παρτ 35 ❤

14.6K 1.2K 73
                                    

Ξυπνησα και ειδα οτι κοιμομουν σε μια γωνια στην ακρη της σκαλας του σπιτιου μου.. τι δουλεια εχω εδω..αμεσως στην μνημη μου ηρθαν η στιγμες που εζησα εχτες.. μαλλον εκει που τους κοιταζα με πηρε ο υπνος.. τεντωθηκα και πηγα στο δωματιο των γωνιων μου για να ζητησω συγνωμη..τους ειπα οτι βλακεια ..ειχα τοσο πολλα στο κεφαλι μου..και το περιεργο ειναι οτι δεν με πηγαν στο κρεβατι μου..μπηκα στην κρεβατοκαμαρα τους αλλα το κρεβατι τους ηταν στρωμενο..περιεργο..που κοιμηθηκαν;;;στο σαλονι;;πηγα κατω και ελειπαν..μα που ειναι προχωρησα στο ψυγειο και ειδα ενα χαρτακι..που εγραφε..
"Πηγαμε στο νοσοκομειο..γιατι του μπαμπα σου του ανεβηκε πολυ η πιεση.."
Οο θεε μουυ τι του εκανα..;;;;αμεσως δακρυα εμφανιστηκαν στο προσωπο μου.. ενιωσα την καρδια μου να σταματαει... και αρχησα να ζαλιζομαι..ανοιγοκλησα τα ματια μου.. αλλα συνεχισα να νιωθω.. ετσι.. ξαφνικα σκοτινιασαν ολα γυρω μου...

**σκεψεις σιας**

Πηρα την τσαντα μου βιαστηκα ειναι και τεταρτο η ροζυ θα φωναζει.. περπαταγα γρηγορα στο δρομο.. ειχα φτασει εξω απο το σπιτι της.. χτυπησα..περιμενα..δεν ανοιξε..ξανα χτυπησα.. περιμενα τιποταα..μα τι;;εφυγε χωρις εμενα;;πηγα απο το τζαμι και κοιταξα μεσα και ειδα στο πατωμα την ροζυ.. ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ..στριγγλιξα και χτυπαγα με δυναμη την πορτα..

-εεε καποιοςς βοηθειαα..θεε μουυ.. ροζυυ!!!!!!!
Φωναζα και τα δακρυα μου εσταζαν χωρις σταματημο..χτυπιομουν πανω στην πορτα... ενιωθα την καρδια μου να πηγαινει με 100000000...

-ροζυυ!!!!
Ξανα φωναξα...και ενιωσα ενα χερι να με ακουμπαει στον ομο..γυρησα και ειδα τον μανο..για μια στιγμη ξεχασα ποιος ειναι τον αγγαλιασα και εκλεγα με λιγμους..αυτος με σφιξε..

-πες μου..τι;;γτ φωναζες;;

-μανοο..η ροζυ εχει πεσει κατω.. δεν ξερω τι επαθε..
Του ειπα και τον κοιταξα στα ματια.. ειναι πολυ ομορφος κατι που ποτε δεν ειχα παρατηρισει ...

-οο θεε μου..ενταξει κατι θα κανουμε..ολα καλα ηρεμισε τωρα..
Μου ειπε και με φιλισε στο κεφαλι..

-μανο αν παθει κατι θα πεθανω..
Του ειπα και πηγε κοντα στην πορτα την κοιταξε και αρχησε να την βαραει με δυναμη..

-ενταξει ειναι απο τις ακριβες μου ειναι δυσκολο..
Ειπε και τα δαχτυλα του ειχαν ματωσει απο τις μπουνιες που στην πορτα..

-μανο.. προσεχε!!
Του ειπα και πηρε φορα με το ποδι του και την ανοιξε..ετρεξα μεσα.. η ροζυ ηταν αναισθητη στο πατωμα.. αυτο το ειχε ξανα παθει.. στο δημοτικο εχει ενα προβλημα διαχωρισης αγχους..και στο δημοτικο της ειπαν οτι η μαμα της τρακαρε και οτι θα αργησει να την παρει και τοτε η ροζυ επεσε αναισθητη κατω..εγω βεβαια βρισκομουν διπλα της...

-ροζυ!!!
Φωναξα και την κουναγα απο τους ομους..μηπως και συνελθει ..αλλα τιποτα ο μανος με κοιταζε σηκωθηκα και με πηρε αγγαλια και μου χαιδευε τα μαλλια..ενιωθα ασφαλια..σηκωσα το κεφαλι μου και τον κοιταξα..

-σε παρακαλω..κανε κατι..
Του ειπε σιγανα και κουνησε το κεφαλι του καταφατικα και χωρις να με αφησει απο την αγγαλια εβγαλε απο το πατελονι του το κινητο του και πηρε ενα τηλεφωνω..

-ελα ρε μαλακα Νικολας..που εισαι;;μαλακα ..η ροζυ κατι επαθε και ειμαι με την αδερφη σου εδω.. θα την πεταξω ως το νοσοκομειο ελα απο εκει..οκ οταν φτασω σε περνω.. αντε γεια..
Ειπε και ξανα εβαλε το κιν του στην τσεπη του.. εγω ειχα πεσμενο το κεφαλι μου γτ εκλεγα..εβαλε τα χερια του στο σαγονι μου και το σηκωσε για να τον κοιταξω.. ειναι τοσο ομορφος ρε γαμωτο..

-παμε..θα την παμε στο νοσοκομειο..και παρε τηλεφωνω την μαμα της αν το εχεις το κινητο..
Μου ειπε και με κοιταζε μεσα στα ματια..κουνησα το κεφαλι μου καταφατικα.. και με εβγαλε απο την αγγαλια του.. και σε λιγοτερο απο 5 λεπτα ειχε ερθει με το αμαξι του..αυτος εχει και μηχανη και αμαξι..ηρθε μεσα πηρε στα χερια του την ροζυ και την εβαλα στα πισω καθησματα μπηκα στο μπροστα και αυτος στου οδηγου.. εβαλε το χερι του στο μπουτι μου ..και αμεσως με διαπερασε ενα κυμα ηλεκτρισμου..

-μην στεναχωριεσαι..μην κλαις δεν θελω να σε βλεπω να κλαις.. θα ειναι μια χαρα..
Μου ειπε και εβαλε μπρος το αμαξι.. οσο οδηγουσε τον κοιταζα.. ειναι τοσο ωραιος.. αλλα ειναι και τοσο μαλακας και αυτος και ολοι τους..δεν θελω να καταλιξω και εγω σαν την ροζυ...
Οδηγαει πολυ ωραιαα...

-τι βρε;;τι εχω;;Και με κοιτας..
Μου ειπε και χαμογελασε..

-εμμ..τιποτα απλα..

-απλα;;;
Με ρωτησε

-να τιποτα..εισαι πολυ καλο παιδι..δεν το ειχα καταλαβει..
Του ειπα και γελασε.. δαγκωσε τα χειλια του..και με κοιταξε...

-και εσυ εισαι...
Ειπε και με ξανα κοιταξε

-τι ειμαι;;;
του ειπα και περιμενα με αγωνια την απαντηση του..

-εισαι ομορφη..πολυ ομορφη..
Μου ειπε..ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ PLAYER ΜΕ ΕΙΠΕ ΟΜΟΡΦΗΗ...

Ωχχχχ...ΔΥΣΚΟΛΕΨΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΑΑ..
ψηφοο
Σχολιοο
Και φολοουυ

Ένας Ωραίος "Μαλάκας"Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα