004

3.6K 138 38
                                    

Skyler point of vieuw

Eindelijk, we zijn net geland na euh. Het leek wel eeuwen te duren. Ik loop naast Isa het vliegtuig uit als ik ineens een arm om mijn schouder voel. Het zal Mascha wel zijn, die doet dat soort dingen vaker dus loop ik gewoon door.

'Hey! Dude. Waarom heb jij je arm om mijn zusje haar schouder?' Dude? Sinds wanneer is Mascha een dude. Ik kijk op en zie dat het Dylan is.

'Gast. Waarom heb jij je arm om mijn schouder?' vraag ik terwijl ik zijn arm van me afhaal en langzamer ga lopen.

'Nou schoonheid. Ik mag jou wel' zegt Dylan zwoel... Te zwoel.

'Nou Dylan-' zeg ik en ga met mijn hand in mijn zij staan. 'Ik mag jou ook wel' ik grijns en draai me om en begin te rennen naar Mascha.

'Maschaa hey girl' zeg ik terwijl ik weer normaal ga lopen naast haar. 'Hey Skyler' antwoord ze terug maar kijkt me niet eens aan. En ze noemt me nooit Skyler. Alleen als.ze serieus is, of boos... 'Mas, waarom noem je me "Skyler" dat zeg je nooit' zeg/vraag ik haar. Ze negeert me en gaat sneller lopen. Nou lekker dan, ons uitje naar Londen is gelukt maar of het tweede plan nog lukt betwijfel ik nu.

Ik blijf een beetje achteraan lopen als ik weer een arm voel, maar dit keer om mijn heupen. 'Dylan wat nu weer' mok ik en sla de arm weg. Als ik zie wie het was krijg ik meteen spijt. Het was Kian...

'Sorry Ki...' zeg ik knuffel hem. 'Maakt niet uit Little' ik laat hem los en samen lopen we verder. Ik pak mijn telefoon erbij en open twitter. En plaats een tweet:

Skyler Blue 30-sec
@SkylerrOfficial: in Londen. Hell yeah. Wish me luck bye..

Niall Horan 10-sec
@NiallOfficial
@Skylerrofficial why? Londen is Amezing. Meet you soon X-

O.God. O. God. O. God. Ik omg ik ga flauw vallen ofso. Omg zo omg...

'Kian. Kijk dit' roep , schreeuw ik half en druk mijn telefoon in zijn handen met het berichtje. Hij begint te grijnzen...
'Ki, waarom loop je als een idioot te grijzen' hij gaat alleen nog maar meer grijnzen en die grijns veranderd steets meer in een lach. Ik vind dit dood eng dus grits ik mijn telefoon uit zijn handen en ren weg terug naar Mascha en de rest van de klas.

'Mascha. Wat is er nu?' vraag ik en ga voor haar staan.
'Niks, laat me er langs'
'Niks? Mascha, ik wil dit samen doen. Londen is onze droom weet je nog? Wij, samen bij de Londen eye en de Big Ban. En iedere jongen die wie zien beoordelen. Mascha toe nou.' zeg ik en blijf gewoon staan.
'Sorry Sky het spijt me' zegt ze en knuffelt me en samen lopen we verder naar de bagage band. Als we alles hebben moeten we nog op de bus wachten die ons naar het hotel brengt.

*Bij Het Hotel*
'Goedemiddag MBO de Rooi Pannen. Welkom. Jullie mogen samen met je maatje naar de balie en daar en sleutel gaan halen. Doe rustig en heb een fijn verblijf' zegt een chagrijnig mevrouwtje die een bril op heeft en een knot boven op haar kop.

Ik trek een grappig gezicht waardoor Mascha in de lag schiet en mr. De Witte geeft ons een dodelijke blik waardoor we nog harder moeten lachen.

'Skyler en Mascha ga maar als eerst de sleutel halen en blijf voor de rest van de dag maar op je hotel kamer' zegt mr. De Witte streng. We knikken braaf en lopen maar de bali toe. Gelukkig is dit een Nederlands hotel.

'Kan ik jullie helpen' vraagt iemand van onze leeftijd. Meddie staat op haar naamkaartje. 'Euh ja, wij zijn van MBO de Rooi Pannen en komen een sleutel halen voor onze kamer' antwoord ik nog steeds lachend. Ze knikt en pakt een sleutel.
Er hangt een kaarje aan met 21 erop.

'Kamer 23 dames. En heb veel plezier. Ik zie jullie nog wel' zegt ze en zwaait terwijl wij naar de liften lopen met onze spullen.

Kamer 21 zit op de 3e verdieping. Ik druk op de lift knopjes en de lift gaat vrijwel meteen open. We stappen naar binnen en drukken op de 3.

De lift begint te schokken en we komen in beweging.
'Maschaa lift selfie maken?' vraag ik terwijl ik mijn telefoon uit mijn zak haal. Ze knikt en we maken een leuke selfie die ik instel als profielfoto op whatsapp en heb ook gelijk naar haar doorstuur.

'Sky, zet hem is op twitter' ik knik en open twitter. Ondertussen is de lift op de goede verdieping. Ik wil uitstappen maar val over mijn koffer heen omdat ik bezig was met mijn telefoon en val hard op de grond.
'Ah kut. Nu zit er een gat in mn broek. Mascha we gaan stiekem shoppen zometeen. Ik moet de winkels zien en een nieuwe broek hebben' ze knikt en probeert haar lach in te houden wat niet lukt dus ze moet super hard lachen. Ik grinnek en begin daarna ook te lachen en probeer overeind te komen wat moeilijk gaat omdat ik zo hard moet lachen.

Het lukt me uiteindelijk toch om optestaan en ik ga weer verder op twitter.

Skyler Blue 20- sec
@SkylerrOfficial <Foto Selfie>
With best Friend. Love u so much xx

Als ik de tweet gepoost heb, pak ik mijn spullen en loop samen met Mascha door de lange gangen van dit hotel. Het duurt even maar na vijf minuten hebben we onze kamer gevonden. Mascha opent de deur en we zien een luxe kamer. Twee tweepersoonsbedden, een mini keukentje een kleine '' Huiskamer''. Volgens mij hebben wij per ongeluk de leraren kamer. Ach Idc.

'Mascha deze kamer is amezing. Kom we zetten onze spullen neer en ruimen alles op en daarna gaan we shoppen.' Ze knikt en laat zich op het eerste bed vallen. Ik loop door na de tweede en doe hetzelfde, zou ik echt de kans hebben om Niall Horan te ontmoeten? zou het echt kun-. Mijn gedachtes worden gruwelijk verstoord door mijn telefoon die afgaat. Mascha komt naar me toe gelopen en gaat naast me zitten.

'Neem op dan Suffie, en zet op speaker' zegt ze en ik doe wat ze zegt.

'Met Skyler Blue'
'Hey Sky, met Dylan. Geniaal in de lobby daarstraks. Maar ik heb een vraag. Jij en Ik vanavond samen op date in Londen?'

Mascha kijk met groten ogen naar mijn telefoon en ik doe precies hetzelfde. De hunk Dylan vraagt mij een simpel meisje mee uit? Ik wil wel maar ik had al met Mascha plannen, dat ga ik natuurlijk niet zeggen...

'Sorry Dy het gaat niet. Ik mag deze kamer en het hotel niet uit. Morgen dan?'
'Ow ja.. Euh das kut. En ja morgen is prima. Bye sweet'

En de pieptoon gaat aan, hij heeft opgehangen.

'Kom Mascha we gaan winkelen'

'Maar je zei net dat je niet weg mocht en da-' Ik onderbreek haar zin

'Dat komt omdat ik al plannen had met jou Sufferd. Ik ga mijn tijd en plannen met jou niet opgeven voor wie dan ook' ze maakt een ''ahw'' geluidje en samen lopen we de kamer uit op weg naar een stad die we nog nooit hebben gezien.

Niall point of vieuw

We zijn gearriveerd in een of Nederlands hotel midden in Londen. We maken vandaag de video clip van History. Benieuwt wat alle fans er van vinden. We lopen samen met de beveiligers naar de lift en overal staan meiden te gillen en handtekeningen te vragen. Ik ga naast de dwanghekken staan en deel er een paar uit en ga met wat fans op de foto. Ineens moet ik denken aan dat meisje die ik al een paar keer heb terug getweet. De kans dat ik haar ontmoet kan vrij klein zijn, maar ook vrij groot als ze veel tweet en op de plekken is waar wij op dat moment ook zijn.

'He dude. Waar denk je aan?' Vraagt zo te horen Liam die naast me is komen lopen.

'Nergens aan. Hoezo?' Vraag ik botter dan dat de bedoeling was en loop snel door. De bewaker geeft mij de sleutel en we hebben kamer 22 op de 3e verdieping.

*In de hotelkamer*
Ik open twitter en plaats snel een tweet.

Niall Horan 10-sec
@NiallOfficial Today History Video. I hope so much that you like it. XX Niallerr

Heyy all. Dit was hoofdstuk 4
Xx

One Tweet {N.H}Where stories live. Discover now