Nightmare

2.2K 137 24
                                    

Marinette
Bu bu b yaratık da ne böyle?!
Dürüst olayım, gördüğüm şeye fazlasıyla şaşırdım. Fakat savaştığım onca canavardan sonra yenmenin o kadar da zor olmayacağını düşündüm ve Chat' in yanıma gelmesini bekledim. Aslında bir planımız yoktu fakat canavarı yenmek zorundaydık. Canavar dikdörtgen bir alanın içinde kapalı kalmıştı. Bir lamba yaktığımda ise bu alanın benim gittiğim okulun bahçesi olduğunu fark ettim. Sonra ise güneş ışığı bahçeye girdiği için lambayı kapadım ve canavarı gözlemek için bir tur etrafında koştum. Canavarın belinde üzerinde çiçek desenleri olan bir kemer vardı. Chat' in yanına döndüğümde bir süre kemeri nasıl çıkarabileceğimiz konusunda konuştuk fakat zaman çok kısıtlı idi. Çünkü bir saat sonra öğrenciler yarım saat sonra ise öğretmenler okula gelecekti ve bu savaşta onların zarar görmelerini istemeyiz.

Adrien
Bu kadar kısa bir zamanda bu canavarı yenmek biraz zor olacaktı fakat hem acele etmemiz hem de gelen gazetecileri korumamız gerekiyordu fakat canavarı biz geldiğimizden beri kılını bile oynatmadı. Ama bu mavi renkli şeyin su ile bir şey yaptığı bence kesindi. Aslında bunu tahmin ettim fakat derisinde yağmur damlası desenleri vardı. Şimdi diyorum ki keşke gazeteciler gelmeseydi çünkü insanlar canlı yayını izlemiş ve bizi izlemek için okula gelmişti fakat canavar hala sakince bahçenin dörtte üçünü kaplayarak oturuyordu. Sorunu ise canavarın önüne geçtiğimde anladım. Canavarın yüzü darmadağındı, alnı çenesinde burnu ise yanağındaydı ve bizde anlayamadığımız için çok tuhaf bakıyorduk. Sonra şekilsiz yüzünde bir görüntü kapladı ve herkesin gördüğü o kabusu gördük. Sonra görüntüyü HawkMoth kapattı ve bizden Miraculouslarımızı istedi. Ben ise hala bu canavarın ne yaptığını anlayamadım diye Ladybuga seslenecekken canavar elinden ürettiği bir tür ışıltılı mavi halkayı arkamızdaki spikere fırlattı ve kadın saniyesinde yere düşüp uyudu ve kabus görmeye başladı.             

Marinette

Anında düşüncem değişti. Bu canavar çok tehlikeliydi ve o halkalar bize ulaşırsa işimiz biterdi. Tam o anda canavar ikimize halkalar fırlattı halkalar ikimizi birden sıyırdı ve arkamızdaki banka çarptı. Bank ise sanki canlanmış gibi kıvrıldı ve uyuyormuş gibi bir  pozisyon alarak yeni çıkan gözlerini kapattı. Kafasının üstünde salınan halka ise bana bir fikir verdi ve spikerin yanına gidip başının üstündeki halkayı elimle tutup çektim. O anda kadın uyandı ve halkanın ışıltısı söndü. En azından canavarın zayıf bir yönünü bulmuştum. Sonra Lucky Charm' ı kullandım. Çünkü şans gücüm düşmanımızı yenmemiz için bize ihtiyacımız olan eşyayı verecekti. 

Adrien

Ladybugın elinde bir ayna belirdiğinde ve aniden gözleri kısıldığında anında anladım ki Ladybug plan yapıyordu ve kesinlikle zamana ihtiyacı bardı bende canavarın uyutmaya çalıştığı çocukları ve öğretmenleri korumaya çalıştım. Sonra Ladybug beni çağırdı ve benden canavarın kendisini vurmasını sağlamasını istedi. Canavarla bende biraz dalga geçtim ve yaratık tam beş tane halkayı birden elinde hazırladı bende Ladybugın önüne geçtim Canavar halkaları gönderdiğinde ise eğildim ve halkalar Ladybugın dikey tuttuğu aynadan sekip canavara çarptı. Canavar kendi silahının kurbanı oldu ve uyumaya başladı fakat bu sırada kafası okulun duvarlarından birini yıktı.

Marinette
Bizde yanına gidip Akumanın içinde olduğu koskocaman kemeri canavarın belinden çıkarttık ve ikiye ayırdık. İçinden fırlayan Akuma da kaçmaya çalışırken yoyom tarafından kötülükten arındırıldı ve özgür kaldı. Sonra temizleme sihri ile her yeri temizleyip geri dönüşen kadıncağıza yardım ettik. Sonra televizyona ve hayranlarımıza kısa bir ropörtaj verdik sonra Chat  bileğimi yakalayıp beni evlerin çatılarından birine çıkardı. 

-Sana çok önemli bir şey teklif edeceğim. Ben sana gerçek kimliğimi göstereyim sen de bana kendininkini hem adil olur hem de birlikte çalıştığımız için birbirimize ulaşmamız, plan yapmamız ve çalışmamız çok daha kolay olur. Lütfen ben hiç çekinmeden açıklarım kimliğimi hem de senin kimliğini herşeyimden daha iyi saklarım. Lütfen kabul et!

-Şey aslında uzun zamandır birlikte çalışıyoruz yaklaşık bir yıldır ve artık sana güvenebileceğimi düşünmeye başladım. Ayrıca bize getireceği avantajlar  konusunda ise sana tamamen katılıyorum. Tamam sana kimliğimi göstereceğim ama burada olmaz gel benim evime gidelim hem güvende oluruz hem kimse bizi görmez hem de ihtiyacın olduğunda beni nerede bulabileceğini görmüş olursun. Beni takip et.

Aslında bu sır benim de içimi kemiriyordu fakat hiç sormamıştım. Fakat Chat haklı ve artık ona güvenebilirim. Çatıdan çatıya atlayarak gittiğimiz için ailemin pastanesine ulaşmamız uzun sürmedi. Hemen çatı kapağını açıp içeriye atladım ve Chat' e sordum,


"Buranın kimin evi olduğunu biliyor musun?"

"Şey, tam olarak emin değilim ama kesinlikle bizim sınıftan birinin evi burası."

"Burası benim ailemin pastanesi ve ben burada yaşıyorum. Benimle daha önce hiç gerçek vücudumla karşılaştın mı bilmem ama benim gerçek adım Marinette. Seninki ne?"

dedim ve geri dönüşüp Tikka' yı kurabiye tabağının yanına bıraktım. Zavallıcık dünden beri birşey yememişti ve çok hem de çok açtı.

"Aslında seninle gerçek hayatta a tanışıyoruz ve hislerim kesinlikle doğruydu. Biz seninle aynı sınıfta arka arkaya oturuyoruz Marinette."

Tam ama benim önümde Adrien oturuyor diyecekken Chat de geri dönüştü ve karşımda bulduğum kişi beni ölümüne şaşırttı.

Adrien

❤❤

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

❤❤

Yazımı okuduğunuz için çok teşekkür ederim. Yeni bölüm için fikirlerim çok büyük fakat bugün tatile Bursaya ailemin geri kalanı ile harikulade karnemi kutlamaya gidiyorum bu nedenle yeni bölüm biraz gecikebilir. Gecikme için bütün okuyucularımdan şimdiden binlerce kere özür diliyor ve sizi biraz bekletiyorum. Ama en kısa zamanda yeni bölümüm ile tekrar karşınızda olacağım. Bu bölümü  Miraculous Ladybug dizisinin bu fanficini yazarken bana yardımcı olup düşüncelerini çekinmeden belirtip fikir verdiği için okul arkadaşım olan Beth_The_Shipper 'a ithaf  ediyorum.

Jewel_Storys

Hoş Bir Aşk Hikayesi                               Ladybug ve Chat NoirWhere stories live. Discover now