H17 •she is mine and mine only•

1.1K 84 2
                                    

LUKE
Vandaag was het zo ver. We zouden de oorlog starten. Ze zouden er op voorbereid zijn dat wisten we, maar ik kon niet meer wachten, we zijn sterk en klaar. We kunnen hen wel aan. Ik gooide de deur open rond mijn huis stond de hele roedel verzameld. Eenmaal dat ik buiten was begonnen ze allemaal te huilen en ik huilde met hen mee.

FELIX
Het gehuil van honderden wolven weerklonk over het dorp. Iedereen bleef verstijfd staan. Dit kon niets goed betekenen. Het geluid was angstaanjagend. Ze waren sowieso met meer dan ons dat was zeker. "Het is zover..." Zei ik eerst zacht. "Maak je klaar het is zo ver ! We kunnen dit! Dit is het moment waar we zo lang hebben voor getraind" moedig ik mijn roedel aan. Een oorverdovende gil deed de moet van mijn roedel weer tot nul zakken. De gil werd op haar beurt opgevolgd door gegrom. Uit de bossen kwamen honderden wolven. Vooraan liep een grote zwarte, de Alpha. In zijn mond had hij het lichaam van 1 van mijn roedelleden. Het bloed drupte uit zijn mond. Een nog angstaanjagender beeld. Meteen veranderde ik en mijn roedel deed hetzelfde. Ik liep op hun af. Ze bewogen niet. De geur van de Alpha herkende ik meteen het was de man die op ons terrein was geweest, zijn ogen keken me lachend aan. Alsof hij al Gewonnen had. Toen er nog maar 5 meter Tussen ons was liet hij het lichaam vallen. Ik zag hem rondkijken. Hij wil zijn mate... Hij richte zijn kop omhoog om te huilen en het teken te geven aan te vallen maar ik greep mijn kans en vloog naar zijn keel maar voor ik het doorhad had hij me al van zich afgesmeten en raakte ik met mijn rug een harde boom. Meteen stroomde de wolven uit het bos en het gevecht was begonnen.

FLEUR
Ik keek door het grote raam in de living ik kon alles perfect zien. Ze gingen verliezen dat was duidelijk. Ze hebben een Luna nodig schoot er plots door mijn hoofd zonder na te denken veranderde ik en sprong door het raam. Een stukje glas zat vast in mijn zij en zorgde voor een rode plek in mijn witte vacht. Een eerste indruk had ik zeker gemaakt want alle ogen waren op mij gericht. Voor Andy me kon vastnemen zette ik het op een lopen.

LUKE
Daar was ze dan. Ik had haar al de hele tijd lopen zoeken. Ze heeft lef. Alsof ze dit dagelijks deed begon ze met het afslachten van mijn mannen. Ze is sterk. Ik wou naar haar toe rennen haar in veiligheid brengen maar ik kon hier niet weg. Dacht ik terwijl ik nog een weerwolf van me afwierp.

HANNE
Ik zag zijn blik wel. Hij was al heel de tijd onrustig en toen die witte wolf haar intro maakte deed hij niets anders meer dan naar haar staren. Mijn wolf werd kwaad. Met een slag wierp ik haar op de grond. Mijn klauwen lieten een wonde achter in haar gezicht. We keken oog in oog en we gromden kwaad. Ze was sterk en ze was niet van de minsten. Ik duwde hard het stuk glas in haar zij dieper en haar luide jank klonk boven de anderen. Verlamd van de pijn bleef ze liggen en op mijn beurt werd ik van haar afgegooid. Maar niet door wie ik het had verwacht. Het was Luke....

LUKE
De pijn stak in mijn zij. Ik begon mijn mate haar pijn te voelen meteen zocht ik haar. Ze lag roerloos op de grond en op haar zat hanne. Ik stormde op hen af en duwde Hanne van haar af. Voor ik het wist bevond Hanne haar hoofd zich in mijn mond. Alles viel stil en iedereen stopte met vechten. Mijn roedel keek me aan hun ogen groot en bang. De tegenstanders begrepen er helemaal niets meer van. Ik ging van Hanne af en liep rondjes rond Fleur. Meteen begonnen 2 wolven te grommen en ze kwamen dichter. Het waren de Alpha en de gast die voor haar huis stond. Ik blafte terug naar hen. Mijn stem was nog krachtiger dan normaal. Mijn eigen roedel schrok zich zelf dood. Toen mijn bèta's door hadden wat er gebeurden liepen ze dreigend op de 2 anderen af. En Rebel kwam op mij af. In een oogwenk stond ze naast me. "Wat doe je?"vroeg ze me via de roedelbond. Ik keek op naar haar en meteen had ze het door. Zonder aarzelen veranderde ze terug. Ze pakte haar wolf op alsof het niets was en voor iemand het door had was ze weg.
------------
Thnx voor het lezennnn

Ily all 💋

Like?follow?comment?

BLACKWhere stories live. Discover now