Capitolul 14

3.6K 174 4
                                    


Peste 4 luni.

Alice pov.

Au trecut patru luni de cand am scapat de Greg. Inca imi este frica ca Nick se poate razbuna dar sper sa nu. Austin, Aaron si baietii au intrat si ei in mafie si tot eu sunt seful. Mafia s.a mutat aici in Londra pentru a fi mai aproape. La curse ne merge tot mai bine mie si lui Austin. Ne.am pastrat titlurile si am castigat multe masini. Aaron este cu Rose si se iubesc iar eu ma bucur pentru ei. Ne.am mutat toti intr.o casa mare la periferia orasului, langa casa baietilor din mafie. Inca este liniste si ne traim vietile fericiti si sper in continuare sa ramana asa ceva vreme. Recunosc ca imi este dor sa mai traiesc in actiune dar sa nu fie la fel de rau ca ultima oara. In legatura cu semnul de pe spate a ramas acolo si sper ca, copii mei sa nu treaca prin aceleasi situatii. Logic ca ii vom antrena pentru orice inca de mici dar totusi sa nu treaca si ei prin asta.
Acum suntem la piscina si ne bălăcim ca niste copii mici. Dar eu trebuie sa ies din apa deoarece imi suna telefonul. Ma uit la ecran si observ numele lui Alvin. Alvin este mana mea dreapta in mafie.

- Da, Alvin ! ii raspund eu.
- Domnisoara avem o problema !
- Te rog nu imi spune ca este legata de Nick ! spun eu sperand sa nu am probleme din nou cu el.
- Atunci va trebui sa va mint. Nu este legat de Nick !
- O, Doamne stiam eu ca planuieste ceva ! Spune mai repede care e problema ca sa o rezolvam cat mai repede ! spun eu deja nervoasa.
- Il mai tineti minte pe Zack ?
- Agentul meu sub acoperire ?
- Da. A aflat ca Nick planuieste sa va rapeasca prietenii, iubitul si fratele apoi sa atace baza. Au aflat unde este. Si asta inseamna ca si ei au pe cineva sub acoperire la noi !
- Adunai pe toti acasa si cand ajung sa va vad pe toti insirati in linie in subsol. Sa fiti toti ! spun nervoasa si inchid.
- Gasca hadeti repede pana la vecini din dreapta casei noastra ca au nevoie de ajutor. strig spre ei.

Stau un pic pe ganduri pana isi dau seama de ce spun. Apoi se trezesc la realitate si intra in alerta. In drum spre casa le.am spus despre ce este vorba. Cand am ajuns m.am dus direct in subsol. Toti erai aliniati si ma asteptau drepti. Se aseaza in linie si prieteni mei si acum incepe calvarul lor.

- Buna ziua ! spun ca si un comandant.
- Buna ziua ! raspund ei.
- Am auzit ceva ce nu prea imi place dragii mei ! Si azi vreau sa va testez pe toti. Vreau sa vad care este tradatorul de aici. Va voi pune intrebari la care doar un tradator poate raspunde.

Incep sa ii intreb pe toti cate ceva si pana acum nimic. La un moment in care a crezut ca nu il vad, Louis incearca sa fuga.

- Inapoi ! strig la el nervoasa
- Dar ma duceam la baie ! spune el.
- Nu te duci nicaieri. Inapoi in rand iar tu esti urmatorul intrebat.
ii spun si ma duc si incui usa.
- Draga Louis. Care este numarul de la masina Audi a lui Salvo ?
- Ld 347 Omg.
- L.am gasit ! strig eu. Tu esti trădătorul ! Te intrebi de unde stiu ? Pai doar cei ce sunt in acea mafie stiu numerele masinilor celor mai mici de acolo !
- Dar...
- Niciun dar ! Alege ori te omor acum ori te duci la Nick si ii spui ca vrei sa iesi din mafia lui.
- Dar nu vreau sa ies din mafie ! se plange el.
- Bine ! Nu uita, a fost alegerea ta ! spun si il impusc direct in inima.
- Imi pare rau baieti ! Dar trebuia sa fac asta pentru binele nostru ! spun uitandu.ma la baieti
- Nu este ni... da sa spuna Harry dar este intrerupt de focuri de arma de sus.
- Ah ! A inceput razboiul din nou !

Urcam sus toti si incepem sa tragem si noi. Cand vedem ca ei incep sa fuga spre masini imi chem cativa baieti si ne suim si noi in masini. Ii ducem la docul din oras pentru ca acolo noi putem sari pe un vas iar ei se vor ineca. Ajungem aproape de doc si acul atinge 160 km/h si trag frana de mana. Ajungem si vasul deja era aproape in larg. Ajungem pe pod si sarim pe vas. Rivalii se opresc pe pod. Ies din masina si mai am putin si sar in sus de bucurie. Ii spun capitanului sa opreasca vasul si cand ii spun eu sa il intoarca. Il sun pe Aaron si imi spune ca totul acolo este bine si de la noi nu este nimeni mort dar Nick a scapat. Cand am vazut ca oamneii lui s.au indepartat de doc i.am spus capitanului sa intoarca vasul. Cand ajungem acasa toti erau in living stand.

- Ok. Sper ca sunteti pregatiti pentru ce urmeaza. Cred ca stiti ca acesta este deabea inceputul si urmeaza unele chestii si mai grele. Vreau de acum inainte sa fiti mai atenti cu cine umblati si pe unde umblati. Sa aveti la voi mereu un pistol si sa fiti gata de orice in fiecare moment. Azi o sa daramam gardul care ne desparte curtile ca sa se faca una singura si sa fie legate si pe deasupra nu numai pe dedesubtul pamantului. Deacord ?
- Da sefa ! raspund toti in cor.
- Acum faceti curat si ne vedem cine vrea pe pista ! Haideti !

Ma duc acasa si ma schimb in costumul meu de pista si plec intracolo cu Austin pe urmele mele. Am uitat sa va spun ca peste doua saptamani adica pe 20 iulie este ziua lui Austin. O sa ii pregatesc ceva daca am timp. Si logic ca o sa am timp. Cand ajung pe pista, ca de fiecare data ma dau jos din masina si salut spectatori. Austin vine pe la spate si ma ia de mijloc si saluta si el multimea. Cei de la pista stiu ca Demonul si Regele curselor sunt impreuna. Ne inscriem la toate cursele din seara asta si ne.am pus la start.
Dupa doua ore inca eram pe pista si eram in ultima cursa. Am castigat.o si pe aceasta si am plecat acasa.

Am o viata destul de perfecta. Fac ce imi place si iubesc si sunt iubita.

Hey demonii mei ! Capitol nou ! Sper sa va placa ! Am adus totul mai aproape de ziua lui Austin deoarece acolo am o surpriza. Poate reusesc sa pun si deseara capitol.
Melodia de la media: Mario Fresh - Fata de la metrou.

O Noua ViataWhere stories live. Discover now