26.kapitola

8.7K 550 20
                                    

Tessa

Ráno ma zobudila silná bolesť hlavy, asi som to trochu prepískla. Chcela som opatrne vsať, aby ma rovno nenatiahlo. Prekvapilo ma, že som bola len v spodnom prádle a Cameron bez trička. Všetko mi zapadlo do seba.

,,Dobré rán" nestihol dopovedať.

,,Ty idiot!! Ako si mohol??!! Ja som ti verila!! A ty si ma len hnusne zneužil!!" začala som ho udierať do hrude, kopať a všetko ostatné. Stále som na neho kričala. On na mňa zo začiatku nechápavo pozeral, no po chvíli pochopil. Bola som hrozne rozzúrená. Verila som mu.

,,Ukľudni sa!!" jednou rukou mi chytil ústa a tou druhou ruky.

,,Myslíš, že by som toho bol schopný?? Po tom všetkom čo som ti povedal?? Mohol som, ty si bola tá ktorá by sa som mou s radosťou vyspala!! Aspoň viem, čo si o mne myslíš" s kamenným výrazom odišiel z miestnosti. Tak toto som kvalitne dosrala.

***

Po dôkladnom vyprázdnení žalúdka som zliezla dolu k nim.

,,Dobré ráno" potichu som sa pozdravila v kuchyni.

,,Už pomaly obed" usmial sa na mňa Luke. Cameron sa ani neotočil.

,,Si hladná??" Luke nevyzeral byť po opici. Aj keď bol opitý skôr ako ja.

,,Nie, je mi zle" opätovala som úsmev Stele. Cameron sa konečne otočil a tváril sa ako keby som tam ani nebola. A tak sa ku mne správal až kým Luke nezavelil, že odchádzame. Bolelo to. Vidieť ho zo všetkými sa smiať a na mňa sa ani nepozrel, preto som sa radšej zašila dozadu na hojdačky.

,,Čo je zas tebe a Cameronovi" prišla za mnou Stela. Fakt, musia teraz všetci otravovať.

,,To nie je tvoja vec" odpovedala som odmerane.

,,Fajn, ale odchádzame" aj ona bola odmeraná. Nemám na nikoho náladu.

,,Takže Cameron vezme Tessu, Cala, Duka a Dylana" rozdeľoval Luke do áut. Už len toto mi chýbalo, aby ma ignoroval aj v aute. Všetkým rozdával dokonalé úsmevy, no na mňa sa ani nepozrel. Netušila som, že niekedy budem tak túžiť po jeho pozornosti.

,,Fajn, choďte sa zbaliť" rozkázal Luke. Poväčšine boli všetci znudený, keďže ráno bola bitka o záchod.

,,Tessa ešte si tu??" prišiel do za mnou do izby Luke.

,,Kto je to??" ukázala som na babu, ktorej som už dopodrobna vymyslela smrť. Stále chodila okolo Camerona a dotýkala sa ho. A mne to vadilo, keby len vadilo. Mala som chuť jej vytrhať tie umelé vlasy a vysvetliť, že Camerona sa chytať nebude. Veď ona s ním normálne flirtovala.

,,Kristen, Cameronova bývalka" mykol plecom. Fajn, už mám dôvod žiarliť. Počkať. Ja žiarlim??

,,Fajn, poď už" potiahol ma Luke. Vzala som si tašku a vyšla von. Kde už všetci sedeli v autách. Samozrejme, to Cameronove tiež, ale všetci chalani sedeli vzadu a voľné bolo len miesto spolujazdca. Čo som komu urobila.

,,No konečne!! Princezná prišla" to oslovenie. Nebolo to ono. Cameron to vie povedať o veľa krajšie. Cameron sa na mňa znovu ani nepozrel. Sledoval cestu. Vzadu sa rozprávali, len my vpredu sme mlčali. Nemala som ani chuť počúvať, čo riešia. Celá cesta bola pre mňa utrpením, keďže som bola blízko Camerona a jeho vôňa sa niesla celým autom. Už len pocit, že je vedľa mňa.

Tých troch sme vyložili ako prvých. Čo bolo ešte horšie. Za celý deň som ešte s ním nebola sama a ak bude znovu ticho a bude ma ignorovať neviem ako dôjdem domov. Nastúpil späť do auta a mne znovu na mozog udrela jeho vôňa. Prešli sme celé mesto až sme zastali pred mojim domom. Zostala som sedieť.

,,Ja...prepáč...ja" koktala som ako, keď trojročné dieťa vysvetľuje mame prečo je tá váza rozbitá.

,,Za čo" stále sa na mňa nepozrel.

,,Za to ráno" potichu som šepla.

,,Myslíš, že stačí prepáč??"

,,Ale...ja..." nevedela som, čo mu mám povedať.

,,Ja som sa snažil, naozaj som sa snažil. Snažil som sa byť taký, aký by si chcela aby som bol. Povedal som ti to, čo som nepovedal ešte nikdy a nikomu!! A ty si si myslela, že po tom čo si povedala ty mne by som bol schopný sa s tebou len tak bezcharakterne vyspať!! Fakt, som až taký hrozný??!! Alebo ty si taká slepá a nevidíš, že mi na tebe záleží??" konečne sa na mňa pozrel. Mlčala som prekvapil ma nevedela som čo mám povedať. Záleží mu na mne. No tá čierna z neho očí.

,,Vystúp!!" neprerušil očný kontakt.

,,Cameron ja" čakal čo poviem, no ja som znovu zmĺkla.

,,Vystúp..." privrel oči aby sa ukľudnil. Neostávalo mi nič iné len vystúpiť. Hneď ako som zavrela dvere skočil na plyn a odišiel.

Ešte dlho som tam stála a pozerala na miesto na ktorom zmizol. Nie je chyba v ostatných tá chyba je vo mne. Odomňa ľudia neodchádzajú to ja ich odháňam a Camerona som odohnala tiež.

Cameron

Bol som nahnevaný, keby len nahnevaný. Ale mal som na to dôvod. Naozaj som sa snažil, byť k nej milý a aj všetko ostatné. Od jej narodenín som žiadnu nemal. No vidím, že ona si to ani nevšimla. Načo by aj. Ona s jej telom a charizmou môže mať každého na koho sa len pozrie. A na chate som zistil, že nie som jediný kto sa v jej prítomnosti má problém ovládať. Ale už nemám dôvod sa snažiť. Evidentne mi neverí a to ja už nezmením. Aj keď by som veľmi chcel.

💙💙💙

Ták je tu. Čo poviete??

Ďalšia bude až niekedy budúci výkend keďže idú byť prímačky. A ja viem, že ma tam aj tak nevezmú a budem robiť do konca života upratovačku😭😭😭je tu ešte niekto taký??

Slovo Láska nie je v ich slovníku✅Where stories live. Discover now