve teď všimla partičky okolo nás. TAK MOZKU TAKTIKA?..JASNĚ NIC..PANIKAŘÍM..JASNĚ MÁM TO..U DVEŘÍ NEŽ JSEM SEM VLEZLA SE CHRIS MUSEL NADECHNOU PROTO ZAKROUTIL HLAVOU..JA JSEM ÚPLNĚ BLBÁ..
Coryho jsem kopla na stejný místo co Rika. Tentokrát mi kluci drželi nohy zak jsem se nadechla a foukla Corymu do pusy hodně vzduchu. Jenže teď jsem nic takového krvavého naštěstí neměla a zůstal normálním. "Pomoc" křikla jsem na něj. "Jasný " pak dal pěstí Seanovi a Rikovi a nakonec i Blakovi a ostatním. Jak jim dal pěstí tak jsem jim hned dodala trochu vzduchu. DÍKY JSOU ZASE NORMÁLNÍ..TAK HOLKA JESTLI TI NEHRABE TAK OKAMŽITĚ ZMIZÍŠ..
CORY
Ihned co jsem se probral z trasu díky NÍ jsem probral i ostatní. Musí pryč. Málem jsme jí zabili. "Omlouvám se ti" pronesl Rik. "To není tvoje chyba" řekla. Chytl jsem jí za rameno "teď budeme mít poradu tak radši.." kývla a odešla. "Nemůže jí vystavit dalšímu nebezpečí.."řekl jsem.
"Ale ona je jiná nebere nás jako monstra" řekl Rik.
"Jenže víš co se tu stalo " přidal se Sean.
"Ale ona je okouzlující a hezká a je jako tak holka ze sudby" propagoval Blake
"Jéžiš ser na to nic takového není ale já jí vystavovat nebezpečí nebudu" řekl jsem
"Co budeme dělat?"řekl Andrew
"Já vám říkám můžu ji ohrozit kdykoliv a vy taky pro její bezpečí musí pryč..já to nechci ale do nebezpečí ji dostat taky nechci"řekl jsem.
"Tak kluci hlasujeme" pronesl Chris.
"Pro aby zůstala.. kluci to vážně všichni 4..nejsi můj bratr jasný Seane..souhlasím s Andrewem"řekl jsem.
"Tak hele hlasovalo se 4 hlasy proti dv.."neřekl celé slovo Rik.
RIK
"Tak hele hlasovalo se 4 hlasy proti dv.."neřekl jsem celé slovo protože jsem viděl NAŠÍ Wen jak má uplakaný oči a kufry v kruce. Doběhl jsem k ní a řekl "promiň ale kam jdeš ABčko ?". Brečela a zasekávala se "jak víš..víš mojí..eh..krevní skupinu?" Zavzlikala.
"To teď neřeš ale kam jdeš"
"Domů..nebudu rušit..nechtěli jste mě tu..vím že jste se bavili o mě..zabalila jsem si a jedu za otcem..mám vás všechny ráda..i za tak krátkou dobu..prosím vzpomínejte na mě v dobrém.." řekla se slzami v očích.
Než jsem stačil cokoliv udělat tak se tu objevil Chris a držel ji v objetí. "Nech mě nebo ještě neodjedu" vzlikala. V hlavě nás všech se vzbudila myšlenka..jedna a ta samá. Všichni jí postupně obejmuli a já byl poslední. Byl jsem překvapen když mi do ucha zašeptala "Odnes mě do postele..prosím". Vzal jsem jí do náruče a jemně ji položil na postel.
WENDY
Ráno jsem se probudila a slyšela zvuky..hlava mi třeštila. "Dobré ráno jak se cítíš?"zeptal se Rik u mé postele. Mě se něco stalo? "Co se mi stalo?". Usmál se a pak mu úsměv pookřál "včera..pamatuješ si něco"ptal se hodně zděšeně. Chtěla jsem si s ním hrát "co by se stalo kdybych řekla že ne?" Řekla jsem lehce ironicky ale Rik to asi neslyšel-tu ironii v mém hlase. "No kruci..máš žízeň..nebo nemotáš se..slyšíš v hlavě hlasy nebo zvuky..citíš sílu.. jsi unavená protože je den..jsi nevrlá.."zarazila jsem ho." Přemýšlím". TAK..HLAVA MĚ BOLÍ..V HLAVĚ SLYŠÍM ZVUKY..ANO JSEM UNAVENÁ ALE NEVÍM JESTLI TO JE ZE DNE.
"TAK..HLAVA MĚ BOLÍ..V HLAVĚ SLYŠÍM ZVUKY..ANO JSEM UNAVENÁ ALE NEVÍM JESTLI TO JE ZE DNE A NEVRLÁ NEJSEM "začala jsem na něj neodůvodněně křičet.
"Nevrlá?, hlava?, zvuky?,..únava?.."začal si mumlat. Pak začal nadávat a šel pryč.
ANDREW
"No to si ze mě děláš snad prdel ne.." když mi Rik řekl že je možná NAŠE Wen upír byl jsem naštvaný. To nemůžeme mít normální kamarádku..nebo líp. Jsem neskutečně naštvaný ona si to ani nepřála. Já jsem říkal že tu nemá být jsme pro ní nebezpečí. "Ri..Riku to nepůjde jsmebpro ní nebezpečí až moc velký..co se stale až se omylem řízne a my zešílíme jako posledně" Rik vypadal vyděšeně "AB je nejlepší a ona je taky naprosto skvělá..ale riskovat to nemůžeme máš pravdu" díval se do země "ale to že máš pravdu neznamená že to bude lehké..nepřerušuj mě..no ale takle to nepůjde nechci jí dostat do nebezpečí nesmím se chovat jako když mi bylo 100 ale musím být trochu moudřejší..tak jo jsem z vás nejstarší zak se nesmím chvat jak pubertální pako..nepřerušuj..no co..oo" zvednul konečně hlavu a uviděl Wendy.
RIK
To snad ne..ona mě slyšela no do háje..z tý holky se zblázním.. "oou..ehm..to nebylo nejlepší". Podívala se mi do očí a já cítil potřebu mrkat aby se mi oči neplnily rudou barvou. Udělal jsem to. A ona stála u mě a do ucha mi svůdně říkala "a kolik ti přesně je když to bude tvoje ABčko vědět možná neposlechne a zůstane ještě pár dní.." Moment ona právě řekla že je moje. To jsem za svých 567 let ještě nezažil..všichni mi říkali že jsem monstrum že jsem zrůda a další ona mi tady říká sladký věci a já jí chci nechat jít pryč..najednou mě z přemýšlení vytrhla ona. "Tak co?"řekla. "567"vykřikl jsem. Vykulila oči a koktala "tolik tobě není 22 nebo 25 ehm..ježiš marjá..co..no..to se neříká omlouvám se" do háje já ji to řekl a ona teď uteče "Omlouvám se..to jsem říct neměl". Ale její reakce mě překvapila. Dala mi pusu na tvář a šla za Andrewem vedle mě "a tobě?"zeptala se. Andrew s klidem odpověděl " mě je zatim jenom 400 a to takhle chceš ptát všech ?" Jen na to kývla a dodala "chci vás poznat". Usmála se a odešla.

Sázka nebo láska upíra ✔Where stories live. Discover now