Chapter 11

172 23 0
                                    

Ráno

Pomalu si ani nestačili uvědomit, že usnuli. V této poloze zůstávali až dlouho do noci, povídali si... A pak už nic. Zřejmě oba usnuli stejně.

Jako první se probudil GD, Minnie byl známý tím, že o víkendu spal minimálně do oběda.

G-Dragon se v první chvíli přistihl, že se culí jako idiot. Pohled na Taemina s rozcuchanými vlásky byla ta nejroztomilejší věc, jakou kdy spatřil. Hodně se držel, aby se po něm nevrhl a nezlíbal ho od hlavy k patě. Dovolil si malou pusinku na čelo, načež postýlku pomalu opustil a vydal se do kuchyně.

Minnie nespokojeně zamručel; zmizelo mu topení a polštář v jednom. To se mu nelíbilo. Zamračil se, přitáhl k sobě deku a nespokojeně kníkl.

Při tom zvuku G-Dragona bodlo u srdce. Minnie zněl jako raněné zvíře, což mu neskutečně ubližovalo. Vykašlal se na všechno, zalezl zpátky k němu a stáhl si ho do náruče. Byl tak rád, že je tu po tak dlouhé době s ním.

Hnědovlasému se na tváři objevil spokojený úsměv. Přitulil se k němu, nějakým způsobem na něj položil packy. Ke štěstí mu to evidentně stačilo, vypadal nesmírně spokojeně.

,,Miluju tě..." zašeptal mu GD do ouška, doufaje, že mu tím zařídí ještě dlouhý a klidný spánek. Nechtěl nic víc, než aby byl Taemin v pořádku. Za to byl ochoten dát všechno.

Minnie spal; váha jeho slov k němu tedy nedolehla úplně, ale i přesto spokojeně zavrněl. Bylo mu hezky, GD byl teď úplně jiný člověk, než ve škole. Hodný, milý...

G-Dragon dokázal být velice milá osoba, záleželo ale na tom, v čí společnosti se nachází. Kdyby se nacházel ve skupince zabijáků, stal by se jedním z nich. Proto byl teď tak jiný, neboť byl Taemin světlem, které ho uklidňovalo.

O pár hodin později

Minnie se zrovna promenádoval v kuchyni a čistil si zoubky, když se ozvalo pronikavé zvonění zvonku. On to nějak nevnímal, od toho tu byl GD - byl to jeho byt.

,,Kterej idiot to sem zase leze?" zavrčel starší, protože byl nucen se odlepit od facebooku a dojít až ke dveřím, které se zavrzáním otevřely. Překvapilo ho to. Na druhé straně stal Aron s několika šátky kolem krku i čela a zabalený v teplé bundě. Jeho vzhledu se dlouhovlásek rozesmál.

,,Nemůžu za to..." ujišťoval ho. ,,Nechtěj to slyšet." Takhle ho oblékl Minhyun, skoro, jako kdyby venku bylo -50 stupňů a už dvacet lidí zmrzlo. Nečekal, až druhý něco řekne, prostě se pozval dál.

,,Kam si myslíš, že lezeš?" zasmál se GD a svým osobitým stylem ho chňapl za ramena. ,,Mám tu návštěvu, vyrušuješ." Potřeboval se Arona nějak zbavit, akorát jim bude kazit atmosféru. A to si zrovna chtěli dát kávu.

Naneštěstí, Aron si stihl vyzout boty. Teď už ho odsud nikdo nevykopne. ,,Lezu dovnitř... Návštěvu?" povytáhl obočí. Chvíli přemýšlel, došlo mu to. V očích mu probleskly jiskřičky. ,,Taemin..."

,,Hej, hej, hlavně se nečerti, jo?" nabádal ho GD a zaskočil mu cestu do kuchyně, kde se hnědovlásek nacházel. Nehodilo se mu, že Aron přišel zrovna teď. ,,Buď v klidu. Zalez do obýváku lomeno ložnice, sedni si ke krbu a počkej. Kdes byl vlastně celou noc?"

,,U pana Asexuála," zasmál se Aron a i přes GDho protesty vlezl do kuchyně. Potřeboval Taemina vidět. Když se tak stalo, neskutečně se rozesmál. ,,Jseš neuvěřitelně měkkej, GD. Celé dny kecáš o tom, jak si ho podmaníš, donutíš ho zaplatit, plánuješ, jak si s ním užiješ a ublížíš mu a přitom tu sedí zcela nedotčený."

I love my oppaKde žijí příběhy. Začni objevovat