Capitolul 23- Ultima noapte

7.2K 438 29
                                    

*Atentie, acest capitol contine scene +18, cititi pe propria raspundere!*

R O B E R T O

O privesc pe Antonia in ochi asteptand raspunsul ei. Inca fata ei se afla intre palmele mele mari, pielea ei este atat de fina. Fata ii arde probabil din cauza nervilor si a plansului. Este normal, dar in acest moment o vreau doar pe ea. Vreau sa uit ca noi doi nu mai avem nicio sansa la fericire, vreau sa uit ca nu putem fii impreuna, macar pentru seara asta.

Aceasta situatie e vina mea, daca as fi recunoscut mai devreme ca o iubesc..poate ar fi fost altfel, poate ca am fi fost acum fericiti. O iubesc ca un nebun si la naiba de nu vreau sa o simt, iar ea pe mine. Sa ma afund in interiorul ei si sa raman pentru o eternitate.

O vreau! Asta e probabil, ultima noapte impreuna.

A N T O N I A

Inca il privesc cu lacrimi in ochi, asteapta cu nerabdare raspunsul meu. Asta e prima data cand fac asta, pana acum am avut grija de virginitatea mea, pentru mine e ceva important, iar acest moment este probabil ultimul fericit alaturi de Roberto, deci o sa fac ca asta sa merite.

-Da! imi aud vocea ragusita confirmandu-i barbatului ce sta in fata mea.

Fata lui Roberto se transforma instantaneu dintr-una ingrijorata in una plina de speranta si fericire. Parca in ochii sai s-a aprins o luminita, o luminita de care mi-a fost dor. In acest moment las grijile de-o parte si inspir adanc apoi expir eliberandu-mi mintea de tot raul. Asta e momentul nostru.

Roberto nu mai sta pe ganduri, imi zdobeste buzele cu ale sale intr-un mod flamand, dar plin de dragoste. Imi cere iubire, iar eu i-o ofer atunci cand incep sa-i raspund sarutului. Ma trage spre el, iar eu ma descalt de pantofii inconfortabili din mers ajungand acum la un nivel mai scazu ca inainte. Roberto se apleaca mai mult acum , iar eu imi ridic barbia astfel buzele noastre sa nu se desparta. Imi da de-o parte bretelele rochiei lungi astfel coborand cu sarutarile pe gatul meu in jos pana la umeri pe care ii dezmiarda cu buzele sale.

Ma lipeste de perete, iar eu imi pun un picior pe de-o parte a soldului sau drept, apoi imi prinde fesele ridicandu-ma astfel incat sa-i inconjor intreg mijlocul cu picioarele si gatul cu mainile. Imi introduc degetele lungi in parul sau matasos strangandul destul de tare. Gemem amandoi atunci cand ma impinge mai mult in peretele rece. Ne despartim din sarut pentru o secunda in care eu ii rup maieul de el lasandu-l la bustul gol.

Dupa asta el ne duce pe amandoi in fata patului din dormitorul sau. Ma lasa in jos, astfel imi descheie fermoarul rochiei, materialul cazand de pe mine lasandu-ma doar in lenjerie intima neagra din dantela. La aceasta priveliste, Roberto ma tranteste pe pat urcandu-se pe mine si incepand sa-mi dezmierde pielea pana la sutien. Isi baga o mana sub mine pentru a elibera capsele astfel sanii mei ramanand dezgoliti in fata lui. Rosesc la asta, iar el observa pentru ca ranjeste. Incepe sa se joace cu sanii mei dupa bunul lui plac facandu-ma sa gem de fiecare data cand dintii sai mai lasau o urma. Se intoarce la buzele mele si inainte sa ma sarute imi sopteste.

-Esti atat de frumoasa.

Apoi isi lipeste buzele de ale mele muscand-o pe cea inferioara pentru a patrunde in gura mea. Sarutul se adanceste tot mai mult si mai mult, pana ramanem fara aer in timp ce mainile mele strabat fiecare coltisor al spatelui sau musculos.

Imi cobor mainile mai jos la pantalonii sai de training el intelegandu-mi nerabdarea. Se ridica pentru un moment si apoi isi da pantalonii jos in fata mea ramanand doar in boxeri vazandu-se perfect erectia sa tare. Se intoarce la mine urcand cu sarutarile de pe abdomen catre gat. Isi ridica privirea asupra fetei mele privindu-ma in ochi cerand permisiunea, iar eu i-o ofer. Imi da ultimul articol vestimentar jos, ramanand goala in fata lui. Sunt atat de rusinata si totusi atat de nerabdatoare sa ma faca a lui.

Se pare ca nici el nu mai are rabdare astfel incat isi sa jos boxerii eu rusinundu-ma si mai mult. Este mare si la dracu de nu vreau sa-l simt in acest moment. Se pozitioneaza la intrarea mea stiind deja ca sunt pregatita pentru el. Imi mai arunca o privire rugatoare ce imi cerea permisiunea. Dau din cap sigura pe mine privindu-l in oceanele sale perfecte.

Ma patrunde, incet si dureros, este o durere placuta totusi. Doua lacrimi imi curg, dar il incurajez sa continue, eu vrand mai mult si mai mult. Dupa contopirea noastra, atmosfera se incinge de data asta obisnuindu-ne unul cu celalalt. Gemetele noastre impanzesc linistea din camera, iar numele lui il repet de fiecare data cand ma patrunde foarte adanc, la fel facand si el. In cele din urma ne lasam prada orgasmului puternic ce ne loveste.

Respiratiile noastre sacadate fac ca tacerea sa se strice. Iese din mine cum putu, apoi picand pe partea mea dreapta extrem de extenuat. Ma cuibaresc in bratele lui pe jumatate adormita. Inghit in sec atunci cand ii aud vocea.

-Te iubesc!

-Te iubesc! raspund in acelasi mod, apoi imi saruta fruntea dragastos.

-Esti bine? imi sopteste in ureche.

-Mai bine ca niciodata. ii marturisesc rusinata.

-Deci sa inteleg ca nu-ti pare rau. spune iar eu imi desprind instantaneu fata de pieptul sau pentru a-l privi mai bine.

-Sa nu te mai prind niciodata ca te gandesti la asta! ii spun autoritara. A fost perfect si ma bucur ca am facut-o cu tine pentru prima data. spun apoi el imi fura un sarut pasat pe buze.

-Si ai fost perfecta, chiar daca a fost prima data. spune iar eu ii zambesc rusinata si imi pun capul la loc in scobitura gatului sau.

-Asta a fost ultima noapte? ma intreaba dupa minute bune de tacere in care credeam ca a adormit.

-Cred ca da! ii soptesc trista.

Nu mai spune nimic, doar ma saruta pe frunte apoi adorm ca prin vis.

******

Imi pare rau, prieteni! A fost doar atat. Poate ca unora nu le-a convenit ca am hotarat sa introduc si aceasta scena in carte, dar am simtit ca nu putem altfel sa le exprim sentimentele mai bine.

In orice caz, am anuntat la inceputul capitolului pentru ca nici mie nu imi convenea cand gaseam la alte carti astfel de scene.

Acum am adaptat, ca sa zic asa, aceasta scena la carte pentru ca, asa cum am mai zis, am simtit ca trebuie acel ceva. Ii multumesc unei prietene dragi care m-a ajutat la acest capitol pentru ca altfel nu as fi putut sa scriu cuvinte alea. Stiti voi la care ma refer.

Va pup! Astept pareri!

Roxx☺

Prințesa Mafiei 2Donde viven las historias. Descúbrelo ahora