048

1.5K 47 0
                                    

Tijdsprong 2 dagen

We zijn nu twee dagen verder. Gisteren ben ik naar pap geweest om over Step Up te vertellen. Hij was enorm trots en vandaag komt hij naar huis. 'Waar moet dit?' Niall komt aangelopen met een spandoek in zijn handen. 'Boven de voordeur Snowflake' hij knikt en geeft me snel een kus. Ugh dit word zo moeilijk. 'Zusjee!!' 'Broer!!' roep ik terug en vul de spuitzak. Kian komt aangelopen en slaat zijn armen vanachter om me heen. Ik grinnik en kus zijn wang. 'We gaan na het schoolfeest naar Ierland' fluistert hij en kust mijn slaap en loopt weer weg.

Yup, zus en broer. Niks meer. Ik spuit op de taart. 'Welcome Home' is vrolijke letters. Als ik klaar ben doe ik er folie over en dan in de koelkast. Ik ren naar boven en doe een witte broek aan met een zwart shirtje en mijn Superstars. Daarna maak ik een waterval vlecht in mijn haar. Ik smeer wat foundation en mascara op mijn gezicht, niet letterlijk natuurlijk. Als ik klaar ben huppel ik de trap af naar beneden en ga via de voordeur naar buiten waardoor ik tegen iemand aan bots. 'Sorry' zeg ik en kijk op.

'Geeft niks Princess' zegt Niall en geeft me een kus. Ik leg mijn handen in zijn nek. Hij glimlacht en trekt terug. Hij kupt mijn gezicht in zijn handen en kijkt me diep aan. 'I love you' fluistert hij. 'I love you' fluister ik terug. Nooit zal ik het woordje "to" gebruiken. Mag niet van Niall. 'SKYLER!' roept iemand. 'Oh boy' mompel ik. 'JA!' schreeuw ik terug en laat Niall los. Hij tikt tegen mijn kont en ik loop hoofdschuddend naar binnen. Achter me hoor ik hem lachen. Ik steek mijn middel vinger op en loop de woonkamer in.

'GRAAG' Roept Niall. 'NIALL' Brom ik. 'WIE RIEP MIJ' Roep ik door het huis. 'IKKEE' Roept Lily. 'Waar is ik?' vraag ik. Lily komt aangelopen en trekt aan mijn pols. 'Rustig' zeg ik als ze de trap op rent naar haar kamer. Ze duwt me op bed en pakg haar laptop. 'Okay deze. Of die' vraagt ze en wijst een witte jurk aan en een mint. 'Mint' zeg ik beslist. 'Welke maat heb je?' vraagt ze daarna. 'S ofso' 'Besteld' juigt ze. Ik grinnik. 'Mint gypies neem ik aan' ik knik en ze besteld ook mint kleurige Vans. 'Well done' roep ik.

Ze staat weer op en samen lopen we naar beneden. De bel gaat en Lily en ik lopen naar de voordeur. 'Pakketje voor mevrouw Grey' Lily pakt het paketje aan en geeft hem aan mij. Ze doet de deur weer dicht. 'Je jurk' zegt ze. 'Huh' zeg ik dommig. 'Had ik al besteld' ik knik en pak hem uit. Het is een strepless jurk die bij de rok wijder uitloopt. De bel gaat weer en de deur maak ik weer open. Lils pakt het pakketje aan en sluit de deur weer. 'En je schoenen' ze zet de doos boven op die andere en loopt weg.

'Kian!' roep ik. Hij komt aangelopen en ik geef hem de dozen. 'Wil je dit op mijn kamer zetten in de inloop kast. Hij zit op slot' 'yup' antwoord hij en rent de trap op. De bel gaat weer en ik doe de deur open. 'Pakketje voor Meneer Horan, Tomlinson, Styles en Payne' ik pak de dozen aan en doe deur dicht. 'OMG ONE DIRECTION' Fangirl ik met een hoog stemmetje. Gelijk komen ze allemaal aan renen. 'Pakketje' zeg ik droog en geef hun de dozen en loop weg. Ik hoor ze grinniken.

'Zusje' Jesus. Ik loop de gang weer op en daarna de trap op. Kian zit op zijn bed en kijkt me bezorgd aan. Ik kijk verbaasd en ga naast hem zitten. 'Whats up?' vraag ik. 'Nou, ehm' Oh boy dit kan niet veel goeds zijn. 'We gaan in een villa wonen' zegt hij en kijkt nog steeds bezorgd. 'En ik ben er achter gekomen dat het naast Niall zijn huis in Ierland is...'
Ik sta op en loop zijn kamer uit. De trap af naar buiten. Ik plug mijn oortjes in en wandel op de automatische piloot naar het park.

'You and me got a whole lot of History...' zeg ik en sluit mijn ogen. Dit is oneerlijk dat is en blijft maar misschien moet ik er een voordeel van maken. Ik kan mijn Step Up gaan filmen en daarna mijn haar verven naar zwart of blond en dan kan ik gewoon over straat zonder herkend te worden. Of ik houd gewoon Koper maar dan wat feller. Want het is een beetje uit gegroeid. Ik sta weer op en loop naar mijn school. Ik heb ze nog steeds niet verteld welke artiesten er komen. Ik loop naar binnen en groet de congerge.

One Tweet {N.H}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu