Chapter 9

191 27 1
                                    

Mezitím, Ren, Hyun a Minnie

,,Večeřeeeeeeeeeee!" zapištěl Taemin nadšeně a vrhl se dolů ze schodů. O tom, co stalo Minkimu, stále nevěděl. Blondýnka si ohleduplně do náruče vzal Jonghyun, chtěl mu trochu ulehčit.

Jonghyun se o Rena velice staral, pomáhal mu vším, co měl. Večeře už ležela na stole, matka se překonala a udělala opravdové hody. Bylo místo i pro Taemina, který zde byl návštěvou.

Byla to vážně velká událost, Renova matka totiž nevařila skoro nikdy. Zřejmě se chtěla před Taeminem vytáhnout. I když, nemusela. On ji měl stejně prokouknutou a dobře ji znal.

Kim starší s úsměvem čekal u stolu, kolem něhož se všichni usadili. JR se jako jediný nabídl, že pomůže s talíři a se vším, aby místo něj nemusel jít Minki.

Ten to ocenil vděčným úsměvem, nějakou činnost by teď nesnášel moc dobře. Stále ho bolelo celé tělo. Jakmile bylo vše nechystáno, konečně se pustili do jídla. S největší vervou Minnie. Toho by jeho apetit nepřešel, ani kdyby umíral. Vlastně...

Dokonce i matka se zdála, že je všechno v pořádku a nic jí ke spokojenosti nechybí. To byl největší omyl ze všech, kterého se mohli všichni přítomní dopustit. Ona nikdy nebyla tak klidná jako dnes. Bylo to jasné ticho před bouří.

Ren doufal, že mu dá pokoj. Alespoň dnes. Ublíženo mu bylo už dost, potřeboval vše vstřebat. Zítra ať na něj klidně řve, jak se jí jen zlíbí. Jen ať ho dnes nechá být.

,,Tak, jak bylo ve škole?" zajímal se Kim starší a pohledem vybídl Taemina, aby promluvil. Toho mladíka znal, občas domů přišel s JRovou partou.

,,Docela fajn, děkuju za optání," usmál se Minnie. ,,Do jedné hodiny zapomněl přijít profesor, další odpadla. Třeťák je v klídku. GDmu údajně nebylo dobře, takže ho Aron vzal domů. Takže nedělali zlo. No a o přestávce se o zábavu postaral Hyun~"

,,Hyun?" Kim se otočil na svého povedeného syna. Tváří se mu mihl pobavený úsměv. ,,To by mě docela zajímalo, co vyváděl tentokrát. Kterou holku jsi znásilnil? Koho jsi zbil?"

,,Zmlátil Beakha," usmál se Minnie potěšeně. Nesnášel blonďáka od doby, co zlomil Renniemu žebro. Nikomu, kdo chlapci ublíží, nikdy neodpustí. Onu zraněnou, možná dokonce zlomenou nohu mu přál.

,,Baekha? Myslíš toho Baekha, kterej se paktuje s G-Dragonem a Aronem?" zamyslel se otec. Nepamatoval si ta jména všechna, ale často si o tom s Jonghyunem povídali. Byli si blízcí.

,,Vidíš, Reno?" obrátila se matka na blondýnka. ,,Alespoň někdo pořádně pracuje. Ne jak ty."

,,Huh?" nepochopil. Co zase udělal špatně?

,,Mluvím o těch dvojkách."

,,Dvojky jsou náhodou super," zastal se ho Jonghyun, nechtěl ho v tom nechat samotného. Spojil se s Renem a bojkotoval s ním proti jeho matce. ,,Taky je mám a nestěžuju si."

,,To je jedno. Jak mi to hodláš vysvětlit?" Vždy nosil domů jen jedničky, jeho zhoršení jí ale nevadilo. Potřebovala jen záminku k tomu, aby na něj mohla řvát.

,,Prostě... mám špatné dny, mami..." pokoušel se z toho Ren nějak vykroutit, aby moc nepřišel k úhoně, ,,já to zlepším, nemusíš se bát. Tohle stěhování mě jen trochu rozhodilo."

,,To je mi jedno!" rozkřikla se žena. ,,Jsi absolutně k ničemu, Reno! Nejradši bych tě odsud vykopla a dál se o tebe nestarala, ale, nemůžu, protože 18 ti nebylo."

,,Neječ na něj," pokoušel se jí uklidnit Kimův otec a konejšivě jí položil ruku na rameno. ,,Prosím, nekaž tu hezkou atmosféru, ano?" Nejspíš nikdo tady si nepřál ji slyšet křičet.

I love my oppaOnde histórias criam vida. Descubra agora