8

811 87 4
                                    

Těsně za nami se rozplyne a pak se objeví před námi. ,, Ahoj Angel! SF!" Vítá nás a rozpřáhne ruce jako by nás chtěl obejmout. Já se automaticky, ochranilesky postavím před Wolfy. ,, Jdi pryč Shadow Bonnie!" Zavrčím. ,, Ale-ale! To je mi přivítání." Zavrčí Shadow Bonnie. ,, Shadow Bonnie... jak? Myslela jsem že tvá duše zmizela!" Vykřikne Wolfy Angeliným hlasem. ,, Ne." Řekne Shadow Bonnie a vrhne se na nás. Já se vrhnu proti němu. Útočíme na sebe magicky. V tom mám výhodu, protože jsem se učil déle než Shadow Bonnie. Pak i normálně. On je probuzen krátce a tak mu nejde rozplývání tak jako mně. Všechna ta bitka přivolá ostatní animtroniky. První přijde modrý králíček. ,, Duše! Vem si ho!" Zakřičí Puppet ze své krabice. Shadow Bonnie sebou trhne a pak se otočí na vyděšeného králíka. Vlétne do něj a pak uvidím jeho stín.

Pak přijdou i ostatní

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Pak přijdou i ostatní. ,, Ty zrůdo!" Zaječí Angel na stín a Toy Bonnie se jen zachechtá. Pak odejde a já padnu na kolena. Boj mě vyčerpal. Nemůžu se rozplynout a tak mě uvidí i ostatní. ,, Co je to?" Zeptá se Mangle a ukáže na mě. ,, SF jsi v pořádku?" Zeptá se Wolfy starostlivě. Dopředu postoupí FredBear jehož tělo jsem hostil než jsem se od něj odpojil. ,, Frede! Pojď mi s ním pomoct! Prosím!" Vykřikne Wolfy, ale Fred jen odejde. ,, Frede prosím!" Zakřičí Wolfy. Nic. Nereaguje.,, SF?! SF!!" Zaječí ještě a pak se všechno propadne do tmy.

* Freddy*

,, Frede prosím!" Slyším křičet Wolfy. Dojdu tam a uvidím fialového medvěda u kterého sedí Wolfy a trošku nafialověle září. ,, Prosím!" Křičí zoufale a fialovému svírá ruku. ,, SF?! SF!!!" Zaječí, když si všimne, že medvěd slábne. Pak medvěd omdlí. ,, SF!!" Zařve. Pak se po nás rozhlédne a pohledem se zastavý na mně. Dívá se mi do očí jakoby hledala oporu. Nevím proč, ale obrátím se k ní zády. Odejdu ikdyž bych se za ní nejradši rozeběhl a podal jí oporu. Odcházím pryč a ostatní z náší ' čtyřky' za mnou. Necháme tam Wolfy sedět, zlomenou a zničenou.

(335 slov)

Wolfy- HraWhere stories live. Discover now