9.kapitola

10K 558 28
                                    

Večer som si ešte písala s Lucy, Benom a Tomom. Poslala som im fotku mojich vlasov a všetci sa zhodli, že sú skvelé a strašne sexy.

Samozrejme som zas meškala, tak som sa čo najrýchlejšie obliekla a vybehla z izby. Schody som brala po dvoch tak som sa ešte k tomu potkla a zletela ďalších päť schodov na zatku. ČAPTAK!!-_- ( týmto pozdravujem sesterku)

Skvelé prvú hodinu nestíham. Rozhodla som sa ísť peši, cestou som si zapálila a kráčala ku škole.

Už sa len modliť aby neboli všetky baby ako Terrina a chalani ako Cameron. A keď sme už pri Cameronovi som zvedavá ako sa bude správať. Včera bol celkom v pohode aj keď sme spolu prehodili asi iba dve vety. No ale na druhej strane tam bol Luke asi preto sa správal tak ako sa správal.

Kráčala som po tichej chodbe k učebni v ktorej som mala hodinu. Už som sa natiahla za kľučkou keď ma vyrušil chlapčenský hlas. ,,To by som ti neradil..." zľakla som sa ho až som sa mykla. ,,Áno?? A prečo??" otočila som sa na neho zo zdvihnutým obočím. ,,Pretože..." odrazil sa od steny a priblížil sa ku mne. ,,Rozumbrada nenávidí neskoré príchody a k tomu by si aj tak dostala iba prednášku o tom, ako sa nastavuje budík a vyhodil by ťa z hodiny" odpovedal s úsmevom a ja som iba pretočila očami. ,,A ty si tu prečo??" spýtala som sa ho
nechápavo. ,,Rozumbrada mi povedal, že ak sa až tak nudím môžem odísť, tak som odišiel" povedal jednoducho. Chápavo som prikývla.

,,Ticho!!" zhrozene šepol Cameron. Nechápavo som sa na neho pozrela. Započula som dva hlasy. Jeden som spoznala bol riaditeľov. ,,Kurva!" sykol Cameron, zdrapil ma za zápästie a rýchlo ťahal do...skladu. Vážne??!! Nedalo mi to a musela som sa spýtať ,,Čo akože robíš??" sykla som na neho. ,,Pšššt!!" priložil mi prst na ústa a rýchlo za nami zavrel dvere do skladu. Vydýchol si a sadol si na nejaké krabice za ním. ,,Čo to malo znamenať??!" spýtala som sa ho zmätene a nahnevane. ,,Počul som riaditeľa" odpovedal pokojne a pokrčil ramenami. ,,Odkedy sa bojíš riaditeľa??!" stále som bola nahnevaná a nechápala mu. ,,Jeho nie, ale počul som môjho otca, odkedy som sa odsťahoval strašne ma kontroluje" chápavo som prikývla a aj ja som si sadla na nejakú krabicu za mnou.

,,Vieš čo je irónia??" prerušil ticho a spýtal sa potmehúdskym úsmevom. ,,Čo??" spýtala som sa nechápavo. ,,No, nečakal som, že sa v tom sklade spolu ocitneme tak skoro." Keďže ten sklad bol veľmi malý tak mi to pošepkal rovno do ucha. ,,Fajn, tak to aby som šla" postavila som sa. Nasral ma, neskutočne ma nasral. ,,Dobre už budem ticho" kapituloval Cameron. Nazad som si sadla. ,,Prečo ťa vyrazili??" Zas vyzvedal. ,,Ty sa neprestaneš do mňa starať???" on iba pretočil očami. ,,Len ma to zaujíma." ,,Tak nech ťa to nezaujíma." Odpovedala som mu drzo. ,,Chcel by som vedieť či si taká aj v posteli" znova mi to zašepkal do ucha a perverzne sa uškrnul. ,,Nikdy to nezistíš, tým si buď istý." Pre zmenu som sa usmiala ja ale konečne zazvonilo.

Obaja sme vyšli na chodbu a ja som zbadala.....,,Mikey" zvrieskla som asi na celú chodbu a rozbehla sa k nemu hneď som na neho vyskočila a nohy si obmotala okolo jeho pása. ,,Tessa..." vyjajkal Mikey. ,,Č..čo tu robíš.." zliezla som z neho. ,,Ale vyrazili ma" zasmiala som sa. ,,Ach, tak si nám chýbal..." vydýchla som a znova ho objala. ,,No...ja....ja....vieš ja sa ponáhľam na hodinu" odtisol ma a odišiel. ,,Ešte sa uvidíme" zakričala som mu s úsmevom. Bol nejaký divný taký nesvoj. Takého si ho vôbec nepamätám.

Aj ja som šla na hodinu, sadla som si do poslednej lavice k oknu.

Cameron

Kurva, prečo objíma najväčšieho bifľoša s triedy?? Nechápal som tomu, asi je na múdrych. No jasne, uvidíme.

Vošiel som do triedy znova som mal spoločnú hodinu s Tessou. Vošiel som do triedy a kde si nesadla Tessa?? Na moje miesto. Ešte lepšie.

,,Cam" vrhla sa na mňa Terrina. Je asi jediná pekná baba z triedy s ktorou som nespal. Prečo? Kvôli Lukovi síce mi ju nezakázal ale ja som nechcel. Úspešne som sa jej vyhol. No v tom si k Tesse sadla Stacy. S tou som spal ale dodnes to ľutujem. Stále si myslí, že sme spolu. Keď mi sme spolu neboli nikdy. Bol to len nezáväzný sex.

Tessa

Sadla si ku mne Stacy, myslím že sa volá tak. Začala mi niečo bľabotať no moc som ju nepočúvala.

,,Stacy, buď tak zlatá a uhni mi z miesta" vyrušil ju hlas. ,,Ahoj, zlatko nechceš si ísť sadnúť ku mne tam budem ešte zlatšia" usmiala sa na neho. ,,Stacy toto je moje miesto" vzdychol zúfalo. ,,Nemáš tu meno" odpovedala som drzo. ,,Stacy vypadni!" povedal tvrdo. ,,Nie, ostaň tu!" oponovala som. ,,On si s radosťou presadne." Sladko som sa usmiala. ,,Stacy!" zvýšil hlas. ,,Upokojte sa obaja, ja odchádzam ale večer prídem" tá druhá časť vety patrila Cameronovi. On sa iba spokojne usmial. A sadol si ku mne. ,,Nevyšlo ti to" usmial sa na mňa.

Zazvonilo a do triedy vošla stará tučná učiteľka. ,,To je tučná Machová" vysvetlil mi Cameron.

Asi po desiatich minútach vysvetľovania. To Camerona asi omrzelo, keď že mi začal opisovať čo by so mnou najradšej robil. V sklade!! Detailne!!

,,Buď ticho!" to som bola ešte kľudná. On to ignoroval a pokračoval. Keď som ho už asi desiatykrát okríkla stratila som nervy a na celú triedu zarevala: ,,Drž už konečne hubu!!!" On sa spokojne usmial. ,,Slečna Blue, nieste na našej škole ani deň a už tu revete??" skríkla po mne učiteľka. ,,On ma vyprovokoval" bránila som sa. ,,Obaja po škole!" skríkla a ďalej sa venovala učivu. Nech si nemyslí, že aj ostanem.

Po škole sme obaja odišli, viem to lebo som videla nasadať Camerona do bielej audiny. (Ja milujem biele audiny) Došla som domov a v kuchyni na mňa hneď skočil Derek ,,Ako bolo v škole??!" Prevrátila som očami. ,,Na hovno, prečo sa tváriš, že ťa to zaujíma??" Nečakala som kedy po mne začne znovu zjapať vzala som si skateboart a šla do skateparku. NOVÉHO!!

💙💙💙

Nová kapitola!!! čo poviete, poprosím vote/ koment. A prepáčte za chyby.

Slovo Láska nie je v ich slovníku✅Where stories live. Discover now