Capitolul 9

5.7K 217 11
                                    


Alice pov.

Dupa cum am spus, cand am intrat pe holul principal al scolii, toate privirile erau asupra noastra. M.am uitat in jur si am vazut.o pe Audrey scotand parca flacari pe nari. Am chicotit iar Austin m.a simtit. Se uita si el in directia in care ma uitam si o vazu si el pe Audrey. Si la fel ca si mine acesta chicoti. Mergem spre dulapurile noastre care sunt la mare apropiere unul de altul. Dupa ce imi iau un caiet si un pix ii soun lui Austin ca ma duc pana la baie si sa ma astepte acolo. Cand intru in baie o vad pe Audrey care isi reîmprospăta rujul care nu era deloc luat. Nu o bag in seama si imi dau cu putina apa pe fata deoarece eu imi permit asta. Cand ma ridic o vad in spatele meu, ranjind.

- Curva, nu te.ai saturat cand ne.ai vazut pe mine si pe Austin atunci in pat ? Sa sti ca o mai pot face odata. Adica e usor sa il imbat si apoi sa ne.o tragem.
- Unu la mana ,, draga " Audrey ai grija sa nu ma mai incurci cu tine. Pentru ca dintre noi doua, cea care este curva aici esti tu. Si doi la mana tocamai ai recunoscut ca l.ai imbatat pe Austin si apoi ai profitat de el.

In urmatoare secunda ma trezesc cu o palma de la ea. Si logic ca eu nu ma las si sar la bataie. Ii dau pumni, picioare, o trag de par de mai am putin si o las fara plete in cap pana cand ma simt ridicata de pe ea de doua brate puternice prea cunoscute.

- Iubito, nu te cobora la mintea ei. Tu nu esti ca ea. Tu esti speciala. Si acum haide sa nu iti dam de gol identitatea. imi spune Austin tandru la ureche soptind ultima propozitie.
- Bine iubitule. Iar tu javra, asta patesti cand te iei de mine.

Si cu asta am plecat spre ore.
___________________________________________________________

Orele au trecut repde fara niciun incident. Bine inafara de privirile reciproce in care aveam mult venin si ura intre mine si Audrey. Acum stau in bratele lui Austin, in camera mea, uitandu.ne la un film. Parca de cand s.a intamplat acel incident cu el si Audrey, este mult mai tandru si grijuliu cu mine. Oare i.a placut si acum se simte vinovat ? Oare el o vrea pe Audrey si sta cu mine ca apoi sa ma faca de ras ? Oare, oare, oare. Prea multe intrebari. Uneori ma gandesc ca iubirea nu este pentru mine si ca ar trebui sa mor singura. De multe ori in viata mea am vrut sa renunt la iubire pentru ca nu imi gaseam sufletul pereche. Dar acum l.am gasit ? Austin este sufletul meu pereche ? Va fi primul si ultimul barbat din viata mea ? Ma voi casatori cu el si vom avea copii ? Mi.as dori sa imi fac o familie si sa am doi sau poate trei copii. Sa am viata perfecta. Sa fiu iubita si sa iubesc. Dar sunt pregatita sa fac asta alaturi de Austin ?
Iubirea uneori este ca un labirint. Incepi sa iubesti iar cu timpul te pierzi. Iar cand ajungi la capat ai parte de cea mai rea surpriza. Despatirea. Ce se intampla atunci cand usor, usor esti calcat in picioare de pasii aceia ai despartiri ? Atunci cand esti calcat de acesti pasi esti ca si cum ai fi mort. Te doare si suferi. Plangi si regreti. Iar apoi treci peste si ajungi sa iti recapeti viata monotona. Daca cineva ar auzi tot ce spun acum ar crede ca sunt o nebuna. Dar nu. Vorbesc din ce mi s.a intamplat. Am iubit apoi am fost calcata in picioare. Dar, asa am invatat sa traiesc. Asta inseamna sa traiesti. Sa fi fericit, sa iubesti, sa plangi, sa fi ranit si sa iti revii. Da. Asa am facut. Si acum, am ajuns in stadiul in care sa iubesc.
Am fost atat de pierduta in ganduri incat deabea acum am observat ca s.a terminat filmul.

- Esti bine ? se aude vocea ingrijorata a lui Ausit.
- Da. Doar ma gandeam.
- Bine. Haide sa mancam si sa dormim. Imi este extrem de somn.
- Haide somnorici. spun razand.

Coboram amandoi jos si ne punem sa mancam ceva de prin frigider. Apoi, dupa ce am strans masa, am urcat sus si am adormit imediat. Maine este sambata si vreau sa ma duc la curse sau sa merg sa fac din nou seara filmelor cu Derek.
___________________________________________

Dimineata vine usor iar razele soarelui imi incalzesc corpul. Intind mana spre locul in care ar fi trebuit sa fie Austin dar nu e. Imi deschid imediat ochii dand de locul gol. Ma uit prin camera dar nu este. Ma mai uit odata la locul gol si vad pe perna un bilet.
,, Sunt plecat din oras pana deseara. Ma duc sa ii vad pe ai mei. Daca vrei te poti duce la Derek in seara asta. Si apropo nu te.ma trezit deoarece dormeai prea frumos. Ne vedem maine la prima ora in parcul central pe banca din fata lacului.
Al tau iubit,
Austin. "

Bun deci sunt singura pama deseara. Cu siguranta ma duc la Derek sa facem seara filmelor. Inainte sa ma ridic din pat il sun si ii spun ca vreau sa reincepem seara filmelor. Dar mi.a spus spca ne vedem diseara la el acasa la ora 22. Ok, asta a fost ciudat. Dar ma voi duce la el la ora aia. Camd cobor jos dupa ce imi fac rutina nu gasesc pe nimeni in casa iar pe frigider un bilet in care imi spun ca toti sunt plecati ori pe la parinti, ori pe la mall, ori pe la plimbare. Perfect. O sa fiu singura toata ziua.

Dupa 6 ore

Da deci este ora 21 iar eu inca sunt singura acasa. Ma duc sa ma imbrac de seara filmelor apoi plec spre casa lui Derek. Cand ajung acolo, ceva este ciudat. Nicio lumina de la casa nu este aprinsa. Cam ciudat pentru Derek dar ma rog. Apas pe clanta de la intrare iar camd vad ca este deschisa imi scot pistolul de la spate. Hei ! Sunt pregatita pentru orice. Imediat ce am intrat, lumina se aprinde iar de peste tot iese o groaza de lume strigand ,, La multi ani ! ". Imi scot telefonul si ma uit la data. 20 martie.

O, doamne, am uitat de ziua mea.

Hey lume. Ma gandeam sa va spun intr.un anumit fel. Lasa.ti in comentari mai multe idei de nume. Asta e capitol nou si sper sa va placa. Si in acest capitol am fost putin sentimentala. La media aveti un citat din alta carte de pe Wattpad dar nu intrebati din care ca nu mai stiu. Si daca fata care a scris acest citat citeste asta vreau sa ii transmit ca imi pare rau i.am luat citatul si ca nu am vrut sa o copi si ca acest citat pentru mine este genial.
Iar melodia este: Carla's Dreams - Te rog.

O Noua ViataWhere stories live. Discover now