BÖLÜM 8

8.4K 381 5
                                    

MÜLTİDE & DENİZ VAR

DENİZ'DEN
Öylece oturmuş ada nın ölümünü düşünüyorum ona kavuşamadan ölüdü annem denen kadın hemen içeri daldı hepimiz ayağa kalkıp camın önüne geçtik ada ya şok verip duruyor hiç bişe olmuyor "en son dereceye alın" ağlayarak bağırdı yanındaki doktor bileğini tutup"lale o öldü""o ölmedi o beni bırakmaz ona anlatmadan gidemez ben onsuz yaşayamam ya ne diyorum bennn""hocam hazır""çekilin"diye bağırdı ve yine şok verdi attı kalbi attı vallaha attı herkez çığlık atıp birbirine sarıldı bende azraya sarıldım "sizi bırakmadı sakin ol sevgilim" dedi derin bir nefes alıp ona gülümsedim içerden çıkan doktorlara döndük"bakın kurtuldu uyanana kadar bişe diyemicem ne zaman uyanır onun hakkında hiç bir fikrim yok"deyip gitti. Kaan ağlıyor onu ilk kez ağlarken görüyorum mira onu teselli ediyor annem olduğunu öğrendiğim kadın annesiyle ilgileniyor. O ölmedi ama onu tanımıyorum ama off.
1 HAFTA SONRA
DENİZDEN
Tam bir hafta bir haftadır uyuyor. Biz okula gidiyoruz ama dersi dinlemiyoruz ben ada yı düşünüyorum kaan ada yı ege adayı herkez adayı düşünüyor kaan sırasına bakıp bakıp duruyor nasıl bir bağ var aralarında benim yapamadığım abiliği o yapıyor onu çok seviyor bunu onları tanımayan bir kişi anlar "kaan iyimisin evladım" hoca kaana soru sorunca kaan derin bir nefes alıp"iyim hocam izninizle çıkabilirmiyim"deyince hoca kafasını salladı kaanda çıktı peşindende mira gitti sınıf yine sessizliğine büründü hoca bile ders anlatmıyor bu kadar kısa sürede ne kadar çok sevdirmiş kendini herkese teledonum titreyince elime aldım azra dandı
GÖNDEREN:GÜZELİM
DENİZ NASILSIN
GÖNDERİLEN:GÜZELİM
İYİM YANİ ÇALIŞIYORUM
GÖNDEREN:GÜZELİM
İYİ OL O UYANICAK MERAK ETME SENİ SEVİYORUM
GÖNDERİLEN:GÜZELİM
BİLİYORUM. BENDE SENİ SEVİYORUM
Deyip yolladım bu kız cidden bana iyi geliyordu birden aklıma doktorun söyledikleri geldi"yaşaması mucize olur"ada mucizeyi başaracak yapıcak bunu ben ona güveniyorum ege birden bağrarak ayağa kalktı"UYANMIŞ LN ADA UYANMIŞ"derdemez herkez ona döndü o ise hiç birşey demeden sınıftan çıktı bizde peşinden çıktık...
Hastaneye geldiğimizde adayı normal odaya alıyorlardı "uyanmadı ama uyanıcak bilinci yerine geldi bir kaç saate uyanır" lale hanım yani annem olduğunu öğrendiğim kadın konuştu işte benim kardeşim mucize yi başardı.

Ada uyanmıştı hepimiz yani gençler oturuyorduk kaan birden "ada sen manyakmısın bizi böyle korkutmaya hakkın yok sinir krizi geçirirken araba kullanmak da ne ada" herkez bu çıkışından dolayı irkildi kaan adanın korkmuş olduğunu anlayınca"özür dilerim ada sana bağırmak istemedim niye kriz geçirdin" deyince ada "aras beni öpünce o günler aklıma geldi o bir yıl aklıma geldi kaan özür dilerim" deyince kaan ona sarıldı ne bir yılından bahsediyor bı kız kaan bir hışımla odadan çıktı peşindende ege ve arda çıktı. "deniz sende gidermisin bişe yapmasınlar" adayı onaylayıp peşlerinden çıktım bu aras iti canına çok susadı kaanlarla beraber kaanın arabasına bindik ve arasın barına gittik. İçeri girdiğimizde aras ve aliden başka kimse yoktu(çalışanlar dışında). Kaan arasa yumruk attığı an aras yere düştü badigartlar gelirken aras parmak işaretiyle onları durdurdu. Aras ayağa kalkıp"derdiniz ne lan"diye bağırdı kaanın cenesi seyredi şuanda çok sinirliydi "derdim sensin ata eğer birdaha adaya yaklaşırsan seni kendi ellerimle öldürürüm" deyip kapıya yöneldi kaan tam çıkacakken aras"sende o yürek varmı be yanardağ sende deniz gibi korkaksın onunda kadeşini elinden alıyordum seninkinide ama tek fark ada benim olucak sonra naparsan yap"derdemez bir el silah sesi duydum kaan arasın bacağından vurdu yanına gidip"bu daha başlangıç ata eğer ada ya yaklaşırsan sonraki kurşun başka bir yerine saplanır"deyip bardan çıktı peşindende ege ve arda çıktı yerde yatan arasın yanına gidip diğer bacağınada ben sıktım"eğer birdaha bana korkak dersen vede kardeşime bulaşırsan seni ölümden beter ederim aras"deyip bende çıktım. Kaan bana noldu der gibi bakınca"kaşıdım"dedim hafiften gülümseyip arabaya geçtik sonrada hastaneye.

Düzenlendi

PSİKOPAT KARDEŞLERHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin