17.BÖLÜM

120 9 8
                                    


Konsere bir ay kalmıştır . Ve provalar hızlanmaya başlamıştır. Herkes çift halinde provalarını yaptıktan sonra grup halinde çalışmalar başlamıştı. 

Sehun ve Luhan'ın kaç gündür mesafeli durmasına ve aralarındaki gerilimine zaman zaman şahit olan Kai şüphelerinde iyice emin olmaya başlamıştı. Ve bu işin peşine daha fazla düşecekti. Bunlar gerçekten sevgili miydi ? Yoksa Sehun onu zorluyor muydu ? 

***

Sehun nefes nefese öfke ile soyunma odasına girdi. O sırada Lay üzerini değiştiriyordu. Sadece altında dar pantolonuyla dururken birden beline sarılan kollar ile irkildi. 

'' Ahh.. Senmiydin? Sehun ödümü kopardın bir daha şöyle sessizce gelme lütfen . '' diyerek arkasını döndü ve kıkırdadı. 

'' Bak sen niye korkuyorsun? Yoska benden başkası mı dokunuyor sana ? '' diye kaşlarını kaldırarak imalı bir şekilde sordu. 

'' Saçmalama Sehun . Bana senden başkası dokunamaz,dokundurmam biliyorsun. Ben seninim. Ama sen benim misin ? Ondan emin değilim .'' diyerek başını yere eğerek gözlerini kaçırdı . 

Sehun kolları arasındaki bedenin çenesini bir eliyle tutarak kaldırdı ve gözlerinin içine bakmasını sağladı. 

'' Bu ne demek şimdi ?''

'' Biliyorsun işte Luhan ile sevgilisin. Onun yanından çok benim yanımdasın . Bundan çok mutluyum. Ama ...''

'' Ama ? ''

'' Geceleri hep berabersiniz aynı odada hatta belki de aynı yatakta... '' sözlerini tamamlayamadan dudaklarında hissettiği baskı ile nefesi kesilmişti. 

Kısa bir öpüşmenin ardından Sehun geri çekilerek karşısında ona şaşkınlıkla bakan gözlere bakarak gülümseyerek konuştu. 

'' Umrumda bile değil o artık . '' 


Flasback ...

Bir ay önce ...

'' Hemen geliyorum yoldayım bekle .''

'' Tamam .''

Sehun küçük bir otele gelmiş ve kendisine verilen oda numarasına bakarak geldiği odanın kapısında öylece durmuştu. 

Kapıyı yavaşça tıklattı . Açılan kapı ile gerginliği de artıyordu. Ondan ne istiyordu. Ne ile tehdit ediyordu . Sehun anlayamıyordu. 

Kapıyı açan Lay karşısında Sehun'u görünce inanamamıştı. Gelmesini çok istese de ya vazgeçer de umursamaz ise diye içinde korku vardı. Demek ki Luhan onun için bu kadar önemli onu gerçekten kaybetmek istemiyordu. 

Lay kapının önünden çekilerek Sehun'a girmesi için izin verdi. Yavaş adımlarla içeri giren Sehun bakışlarını önce tek kişilik olan küçük odada gezdirdi. Daha sonra hızla başını ona bakıp gülümseyen Lay'a çevirdi. 

'' Evet geldim işte ne istiyorsun ? Çabuk söyle Luhan uyuyordu. Onu bırakıp geldim. Hemen dönmeliyim. '' dedi ve bıkkınlıkla iç geçirerek bir cevap bekledi. 

Lay sinirle gözlerini kapatıp öfke ile bağırdı. 

'' Yeter artık Sehun . Luhan ,luhan ,luhan . Başka birşey bilmez misin sen ? Sana nasıl aşığım görmüyor musun ? '' dedi ve dol dolu olan gözlerinden akan yaşlara engel olamadı. 

Sehun anlamsız bir ifade ile ona bakarak konuştu. 

'' Ne dememi bekliyorsun ? Ben de sana aşığım filan mı ? Biliyorsun ben sadece Luhan'ı seviyorum. Ona aşığım. Ve bunun için neler yaptım tahmin bile edemezsin . '' 

Aşk Çıkmazı (Akame,İnfinite,Exo)Where stories live. Discover now