Capitolul 29

793 45 2
                                    

Imi dau hainele jos si dau drumul la apă, ma uit scurt timp in oglindă, si zâmbesc ca un prostu amintindu mi de ce se intamplase ziua trecuta.

-Deci frumușelule ai câștigat teren

Imi spun in sinea mea. Imi retrag privirea din oglindă si ma duc la dus

Dupa 10 minute de stat sub apa caldă ieșisem din baie la fel cum iesisem din dormitor gata îmbrăcat, ma îndrept către bucătărie sa imi iau ceva de mâncare, cotrabui puțin si in sfarsit punga de sânge se făcu găsită

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Dupa 10 minute de stat sub apa caldă ieșisem din baie la fel cum iesisem din dormitor gata îmbrăcat, ma îndrept către bucătărie sa imi iau ceva de mâncare, cotrabui puțin si in sfarsit punga de sânge se făcu găsită.
M am uitat ceva timp la ea întorcândo pe o parte si pe alta si de o data sangele ma făcu sa mă gandesc la cadavrele din pădure, nu mai stiam vampiri prin zonă, eram numai eu cu Alex, iar de la Alex nu ma cam aștept sa manance de la un om, gândul imi sări la Sara , micuța vampirita in devenire, arunc punga de sange pe barul bucătăriei, imi iau un pahar si o sticlă de Bourbon, ma asez pe canapea si o sun pe Sara.

-Alo? Derek?

Se aude vocea ei pitigaiata

-Hei mucoaso, ti ai cam uitat marfa pe strada, nu crezi?

-Ce tot spui?

-Uite fetito eu nu ti am dat drumul sa imi mananci orașul

-Derek esti nebun? Ce tot vorbesti eu nu am făcut nimic, niciodată nu am gustat din sange uman , doar sti ca mai învățat sa ma hranesc din animale, si in plus nu esti cel mai bun exemplu. Dece incerci sa iti ascunzi urmele, nu ma mai băga, am încheiat pa.

Imi spune ia nervoasă

-Nu am facu...

Continui eu, dar ea imi închisese telefonul.

Cine sa mai fie in afară de mine si Alex, Mark find varcolac nu se hrănește din oameni de asta nu imi e frica sa o las pe Livia in preajma lui , până acum era deja mort.

Ah Livia i spusesem ca vorbim mai târziu, ce tont sunt , i trimit un mesaj.

P.o.v Livia

Ce seara groaznică, imi vine sa ma dau cu capul de toți pereți, de ce frate 2 nu putea sa fie numai unul îndrăgostit de mine? 2 barbati chipeși, unul mai dulce iar altu mai periculos.

Eram la o cafenea asteptando pe Mara, parcă zici ca nu o mai văzusem de ani buni.
Aud cum telefonul imi vibrează in poșeta, il iau si vad un numar cunoscut mie, era un mesaj de la Josh

"Bună princess, ai vrea sa ne vedem? Imi e dor de tine, sper sa te vad curând. Dragul tau Josh"

Acum sunt trei bărbați chipesi, cred ca sunt blestemată sa am parte numai de sexoseni , nici ca imi pare rău.

Imi aranjez putin parul in reflecția geamului de la telefon si in momentul acela imi apăru un număr la fel de cunoscut , era inca un mesaj, da acum era de la....

A cam venit vremea ca Livia sa aleagă cine credeți ca e al doilea? Ve-ți afla in capitolu 30, până atunci mai tin puțin in suspans
Aștept parerile voastre si vreau multee multeeeee pareri, va pupic.

Tocilara : Indragostita de un vampirWhere stories live. Discover now