31

7.7K 342 94
                                    

-Nikki's Perspektiv-
Efter att Simon hade stuckit fortsatte vi att gå, fast åt ett annat håll. Vi hade hittat en liten grillplats i en glänta i skogen.
Det fanns fyra bänkar som var gjorda av gammal stockar, och det var en sån som jag just nu satt på.

Hugo hade gått iväg för att leta efter torra pinnar som skulle gå att elda, och Ogge stod och plockade bort sånt som redan brunnit klart. Vi hade sån tur att Hugo hade tagit med sig en tändare just den dagen.
Vad han egentligen tänkte andvända den till vet jag faktiskt inte.

Jag sneglade lite försiktigt på Ogge. Han var snygg, det kunde jag inte neka. Snyggare än dom flesta andra killarna på vår skola också.

Hans hår var så gulligt, hans ögon var så otroligt fina, och för att inte tala om hans kroppsbyggnad.

Men herregud vad fan säger jag.
Jag gillar honom inte, varför fan skulle jag ens tänka något sådant.

Eller kanske lite?

Jag vet inte. Livet är ett mysterium ibland.

En svag bris drog förbi och jag huttrade till. Mina bara armar knottrades och jag korsade armarna i hopp om att bli varmare.

Ogge vänder sig om och möter min blick.

"Fryser du?"

Jag hummade bara till svar och han gick fram emot mig. Han drog av sig sin svarta huvtröja och sträckte den emot mig.

"Här, sätt på dig den här" Säger han och ler. Jag rodnar lite och tar emot tröjan. Jag drar den över huvudet och en stark doft av någon "killparfym" som jag inte visste namnet på spred sig. Det luktade jävligt gott.

Ogge slog sig ned på bänken bredvid mig och vi inväntade Hugo.

"Måste vi sova ute, på marken?" frågade jag skeptiskt.
"Jag är rädd för det" Säger han och suckar, likaså jag.

Utan att tänka på mina handlingar så lutar jag mitt huvud mot hans axel. Men det ända han gör då är att lägga sin arm om mig och hålla om mig. Det kändes ganska mysigt.

Just det ögonblicket var rentutav perfekt.

Det magiska ögonblicket förstördes av en busvissling ifrån Hugo. Som tyvärr redan var tillbaka. Ogge reste sig upp och sprang fram emot honom och tog emot lite av de kvistar och större pinnar som Hugo hittat.

Dom la ner några pinnar nedanför grillen och några i, sedan tände dom eld på en liten kvist som dom placerade i mitten. Efter en liten stund så hade elden tagit sig rejält och värmen ifrån elden spred sig.

Jag drog upp mobilen ur bakfickan, som endast hade 40% kvar och jag kollade på klockan. Den var halv tio? Det var dock inte speciellt mörkt ute än. Men det var definitivt mycket mörkare än mitt på dagen.

Jag stoppade ner mobilen i fickan igen och stirrade in i elden. Lågorna dansade majestätiskt tillsammans med den svaga brisen. Jag drog upp knäna och satte mig i fosterställning för att få upp värmen ännu mer.

Av någon anledning var jag riktigt frusen av mig. Fast i och för sig så kanske det inte är så konstigt då jag endast har shorts och ett linne. Och såklart Ogge's huvtröja.

"Hur fan gör vi när vi ska sova då?" Säger Hugo mitt i alltihopa och jag vänder min blick mot honom.
"Vi får ligga i gräset, och jag föreslår att vi låter elden vara tänd så är det lättare för nån att hitta oss, om det ens är någon som letar efter oss" Säger Ogge sedan och pekar på gräsmattan bredvid oss.

"Ja vi har ju inget att släcka med så" Säger Hugo sedan och Ogge nickar.
"Men vi borde fortfarande vara minst en person vaken som typ "eldvakt" för att lixom ha en obevakad eld bredvid sig när man ska sova känns inte så tryggt" Fyller jag i efter det och både Ogge och Hugo instämmer.

"Men om typ ni börjar och va vaken så kan jag sova och sen sover ni och jag är vaken?" Säger Hugo och tittar på mig och Ogge. "För mig är det okej" Svarar Ogge snabbt och tittar på mig. "Ja visst de går väll bra" Säger jag sedan.
"Då bestämmer vi det då" Säger Hugo och ler. Både jag och Ogge nickar.

"Men alltså är det okej om jag sover typ direkt?" Säger Hugo. "För jag är ganska trött" Fyller han i och gäspar. "Kör på du" Säger Ogge och Hugo nickar.

Han kliver av den träbänk han sitter på och lägger sig ner på marken. Han drar ihop armarna under huvudet och använder dom som en kudde. Och efter en stund så hade han på något magiskt sätt faktiskt lyckats somna.

-En halvtimme senare-

Ogge flyttade ifrån den bänk han satt på och satte sig istället bredvid mig. Precis som för bara någon halvtimme sedan.
Han tog ett djupt andetag och tittade på mig. "Alltså" började han. Jag vred mitt huvud och mötte hans blick.

"När vi kom hit måndagen förra veckan trodde jag att det här lägret skulle suga, och att det skulle va rena tortyren att tvingas dela stuga med dig. Men alltså jag har haft roligare än jag någonsin skulle tro, och allt som hänt mellan oss. Jag vet bara inte" Han pausade lite. "Och Oscar tjatar på mig hela tiden om att jag gillar dig, och i början så skrattade jag bara åt det och förnekade det. Men skulle han ha sagt det nu så skulle jag helt ärligt inte veta vad jag skulle svara. Jag ville bara att du skulle veta det" Säger han och tittar ner i backen.

Jag lyfter hans haka och kysser honom försiktigt. Han läger sina händer på mina kinder och besvarar den. Han gör ett försök att fördjupa kyssen, men jag drar ifrån.

"Jag vet inte helt ärligt vad jag skulle svara på den frågan heller" Säger jag och lutar mitt huvud mot hans axel.

"Så du, du gillar mig?" Säger han nästan nervöst. "Jag vet inte riktigt" Säger jag och suckar. "Men gillar du mig?" Säger jag lika nervöst som honom och lyssnar spänt.
"Jag, Ehm, ja, eh. Jag vet inte" Han tittar ner i marken.

Båda två sa att vi inte visste. Men båda visste svaret.

--
GUESS WHO'S BACK? I bet you did'nt expect that huh?👆🏻 ¿;

MEN ALLTSÅ NYA UPPDATERINGEN ÄGER OMG

LIXOM BILDER MITT I NERFKLSBSLJDGBSDLFKDFKLSDBGLSKDGNSLDKGN LÅT MIG TA ETT MOMENT OCH FANGIRLA, HAR VELAT KUNNA LÄGGA IN BILDER I KAPITEL HUR FKN LÄNGE SOM HELST JALFJDKLJFLSCBSFOIJC

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

LIXOM BILDER MITT I NERFKLSBSLJDGBSDLFKDFKLSDBGLSKDGNSLDKGN
LÅT MIG TA ETT MOMENT OCH FANGIRLA, HAR VELAT KUNNA LÄGGA IN BILDER I KAPITEL HUR FKN LÄNGE SOM HELST JALFJDKLJFLSCBSFOIJC

Aja, hur mås de då? Var ni me i killarnas tävling? Det var jag, vann dock inte )):
Men aja lever fortfarande HAHAHAH

Rösta och kommentera för mer kapitel (:

Och nu tänker jag ta upp denna fråga om ni vill ha en tävling igen? För det är väldigt många som frågat om jag kan läsa deras fanfic/skriva en tillsammans med dom. Så ja tänkte att priset kunde va nått sånt?
Eller låter jag bara helt egocentrisk då? Hahaha

Aja, till me what you thiiiink ((:

Hej så länge

Roommates o.m #Wattys2016Where stories live. Discover now