H14 •lips like drugs•

1.2K 86 1
                                    

SPENCER
Ik laat haat omdraaien en ze kijkt me schattig aan. Haar handen in mijn haar en ik trek haar dichter. Onze lippen schuren zachtjes tegen elkaar aan. Haar ogen erop gericht. Ik bracht haar nog wat dichter. Onze lippen paste zoals altijd perfect in elkaar en onze tongen raakte verstrikt in elkaar.

REBEL
Zijn sterke handen grepen zich vast rond mijn heupen om ze daarna los te maken en mijn hand vast te grijpen. Voorzichtig leid hij me de trap op om me dan naar zijn kamer te brengen. Mijn gedachten stonden op nul en mijn wolf was de baas. Eenmaal binnen sloot hij de deur achter me. Zijn ogen zwart als de nacht. Ik keek rond in de grote kamer. Hij was prachtig afgewerkt en groot. Voor ik heel de kamer kon bekijken werden zijn sterke armen weer rond mijn middel geslagen en hij trok me tegen zich aan waardoor ik dat groot ding kon voelen. Zijn vingers haken zich aan de rand van mijn T-shirt en trekken deze omhoog. Ik laat hem deze uit doen terwijl ik van elke aanraking geniet. Ik draai me om en ontbloot zijn prachtig getatoeëerde bovenlichaam. Hij bewonderde mijn lichaam aangezien hij dit de vorige keer niet kon doen. Mijn vinders glijden over zijn sixpack. Mijn ogen bestuderen elke tattoo. Maar veel tijd krijg ik niet want zijn sterke handen duwen me tegen het bed aan. Hij begint met prutsen aan de sluiting van mijn bh.
En enkele secondes later bevindt deze zich al op de grond.

DARIUS
Geïrriteerd staar ik uit het raam. Mijn kamer heeft uitzicht op het huid van Spencer. Het idee dat Rebel daar binnen was maakte me al kwaad. Het licht op zijn kamer knipte weer aan. Een luide grom kwam ongecontroleerd uit mijn borst. Het ging niet weer uit en de gedachten spookten in mijn hoofd. Hard knijp ik in mijn eigen hand van frustratie. Dan beweegt een schim zich naar het raam. Ik kan zien dat het Spencer is, zonder T-shirt. Hij ziet me ook en een grijns verschijnt op zijn gezicht en na dat moment trekt hij de gordijnen toe. "Die vuile klootzak" grom ik kwaad waardoor Het hele huis davert.

ANGEL
Regen klettert op het dak van de cellen. Het was koud en vochtig. Ik zit in de hoek van mijn cel mijn handen wrijven over mijn benen om warmte op te wekken. Mijn nek gebogen met mijn hoofd tussen mijn lichaam en mijn benen. Een lichtje komt dichter en ik kijk op. Een kaars wordt voor mijn deur gezet, naast deze een gedaante. Ik kijk op. Het flikkerend vlammetje verlicht Alex zijn gezicht. In zijn handen een deken en een stuk brood. "Hier" zegt hij terwijl hij het door de traliën steekt. Meteen grijp ik het deken en wikkel ik het rond me om daarna een grote beet uit het boord te nemen. "Alex laat zich tegen de muur zakken recht tegenover mijn cel. "Dank je" zeg ik terwijl ik nog een hap neem. "Klaar voor je gevecht morgen?" Vraagt hij terwijl hij zijn ogen van de grond weghaalt. Meteen voel ik mijn hart in mijn keel. Gevecht? Tegen wie? Zoveel vragen spookten in mijn hoofd. Een geluid aan het einde van de gang liet Alex opstaan. "Bewaking... Ik moet gaan" zegt hij en enkele seconden later is hij verdwenen.

HANNE
Ik draai de sleutel om in het sleutelgat en loop naar binnen. De lichten branden nog. In de zetel zit Luke. Een fles wodka staat op tafel. Ik gooi mijn jas op de kapstok. "Sorry de training liep uit." Zeg ik terwijl ik naar hem loop. Ik leun over de zetel en sla mijn armen om zijn nek en laat mijn hoofd op zijn schouder rusten. Ik krijg geen reactie. Ik laat mijn handen wat lager zaken en ze vinden hun weg langs zijn sixpack. Meteen word ik aan de kant geduwd en ik kan mijn val nog net breken. Een grom vibreert uit zijn borstkas. Hij staat op en kijkt me aan. Zijn ogen zijn zwart en rood , hij was dronken. Zijn hand gaat weer naar de fles en hij neemt er een slok van. "Vertrek uit mijn huis hoer..." Blaft hij naar me op alpha toon. Mijn wolf die zich net wou verzetten zakt in elkaar. Aarzelend keek ik hem aan. Zou hij me serieus uit ook mijn huis zetten terwijl het zo regent? "Vertrek!"gromt hij nu nog dreigender en de fels die zich net op de tafel bevond vliegt rakelings langs mijn hoofd.
-----------
Thnx voor het lezzzzennnn

Ily all💋

Like? Follow? Comment?

BLACKWhere stories live. Discover now