BÖLÜM 2

16.3K 613 23
                                    

MULTİDE DENİZ BARUT VAR

Birinin beni dürtmesiyle yerimden şıçradım. Kaan"kızım kalk öğlene kadar uyudun anlamıyorum ki nasıl bu kadar uyuya biliyorsun kime çektin ln sen neyse çok konuştum yemek yiyecez"gülüp kalktım cidden okadar uyudummu ya ilginç.
Kaanla beraber yemekhanede yemek yerken yanımıza deniz ile batu geldi. Çok tatlılar ya yanımıza oturup yemeğe başladılar.Kaan'a"kaan ders ne""beden ada uyumak yerine bizi dinleseydin"diyip sırıttı. Kafasına bir tane patlattığımda masadakiler güldü. Zil çalınca kalkıp spor solonuna gittik.    Spor solonunda oturmuş hocayı beklerken telefonum çaldı.Ekranda"ŞİRKET"yazıyordu
-efendim
-ada hanım bugün toplantı var saat 15:30da siz katılıcakmışsınız. Annenizin işi çıkmış haber vermemi söyledi.
Of anne ya yahu ben daha 17 yaşındayım ama hayatım şirkette geçiyor
-ada hanım ordamısınız
- hı burdayım ayla tamam  kaanla katılıcam. Deyim telefonu kappattım. Kaan yanıma gelip"kimle konuştun kız sen""sefgilimle konuştum kaan bugün buluşcazda"der demez kafama vurdu vurduğu yeri ovuşturdum ayıı nolcak"şaka yaptım ne vuruyorsun kaan şirkete gidicez toplantı varmış"deyince ofladı. Hoca gelince hepimiz sıraya geçtik. Hoca bugün benim az kalsın çarptığım kadındı hay şansıma sıçayım ben ya. "merhaba çocuklar yeni gelen öğrenciler için kendimi tanıtıyım.Adım tuğçe özgür beden eğtimi öğretmeniyim" bana bakıp"hayatta hız yapmam yapanlarıda sevmem bide dikkatsizlerse o zaman kötü"deyince "hocam siz önüme atladınız yoksa ben yavaş gidiyordum" "adın ne senin yeni""ada hocam""kaçla gidiyordun ada""100yada 110 du hocam hatırlamıyorum. "" senin yavaş anlayışın bu mu kızım"deyince kafamı salladım oda allahtan sabır diler gibi ellerini açtı sanırım ilk günden hocayı kendime gıcık ettim yaşasın. Hoca bizi serbest bırakınca beste ile valeybol oynuyorduk. Telefonum titreyince cebimden çıkarttım. alarm çalıyordu kaana "kaan hadi gidiyok"deyince denizlerle vedalaşıp yanımıza geldi. Beraber okuldan çıkıp şirkete doğru yol aldık.

Şirkete geldiğimizde kaan direk asansöre yöneldi.Bende peşinden bindim ve biner binmez kafamı kaanın omzuna gömdüm asansöre ne zaman binsem bunu yaparım tek başıma binemrm çünkü klostrafobim var. Asansör durunca hemen kendimi dışarı attım ve derin derin nefes aldım. Kaana baktığımda mal mal gülüyordu salak nolucak. Toplantı odasına girdiğimizde içeride mimarlar ve şirketin müdürü vardı.
Toplantı odasında anlaşma yapacağımız şirketi beklerken kapı açıldı ve içeri deba girdi arkalarındanda bir tane adam. Birbirimizi görünce şok olduk tabi. Ayağa kalkıp adama elimi uzattım"merhaba ben ada şirketin hissedarıyım buda kuzenim kaan oda bemim gibi""memnun oldu  bende mehmet mehmet barut bunlarda oğullarım""deniz ve batu tanıyoruz aynı sınıftayız"deyince mehmet bey gülümsedi.ve toplantıya başladık.

Düzenlendi

PSİKOPAT KARDEŞLERHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin