15.BÖLÜM

117 11 18
                                    


Medyadaki şarkı ile okumanızı tavsiye ederim . 

Because İt's You ...

Kai tam kapıdan çıkmak üzere iken duyduğu ses ile hızla arkasını döndü. İçini kaplayan korku ile hızlı adımlarla merdivenlere yöneldi ve ikişer ikişer tırmandı. Luhan'ı yerde baygın yatarken görünce önce şaşkınlık ve korku ile ona baktı. Ardından bir kaç saniye içinde kendine gelerek hızla yere çömeldi ve meleğinin başını kaldırarak dizlerinin üzerine yatırdı. 

Bir yandan sakin olup gözyaşlarına hakim olmaya çalışırken bir yandan da Luhan'ı kendine giterimeye uğraşıyordu. Küçük bedenin alnına elini koyunca korku içinde hızla elini geri çekti. 

Luhan'ın çok fazla ateşi vardı ve terlemeye başlamıştı. Neredeyse bedeni alev almak üzereydi. Kai aceleyle yerinden kalktı ve adeta dal gibi kalmış incecik bedeni bir seferde kucağına alarak odasına götürdü. 

Luhan'ı yatağına yatırıp hızla banyoya koştu. Elinde derece ile geri dönerek Luhan'ın başucuna oturdu. Hızlı hareket ederek Luhan'ı hafifçe yerinden kaldırıp üzerindeki tişörtü çıkardı. Omzunda kafası dayalı bir şekilde sayıklayarak duran beden adeta yanıyordu. Dereceyi koltuk altına sıkıştırdıktan sonra yerine geri yatırdı. Derecenin ateşi ölçmesini beklerken Luhan'ın terleyen yüzünü ıslak bir bezle silip ateşini düşürmek için uğraşıyordu. 

Derecenin ölçtüğüne dair öten sesini duyar duymaz eline aldı ve 39 derecenin üzerinde olduğunu gördüğü anda gözleri korku ile büyüdü. Hemen kendine gelerek Luhan'ı banyoya taşıdı ve küvetin içine soktu. Luhan'ın pantolonunu da çıkardı. Daha sonra hızla kendi üzerini boxerı kalana kadar çıkardı. 

'' Ahhh ... Haayır hayır. '' Luhan vücuduna değen soğuk suyun etkisiyle gözlerini açtı ve bağırmaya başladı. Kai hızla onu kendine çekerek sarıldı . Bir elini saçlarının arasına sokup başını göğsüne yatırdı ,bir elini de sırtında aşağı yukarı gezdirerek iyice kendine çekti. Yerinde titreyerek kıpırdanan Luhan sessizce mırıldandı. 

'' Üşüyorum. Çok üşüyorum lütfen...''

Kai kendisini iterek debelenen küçük bedeni daha sıkı sararak kendine çekti. Ve onu sakinleştirmeye çalışarak usulca konuştu.

'' Hayır Luhan . Yanıyorsun ateşini düşürmemiz lazım lütfen. Biraz daha dayan , benim için değil ama en sevdiğin kişi için. Sehun için ,kendin için . '' dedi sesi üzgün ve kırgın çıkarken sevdiği kokuyu burnuna çekerek Luhan'ı içine saklamak istercesine daha sıkı sardı . Adeta vücutları ile bir bütün olmuşlardı. 

Kalpleri ile çoktan bütün olmuş olsalar da ...

'' Sırf senin için ... '' diye mırıldandı Luhan. Kai doğru duyup duymadığına emin olamazken anlamsız bakan gözlerle boş boş bir kaç saniye önündeki duvara bakıp düşündü. 

Daha sonra Kai küvetten çıkarak hızla Luhan'ı havluya sarıp kucakladı. Yatağa oturttuktan sonra dolabından bir tişört ve eşofman altı çıkardı. İç çamaşırı çekmesinden siyah bir boxer alarak tekrar Luhan'ın önünde diz çöktü. Ne kadar Luhan ondan büyük olsa da onun için Luhan küçük melek olarak kalacaktı her zaman ne olursa olsun , ne yapmış olursa olsun ...

Yavaşca tişörtünü başından geçirirken Luhan'ın sessiz mırıldanmaları ve inlemeleri kendisine hiç yardımcı olmuyordu. Hele ki her an boynuna sarılacak gibi olan Luhan hiç yardımcı olmuyordu. 

Zorlukla tişörtü giydirdikten sonra beline sarılı olan havluyu açtı. Islak boxerının çıkarılması gerekiyordu. 

'' Luhan.'' Luhan hımmlayarak yavaşça gözlerini kırpıştırarak açmaya çalıştı. 

Aşk Çıkmazı (Akame,İnfinite,Exo)Kde žijí příběhy. Začni objevovat