H 7-op reis naar weet-ik-veel-waar

103 10 2
                                    

Ok dat briefje was duidelijk en vaag tegelijk ik wist niet eens dat dat kon. Maar ja ik wist ook niet dat er nog een andere wereld bestaat en dat ik daar heen moet. Jippie. Nou niet dus. Wat  moest ik ook alweer zeggen?

-1 min. later-

Wacht ik kan ook op dat briefje kijken ik geef mezelf letterlijk een klap tegen mijn kop. 'Auww' misschien de volgende keer wat minder hard.

Oh ja nu heb ik nog niet gekeken op dat briefje. Oh ja dit was het 'where is the Air portal to the bander world '
Bijna meteen voel ik een stevige bries in mijn gezicht, ik ben natuurlijk zo gigantisch dom dat ik niet door heb dat die mij de weg wijst. Maar hoe verder ik doorloop hoe sterker hij wordt. Volgens mij heeft de wind zijn geduld verloren. Wacht...heeft de wind überhaupt geduld, ik bedoel wind leeft toch niet?

Whatever, terug naar de wind. Dus opeens duwt een mini tornado/windhoos mij de andere kant op. En dan verwerken mijn hersenen alles pas. Echt serieus volgens mij gaat alles gelijk naar mijn onderbewustzijn of het gaat er via mijn andere oor uit.

Dus die windvlaag is mijn gids.'Nou hallo gids.' wacht ik praat tegen de wind? Op naar de eerste de beste psycholoog in de banders world daarna die meesters. Ondertussen had de wind mij ,gelukkig, neergezet. Ik had ook wel door dat ik de wind moest blijven volgen. 'Hoe komen we hieruit, Justin?'

Hé wacht even dat is de stem van een van de pesters. 'Ik heb geen idee.' Wacht even dat is hun leider. Nou ik weet wat mij te doen staat. Wegwezen!!
Alleen duwt de wind me de bosjes uit.
'Zo daar hebben we boksbal weer.' Ik heb een andere naam Justin.
'Kom jongens ik heb zin om iemand in elkaar te slaan en een slaafje lijkt mij ook wel handig.' Om je een beeld te geven hij staat daar met zo'n bazig houding + grijns en ik zoek de beste uitweg. Stomme chantage...mentale klap voor mijn mentale hoofd, ze kunnen me niet chanteren.

Oké ik kan niet een van die spreuken op het briefje gebruiken. Wat riep ik de laatste keer ook al weer? Oh ja silentio.
'RAAAAHH' ehm dat is de nogal mislukte strijdkreet wat moet ik ook al weer zeggen? 'oh ja Silentio!' En ze vliegen weg.'doei!' Roep ik er even achteraan. Persoonlijke overwinning, wacht dat bedoelde de gids ik moet mijn angst overwinnen! Joehoe zo dom ben ik heus niet.
----------------------------------------------
Hoi ik ga vandaag op vakantie naar Oostenrijk en ik heb geen duidelijk beeld van het internet. Dus ik ga dit boek niet stoppen maar wat minder uploaden
Floor

Ik ben andersWhere stories live. Discover now